Kerst met de familie Meiland (kerstspecial 2022 op Play4)

Kerst met de familie Meiland – de kerstspecial uit 2022 van SBS6 – is vanaf zaterdag 16 december om 19.30 uur bij Play4 en GoPlay te kijken. Dit keer maakt de familie Meiland een cruise op de Middellandse Zee.

Dit bericht van 24 december 2022 heeft auteur Patricia bijgewerkt op zaterdag 16 december 2023, omdat de kerstspecial van de familie Meiland op Play4 en GoPlay te kijken is.

Kerst met de familie Meiland 2022

De familie Meiland gaat aan boord van een heuse cruise om de Middellandse Zee te bevaren. Gelukkig verruilen ze regelmatig de zeebenen voor een bezoek aan land, waar in Barcelona aan de voet van Gaudi’s Sagrada Familia kerstpresentjes worden aangeschaft. Zal de familie de boot wel halen bij het zien van al dat moois?

De bekende families gaan graag op cruise; zo zie je De Verhulstjes op Cruise in het noorden.

Waar is Dirk?

Als je de foto van de familie Meiland bekijkt – waarmee ze de kerstspecial Kerst met de familie Meiland promoten – zie je dat er één iemand ontbreekt… Deze keer is dat niet Leroy. Daar was in 2021 al opschudding over, maar die bleek toen de kerstspecial van de Meilandjes te filmen. Nee, bij de Meiland kerst 2022 special missen we Dirk, de (inmiddels ex) partner van Montana. In Facebook-groepen werd er ten tijde van de uitzending druk gespeculeerd over waarom Dirk niet mee is met de Meilandjes op cruise. Later werd dat duidelijk: Dirk en Montana zijn uit elkaar.

Voor wie nog een kerstcadeautje voor een Meilandjes-fan zoekt: wat dacht je van deze puzzel? *

Kerst met de familie Meiland kijken

Kerst met de familie Meiland 2022 kun je op zaterdag 16 december om 19.30 uur en op zaterdag 23 december om 19.20 uur kijken bij Play4 en GoPlay. Heb je zin om meer van de Meilandjes te bingewatchen, dan kun je alles terugkijken (inclusief nieuwe afleveringen, die nog niet in België zijn uitgezonden) via Kijk.nl. Daar staat zelfs die uit 2020. Vanuit Nederland kun je deze afleveringen eenvoudig terugkijken. Wil je vanuit België de kerstspecials zien, zorg dan voor een VPN Verbinding. Zet de server op Nederland, ga naar Kijk.nl en zet de aflevering op die je wil zien. Hier kun je ook alle seizoenen van Chateau Meiland kijken.

Heb jij de boeken van Martien, Maxime en Erica al gelezen?  *

La famille Meiland wijnen

Wil je het jaar in stijl afsluiten, dan horen daar voor echte liefhebbers natuurlijk de wijnen van de familie Meiland bij. Bestellen doe je vanuit België bij Wijnvoordeel.be. En voor de Nederlandse lezers: bij Wijnvoordeel.nl. Of je nu op zoek bent naar rood, wit, rosé of prosecco – La famille Meiland heeft het allemaal in het aanbod. 

Foto: Talpa TV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 december 2023 /