André Rieu op het Vrijthof 2022 op tv kijken

André Rieu heeft er net twaalf concerten op het Vrijthof in Maastricht op zitten in juli 2023. Was je erbij of wil je ook wel eens genieten van zo’n concert, kijk dan naar een registratie van André Rieu op het Vrijhof 2022. Je kunt de show op zondag 30 juli om 21.20 uur op NPO1 kijken.

André Rieu op het Vrijthof 2022

André Rieu, de koning van de Wals, keerde in juli 2022 met zijn geliefde Johann Strauss Orkest terug naar het Vrijthof in Maastricht voor een gloednieuw zomerconcert. Rieu en zijn orkest worden bijgestaan door het koor de Platin Tenors, sopranen Anna Reker en Micaela Oeste, een Hunting Horn band en de Great European Men’s Choir. Ook het bekende Maastrichtse mannenkoor De Mastreechter Staar mag niet ontbreken.

André Rieu op het Vrijthof 2024

Krijg je – tijdens het kijken naar dit concert – zin om erbij te zijn tijdens André Rieu op het Vrijthof 2024? Visit Maastricht meldt dat er weer concerten aankomen in de zomer van 2024. Op dit moment zijn tickets nog niet te bestellen. Ook de terrasarrangementen zijn nog niet te boeken. Als je André Rieu op het Vrijthof 2024 niet wil missen, zou ik je dus aanraden om de social media van de artiest te volgen.

André Rieu kijken

Het concert van 2022 in Maastricht is te kijken op zondag 30 juli 2023 om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO1. Je kunt de show terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wist je dat je daar meer van André Rieu ontdekt, bijvoorbeeld het Vrijthof concert van 2019 en Kerst met André Rieu in Sydney. Hoe je dat doet? Zorg voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet en ga dan naar npostart.nl. Tik vervolgens André Rieu in en je kunt volop genieten van de violist en zijn Johan Strauss Orkest. Daarnaast zijn de Welcome To My World seizoenen ook op dvd verkrijgbaar*.

Eerder schreven we ook: André Rieu: Welcome to my World en André Rieu – Kerstgala in Maastricht op tv kijken.

Muziek op tv

In de zomer kun je sowieso genieten van veel muziek op tv. Denk aan shows als Sterren Muziekfeest op het Plein, maar ook aan de Vlaamse klassiekers Zomerhit en Tien Om Te Zien. Verder kon je al kijken naar concerten van onder andere Blof en Guus Meeuwis. En er komt nog meer meer aan… Denk bijvoorbeeld aan Sam Smith, maar ook aan de Prinsengrachtconcerten deze zomer. Blijf ons volgen, zodat je daar niets over mist. Als er muziek op tv te zien is, delen we dat natuurlijk via onderstaande social media.

Fotocredits: André Rieu Productions 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juli 2023 /