I Can See Your Voice: Kerst met Francis van Broekhuizen

Wist je I Can See Your Voice in Nederland ook een kerstspecial heeft? In I Can See Your Voice: Kerst 2022 is Francis van Broekhuizen de gast. Ontdek hier alvast meer over deze aflevering en deze bekende, muzikale gast. Je kijkt de aflevering vanavond – 25 december 2023 – om 21.59 uur in herhaling bij RTL4 en op Videoland.

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 22 december 2022 bijgewerkt op 25 december 2023, omdat I Can See Your Voice Kerst in de herhaling wordt uitgezonden bij RTL4.

I Can See Your Voice: Kerst

In I Can See Your Voice: Kerst schuift Francis van Broekhuizen * aan bij het panel Alles staat in het teken van kerst. Francis van Broekhuizen zingt in deze kerstaflevering het duet Oh Holynight. Alleen is nu natuurlijk de vraag of dat een prachtig duet gaat worden óf dat de persoon met wie ze op het podium staat helemaal niet kan zingen.

Ken je de opzet van het programma niet, lees dan hier alles over het Nederlandse seizoen én de Vlaamse editie.

Francis van Broekhuizen

We zien operazangeres, musicalster, tekenaar en tv-personality Francis van Broekhuizen steeds vaker op ons scherm. Aan wat voor programma’s je dan moet denken? We zagen haar bij Maestro, maar ook in All Together Now, De Verraders en De Slimste Mens.

Bij twijfel hard zingen

Wist je dat Francis van Broekhuizen dit jaar ook een boek heeft geschreven? In Bij twijfel hard zingen * gaat Francis van Broekhuizen dieper in op de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. Ze schrijft op eigenzinnig en ontroerende wijze over haar roerige leven mét daarbij haar eigen humoristische illustraties. Volledig open en eerlijk vertelt zij over haar leven als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, gepest worden en natuurlijk haar liefde voor opera en het podium. 

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 december 2023 /