Concert Regi – live in het Sportpaleis kijken op tv

Je kunt op dit moment (zaterdagavond 22 juli 2023) op VTM2 kijken naar Regi – live in het Sportpaleis. Dit is zijn concert uit 2021, waarbij hij gasten ontving als Olivia, Jaap Reesema, Pauline, Camille, Niels Destadsbader, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen. Ontdek er hier meer over.

Regi – live in het Sportpaleis (2021)

Regi zette in 2021 het Sportpaleis op zijn kop. De show met special guests OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline, Camille, Niels Destadsbader, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen is nu op tv en via VTM GO te kijken. Voor Pauline was het haar eerste grote show; zij won dat jaar namelijk het eerste seizoen van Regi Academy.

Artiesten Regi Live in het Sportpaleis

Over verschillende artiesten die optraden tijdens Regi Live in het Sportpaleis in 2021 hebben we recent (anno 2023) nog geschreven. Dat delen we natuurlijk hier onder.

Regi – The Return

Heb jij na het kijken van dit concert zin om ook eens bij zo’n optreden van Regi in het Sportpaleis te zijn? Dat kan op zaterdag 14 oktober 2023. Dan staat Regi – The Return op het programma. Er wordt al volop gespeculeerd over de artiesten, die dan met Regi in het Sportpaleis gaan optreden. Zo denken velen dat zijn voormalig Milk Inc. collega Linda Mertens van de partij zal zijn. Juist, omdat het concert The Return heet en zij – na de ziekte en het overlijden van haar dochtertje Lilo (2,5) een hele tijd niet heeft opgetreden. In het buitenland heeft Linda Mertens met de nodige Milk Inc. nummers alweer een come-back gemaakt. Maar zal ze dit ook doen in België?

Regi – live in het Sportpaleis kijken

Wil je Regi – live in het Sportpaleis kijken, dat kan op VTM2 op zaterdag 22 juli 2023 op VTM2 Daarnaast kun je het concert ook via VTM Go terugkijken. Hoe je VTM GO in Nederland kunt kijken, lees je via de link.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juli 2023 /