Laatste aflevering telenovelle Lisa: kiest ze voor Ben of Jonas?

Telenovelle Lisa is nu echt bijna ten einde… Alleen vanavond (vrijdag om 18.20 uur) en morgen (zaterdag om 19.55 uur) kun je bij VTM nog kijken naar de reeks, waarin we Tinne Oltmans en Oscar Willems zagen schitteren als Lisa en Jonas. Vindt het koppel elkaar nog in de ultieme ontknoping of geven Ben (Michiel De Meyer) en Lisa elkaar het jawoord.

Laatste aflevering telenovelle Lisa

De laatste afleveringen van telenovelle Lisa (seizoen 6) worden op een moment uitgezonden, dat je misschien niet verwacht. De afgelopen weken was er namelijk geen aflevering meer op vrijdag, maar dat is nu wel het geval. De laatste dubbel aflevering van telenovelle zie je vervolgens op zaterdag 21 oktober 2023 om 19.55 uur bij VTM. Eindelijk komen we te weten hoe deze telenovelle afloopt. Geven Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) elkaar eindelijk het jawoord? Of kan Jonas (Oscar Willems) het tij nog doen keren en wordt het huwelijk afgeblazen? Eindigt het als een betoverend sprookje of neemt het verhaal een onverwachte wending?

Scheiding Jonas en Lisa

De bittere scheiding van Jonas en Lisa, het hoederecht over hun kind en de wrede jaloezie tussen Ben en Jonas. De spanningen zijn te snijden. Jonas speelt het bikkelhard en Lisa’s twijfels doen haar de das om.

Trouwt Lisa met Ben?

Hoewel ze een jaar geleden al haar droomhuwelijk heeft gehad, stapt ze nu opnieuw in het huwelijksbootje, maar dan met een andere man. Is dit wat ze echt wil? Geeft ze toe aan haar ware gevoelens of kiest ze voor een leven met Ben?

Verzoening of gebroken harten?

Intussen lijkt de vonk tussen Vic (Briek Lesage) en Katja (Anouck Luyten) over te slaan, neemt Jonas een drastische beslissing, is Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) druk in de weer met de voorbereidingen van het huwelijk en worstelt ook Elke (Femke Verschueren) met haar gevoelens. Wordt het huwelijksfeest een avond vol romantiek en verzoening of eindigt het met gebroken harten?

Praat mee over laatste aflevering Lisa

Wil je over deze aflevering kletsen, dan kan dit nog steeds in de telenovelle Lisa Facebook-groep. Of bezoek (en volg natuurlijk) onze Instagram waar we alvast wat foto’s uit de komende afleveringen met je delen… Nu Lisa ten einde is komt er een nieuw seizoen van De Buurtpolitie en we kunnen in 2024 een nieuwe telenovelle kijken, namelijk Milo van Camille Dhont.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 oktober 2023 /