De Oranjewinter: Hélène Hendriks ontvangt tal van gasten

Hélène Hendriks ontvangt in De Oranjewinter 2024 twee weken lang tal van gasten. Het programma is vanaf maandag 1 januari 2024 iedere werkdag om 21.30 uur te kijken bij SBS5. Een uurtje later kun je de show ook terugkijken via Kijk.nl. Ontdek hier meer over De Oranjewinter 2024 en de (vaste) gasten van Hélène Hendriks. Daarnaast hebben we goed nieuws over De Oranjezomer 2024!

De Oranjewinter

Het programma De Oranjewinter is de eerste twee weken van 2024 op tv, omdat de heren van Vandaag Inside met vakantie zijn. Net zoals de Oranjezomer – die in de zomer van 2023 een razend succes was – scoort de Brabantse presentatrice weer hoge kijkcijfers. In deze live talkshow wordt een mix van nieuws, entertainment, maatschappelijke urgentie en sport besproken. Zo ging het bijvoorbeeld over de uitschakeling van Michael Van Gerwen op het WK Darts.

Vandaag Inside zagen we op oudejaarsavond nog met een speciale special op tv.

Gasten De Oranjewinter 2024

Hélène Hendriks ontvangt in De Oranjewinter vasten gasten, zoals Rutger Castricum (die je ook op tv zag met De Tijd van Ons Leven en Rutger en de Nationalisten). Maar we zien ook Ben van der Burg, Angela de Jong, Bas Nijhuis *, Eveline Stallaert (die je kent als expert bij Married at First Sight), Dave Maasland, Vlaming Marc van Ranst *, Raymond Mens, Alexander Pechtold, Jaqueline Kasten (schrijfster van het boek Leven zonder tinnitus) en weerman Jordi Huirne.

Hélène Hendriks

Presentatrice Hélène Hendriks won met de presentatie van De Oranjezomer de Televizier-Ring voor beste presentator in 2023. Maar je kent haar ook van programma’s als The Big Balance en The Bettle. Haar carriere begon ze als sportverslaggeefster en later ook presentatrice van voetbal programma’s. Als De Oranjewinter 2024 net zo’n succes blijkt/blijft als De Oranjezomer, dan denk ik dat we nog veel van deze dame gaan horen.

De Oranjezomer 2024

Sterker: we weten al De Oranjezomer 2024 met Hélène Hendriks terug op tv komt. Van 20 mei tot en met 13 juni 21.30 uur zijn er afleveringen. En ook van 15 juli tot en met 16 augustus 2024 21.30 uur is De Oranjezomer op tv te zien bij SBS6. De presentatrice bespreekt het nieuws vanaf een zomerse locatie met diverse gasten, waarvan telkens één vaste weekgast. Er zal aanzienlijk meer sport worden besproken in verband met de Olympische Spelen in Parijs. Dit heeft Talpa al gecommuniceerd aan hun zakelijke netwerk.

Foto: SBS6

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 januari 2024 /