Kerst met de familie Meiland in Lapland bij SBS6 en VIJF

Kerst met de familie Meiland in Lapland is vanaf dinsdag 22 december zowel te zien bij SBS6 als het Vlaamse VIJF. De familie snakt naar vakantie én dan is er natuurlijk maar één bestemming waar je het ultieme kerstgevoel kunt vinden. Namelijk in Lapland. Een populaire bestemming, want de gasten van Down de Road gingen ook die kant op. Althans, zij waren in het Finse Lapland. De familie Meiland gaat naar Lapland in Zweden.

Lapland (Zweden)

Lapland in Zweden is de ultieme kerstbestemming volgens Martien Meiland en zijn gezin. Hier kun je je onderdompelen in de natuur, sledetochten maken en -met een beetje geluk- het beroemde Noorderlicht bewonderen en de Kerstman ontmoeten. Dit jaar wordt het een kerstavontuur in Lapland!

Heb jij de biografie van Martien Meiland al gelezen?

Martien Meiland wil wijn mee naar Lapland

De familie bereidt zich voor op het grote Laplandavontuur en het ultieme Last Christmas gevoel van met z’n allen in een knus chalet, sleeën en warme chocolademelk drinken voor de open haard. Voordat de familie vertrekt moet er wel nog veel geregeld en gedaan worden. De honden moeten ondergebracht worden en nog belangrijker: hoe neem je een voorraad wijn mee? Want de familie heeft begrepen dat dit in Lapland maar moeilijk verkrijgbaar is en ontzettend duur.

Avonturen van familie Meiland in Zweden

Eenmaal in Zweden aangekomen stort de familie zich vol overgave op de winterse activiteiten die het land te bieden heeft. Ze ervaren het traditionele, authentieke leven in Lapland, gaan naar het beroemdste ijshotel ter wereld en Erica’s grote droom om als hondenliefhebber ooit eens een huskysledetocht te maken staat ook op de planning. De reis leidt de familie langs prachtige plekken, waarbij het soms flink afzien is voor de Meilandjes. Uiteraard mag ook een heus kerstdiner niet aan de reis ontbreken en hoopt de familie op een absoluut hoogtepunt van de reis: een ontmoeting met de Kerstman!

Kerst met de familie Meiland

Kerst met de familie Meiland wordt zowel uitgezonden in Nederland als in België. In Nederland kijk je op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en op donderdag 24 december bij SBS6 en op Kijk.nl. De afleveringen beginnen om 20.30 uur. Op Kerstavond krijg je hierbij zelfs een dubbele aflevering. In Vlaanderen zendt VIJF deze kerstspecial uit. De vier afleveringen zijn te zien vanaf 22 december tot en met 29 december om 20.35 uur bij VIJF.

Nieuwsgierig naar andere kerstspecials? Klik op de tekst en ontdek ons programma-overzicht.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2020 /