Oh, Wat Een Kerst! met Jamai Loman en Nicolette Kluijver

Jamai Loman en Nicolette Kluijver zijn te gast in Oh, Wat Een Kerst! – de kerstspecial van de nostalgische spelshow Oh, Wat een Jaar. Deze werd in 2023 als herhaling uitgezonden. Oh, Wat een Kerst is tweede kerstdag om 22.00 uur te kijken op RTL4.

Update geplaatst op 26/12/2023 door auteur Patricia de Ryck – dit bericht verscheen voor het eerst online op 23 december 2021, daarna bijgewerkt op 26 december 2022.

Oh, Wat Een Kerst!

In deze speciale kerstaflevering (uit 2022) van de nostalgische spelshow Oh, Wat Een Jaar! dompelen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich – onder leiding van Chantal Janzen – compleet onder in alles wat met kerst te maken heeft. Samen met gasten Nicolette Kluijver (die je recent zag in Expeditie Robinson) en Jamai Loman (die één van de zangers was in Tulpen uit Antwerpen) spelen zij de bekende spellen en zingen mee met de bekende hits die allemaal in het teken staan van kerst.

Oh, Wat Een Jaar in kerstsfeer

En waar we van Oh, Wat een Jaar kennen dat de (aan)kleding helemaal in het teken staat van het betreffende jaar; zo is dat ook in deze kerstspecial. De mooist of kun je beter zeggen meest foute kerstpakken komen te voorschijn voor deze show? Een sfeervol avondje vermaak op Tweede Kerstdag. De aflevering met Nicolette Kluijver en Jamai Loman is de tweede in kerstsfeer. In 2021 werd er namelijk een special opgenomen met Francis van Broekhoven (die je nog in de herhaling zag van de kerstspecial van I Can See Your Voice) en Buddy Vedder (die te zien is in The Masked Singer)

Wat Een jaar

In België ken je dit programma als Wat Een Jaar. Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens zien we daar in het programma. Vanuit Nederland zijn de afleveringen in de VTM GO-app terug te kijken. Zo kijk je Belgische tv in Nederland.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 december 2023 /