Kerst met de familie Meiland 2023 op SBS6 en Kijk.nl kijken

Kerst met de familie Meiland is op zondag 24 december 2023 om 20.00 uur bij SBS6 te kijken. Een uurtje later kun je ‘m ook op Kijk.nl zien. Ontdek hier meer over de nieuwste kerstspecial van de familie Meiland. Ze gaan dit jaar naar Groot-Brittannië.

Voor wie nog een cadeautje voor een Meilandjes-fan zoekt: wat dacht je van deze puzzel?*

Kerst met de familie Meiland 2023

In Kerst met de familie Meiland 2023 reist de bekende familie dit jaar tijdens de decembermaand af naar Groot-Brittannië. In Londen shoppen ze de mooiste kerstcadeaus in een bekend warenhuis. Ook een bezoek aan Buckingham Palace, een rondje in London Eye en een bezoek aan de Engelse pub kunnen natuurlijk niet ontbreken. In the Cotswolds, de prachtige Engelse countryside, staan kleiduif schieten en een rondje links rijden op het programma.

Kerst bij Code Rosé

Tijdens het kerstweekend ontvangen Erica, Martien, Maxime en Montana alle vrienden, familie en bekenden die hebben meegeholpen aan de verbouwing van Code Rosé. In het volledig in kerstsfeer omgetoverde pension worden cadeaus uitgepakt en genoten van een gezellig kerstmenu.

Kerstspecials Chateau Meiland

Waar we inmiddels al heel wat jaartjes van de familie Meiland en hun avonturen mogen genieten in Chateau Meiland, daar hebben we de laatste tijd ook kerstspecials. Zo ging de familie Meiland in 2020 naar Lapland. En in 2021 gingen ze naar Straatsburg. In 2022 genoot het gezin dan weer van een cruise. Wil je daar meer over lezen:

Kerst met de familie Meiland kijken

Kerst met de familie Meiland 2023 kun je op zondag 24 december 2023 om 20.00 uur kijken bij SBS6 en een uurtje later op Kijk.nl. In België loopt Play4 een jaartje achter, dus als je de kerstspecial wil zien vanuit België moet je daarvoor of geduld hebben of een omweg bewandelen. Wil je vanuit België de kerstspecials zien, zorg dan voor een VPN Verbinding. Zet de server op Nederland, ga naar Kijk.nl en zet de aflevering op die je wil zien. Hier kun je ook alle seizoenen van Chateau Meiland kijken. 

Wat Goééééd!! Het Beste van Chateau Meiland

Evenals Wat Goééééd!! Het Beste van Chateau Meiland. In dit programma blikken BN’ers die fan zijn van de familie én de familie zelf terug op alle bijzondere, ontroerende, grappige en hilarische fragmenten uit de populaire serie. Er zijn inmiddels al vijf afleveringen van ieder een minuut of veertig.

Heb jij de boeken van Martien, Maxime en Erica al gelezen?  *

La famille Meiland wijnen

Wil je het jaar in stijl afsluiten, dan horen daar voor echte liefhebbers natuurlijk de wijnen van de familie Meiland bij. Bestellen doe je vanuit België bij Wijnvoordeel.be. En voor de Nederlandse lezers: bij Wijnvoordeel.nl. Of je nu op zoek bent naar rood, wit, rosé of prosecco – La famille Meiland heeft het allemaal in het aanbod. 

Foto: SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 december 2023 /