I Can See Your Voice Nederland seizoen 4: nieuwe twist

I Can See Your Voice is in Nederland weer te kijken vanaf vandaag, woensdag 31 augustus. Om 20.30 uur start de nieuwe aflevering, die natuurlijk ook op Videoland te kijken is. Carlo Boszhard presenteert I Can See Your Voice Nederland seizoen 4, waarbij er dit seizoen een nieuw spelelement is. Ontdek alles over de show en de verrassende twist.

I Can See Your Voice Nederland seizoen 4

In I Can See Your Voice seizoen 4 in Nederland wordt het panel dit jaar gevormd door Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley. Zij raden samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat of iemand een gouden keeltje heeft óf zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. Het draait allemaal om één grote vraag: wie kan er echt zingen en wie houdt ons compleet voor de gek? De presentatie ligt opnieuw in handen van Carlo Boszhard. In het vierde seizoen van I Can See Your Voice Nederland maken we kennis met de spelkandidaat; het nieuwe onderdeel in de show.

Wist je dat je ook I Can See Your Voice België hebt. Sterker nog: vrijdag start seizoen 2. Natuurlijk lees je daar hier ook meer over. Wil je dat niet missen, volg ons dan via de VlaamsKijken-socials (links onderaan dit artikel).

Nieuw spelelement I Can See Your Voice

De nieuwe twist in dit seizoen van I Can See Your Voice is dat de wekelijks wisselende spelkandidaat per ronde kiest wie de valse kraai onder de zeven deelnemers is. Iedere goede gok levert de kandidaat in totaal duizend euro op. In de allesbeslissende finaleronde kan de kandidaat ervoor kiezen om het bij elkaar gespeelde bedrag te innen óf alles of niks te spelen. Heeft de laatste zanger(es), die een duet zingt met de bekende zanger, een mooie stem, dan wint de kandidaat €7500,- voor een zelf uitgekozen doel.

Panel I Can See Your Voice Nederland (seizoen 4)

De spelkandidaat zien we in het nieuwe seizoen naast het panel, bestaande uit Fred van Leer, Marieke Elsinga en Edsilia Rombley. Naast de vaste panelleden schuift iedere week een wisselend panellid aan. Wie je deze keer kunt verwachten in het panel van het vierde seizoen I Can See Your Voice? Dat zijn Wolter Kroes, Trijntje Oosterhuis, Jamai Loman (de nieuwe LEGO MASTERS presentator), Miljuschka Witzenhausen, Buddy Vedder en Emma Heesters. De laatst overgebleven deelnemer mag aan het eind van de show een duet zingen met een van de panelleden. Dan ontdekken we eindelijk of deze kan zingen of niet.

Foto: RTL4/William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 augustus 2022 /