B&B Zoekt Lief 2023 deelnemers nu op Videoland

B&B Zoekt Lief 2023 of te wel B&B Vol Liefde België is nu – vanaf zondag 3 september 2023 – ook op Videoland te kijken. Ontdek hier meer over de B&B Zoekt Lief 2023 deelnemers. Maak uitgebreid kennis met Alicia, Frank, Wim, Sandra, Nele en Mabel en ontdek zo meer over kandidaten van B&B Vol Liefde België seizoen 2. En lees daarnaast wekelijks hoe het de vrijgezelle deelnemers vergaat.

Dit bericht is bijgewerkt op donderdag 24 augustus 2023; als je helemaal onderaan naar het artikel scrollt ontdek je welke kandidaten de deelnemers hebben gekozen. En wat je natuurlijk ook wil weten of de deelnemers aan B&B Zoekt Lief nog samen zijn. We zetten de koppeltjes op een rijtje. Inclusief pittige reacties van de vrijgezellen, die bij Wim in Spanje op bezoek waren. En een verrassend stel is ook samen na B&B Zoekt Lief 2023… Alles onderaan het artikel.

B&B Zoekt Lief seizoen 2

Goed nieuws voor de liefhebbers van B&B Zoekt Lief en B&B Vol Liefde; seizoen 2 is in België weer gestart. Wat meteen opvalt aan de gepresenteerde deelnemers, is dat VTM deze keer niet alleen voor B&B-eigenaren uit Frankrijk gaat Alicia, Frank en Wim zijn respectievelijk werkzaam in Portugal, Frankrijk en Spanje. Sandra heeft een B&B in Turkije en Nele een pousada in Brazilië. Mabel vinden we wel in Frankrijk. Zo krijg je – wat mij betreft – een nog diverser programma. Al schoot cupido in B&B zoekt Lief seizoen 1 natuurlijk ook een aantal keer raak in Frankrijk.

B&B Zoekt Lief seizoen 2 deelnemers

Wacht voor de deelnemers aan B&B zoekt Lief seizoen 2, net zoveel geluk als in het eerste seizoen? B&B-eigenaren Alicia De Vree, Frank Vols en Wim Verschuere werden als eerste kandidaten door VTM gepresenteerd. Later zijn Sandra Claes, Nele Blaton en Mabel gepresenteerd. Deze zes leven op de meest idyllische plekken in het buitenland en zetten alles op alles om hun gasten een wondermooi verblijf te bezorgen. Maar, ze missen nog één ding om van hun buitenlands avontuur een echt sprookje te maken: een goed lief. Die partner in crime hopen ze in B&B Zoekt Lief te vinden. Onderaan het artikel lees je meer over de zoektocht van de B&B Vol Liefde België kandidaten naar liefde; met een beschrijving per week.

B&B Zoekt Lief seizoen 2 kijken

B&B Zoekt Lief 2023 (of te wel B&B Vol Liefde België) kun je terugkijken via VTM GO. Ook in Nederland lukt het mij om deze te kijken. Ik gebruik daarvoor een VPN Verbinding, die ik op België zet en ga dan naar de VTM GO site of app (als je die eerder al had geïnstalleerd). Helaas wordt het wel steeds lastiger. Niet iedere VPN werkt meer (doet-ie het niet en heb je ‘m verder nergens voor nodig, meld je dan weer af. De meeste bekende aanbieders hebben namelijk een gratis proefperiode van een aantal dagen). Ik schreef er al uitgebreid over via: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

B&B Vol Liefde België op Videoland

Het eerste seizoen van B&B Zoekt Lief was recent nog te kijken op Videoland. En ook seizoen 2 van B&B Vol Liefde België kun je vanaf zondag 3 september volledig bingewatchen via Videoland.

Nu terug naar de deelnemers en het verloop van B&B Zoekt Lief seizoen 2 (2023):

B&B Zoekt Lief 2023 kandidaten

Maar nu terug naar de kandidaten van B&B Zoekt Lief 2023. We zetten ze voor je op een rijtje en stellen ze daarna uitgebreid aan je voor.

  • Sandra Claes (40) – Conny’s by Sandra in Side (Turkije).
  • Alicia De Vree (26) – Quinta Luz do Sol tussen Moncarapacho en Fuseta (Portugal).
  • Frank Vols (63) – La Forêt de Maronne, met uitzicht op de Alpe d’Huez (Frankrijk).
  • Wim Verschuere (42)- B&B Finca Guillermo in Murcia (Spanje).
  • Nele Blaton (57) – B&B Pousada Tānara in Itacaré (Brazilië)
  • Mabel (59) – MaBelle Rêve in Zuid-Frankrijk.

Sandra Claes

De 40-jarige Sandra Claes kreeg al op jonge leeftijd de reismicrobe te pakken. Na haar studies trok ze als medewerker van een grote reisorganisatie de wereld rond. Uiteindelijk bleef ze plakken in Turkije, waar ze intussen al 14 jaar woont. Sandra Claes zoekt een actieve man die weet wat hij wil in het leven.

Conny’s By Sandra

Sandra Claes is de uitbaatster van gastenverblijf Conny’s by Sandra. Een boutique hotel met restaurant en bar. Dit wordt omschreven als een uniek hotel in Side. Ook voor gastvrouw Sandra lezen we in de reviews mooie woorden. “Ze laat iedereen zich meteen welkom voelen”, aldus één van de gasten.

Leestip: Succesvol emigreren – handboek voor de moderne emigrant.

Mabel

Na een 26-jarige carrière als zelfstandig consulent, besloot Mabel haar kinderdroom waar te maken. Twee jaar geleden verhuisde ze naar Zuid-Frankrijk en opende er de Bed and Breakfast MaBelle Rêve. De 59-jarige Mabel is een zelfstandige vrouw die van aanpakken weet. Ze is op zoek naar een eerlijke en trouwe man, die van knuffelen houdt.

MaBelle Rêve  

Gastenverblijf MaBelle Rêve staat pal in de natuur en vormt een oase van rust. Haar klanten zijn zeer tevreden, want ze scoort een 9,4 op Booking. Zo lezen we “Wat een prachtige plek! Een fijn en knus appartement van alle gemakken voorzien.” En over Mabel schrijft een gast. “De gastvrouw was heel vriendelijk en zorgzaam. Ze gaf ons goede tips.”

Nele Blaton

De ouders van de 57-jarige Nele woonden jarenlang in Argentinië. In 1963 keerden ze terug naar België, maar niet zonder hun Zuid Amerikaanse-platencollectie. Nele Blaton groeide op met de Bossa Nova-muziek en werd verliefd op Brazilië. Ze heeft alles wat haar hart begeert, behalve…een man. Graag eentje die oprecht en sportief is. Want om Nele bij te kunnen houden, heb je een goede conditie nodig.

Pousada Tānara

Fast forward naar 2022: Nele woont al bijna 13 jaar in haar droomland en baat er in het surfdorp Itacaré een B&B uit. Deze plek wordt omschreven als charmant en rustiek. De pousada is ideaal aan het strand van Tiririca gelegen. Op Tripadvisor heeft ze vijf sterren uit vijf, waarbij ze al meer dan 250 keer beoordeeld is. Nele Blaton weet dus hoe ze haar gasten in de watten moet leggen.

Alicia De Vree

Toen de 26-jarige Alicia De Vree als tiener met haar ouders naar Portugal reisde, werd ze verliefd op het land en besloot ze dat ze er ooit zou wonen. In januari 2020 was het zover en vertrok ze naar de Algarve om haar B&B Quinta Luz do Sol te openen. Alicia De Vree is een jonge, enthousiaste vrouw die weet wat ze wil. Ze is nu 2 jaar single en helemaal klaar voor een nieuwe liefde. Ze zoekt een volwassen, rustige man. Positieve, ruimdenkende mannen hebben een streepje voor.

Quinta Luz do Sol (Portugal)

Alicia De Vree heeft B&B Quinta Luz do Sol in het oosten van de Algarve, gelegen tussen Moncarapacho en Fuseta (zo’n twintig minuutjes rijden van luchthaven Faro). Ze heeft vier kamers en kan in totaal acht mensen ontvangen. Vorig jaar heeft ze het zwembad en terras volledig vernieuwd om er een Ibiza-style te creëren.

Frank Vols

De 63-jarige Frank Vols heeft zo’n 25 jaar als projectmanager in de petrochemische industrie gewerkt. Tijdens een motorrit door de Franse Alpen botste hij op La Forêt de Maronne. Als B&B-uitbater én hobbykok verwent hij er nu al 15 jaar met veel passie zijn gasten. Hij heeft er alles wat zijn hart begeert. Behalve…een vrouw. Frank Vols is op zoek naar een partner die alles met hem wil delen; die zijn werk begrijpt. Een elegante dame die ook zonder verpinken met hem de bossen intrekt om te kamperen. Hij vindt namelijk niks beter dan de bossen intrekken met zijn honden. 

La Forêt de Maronne (Frankrijk)

Frank Vols draait in La Forêt de Maronne – met uitzicht op de Alpe d’Huez – zowel een winter- als zomerseizoen. Het gastenverblijf telt acht kamers en is aangekleed in ‘chalet-stijl’. Er zijn 5 tweepersoonskamers, 2 vierpersoons (familie) kamers en 1 éénpersoonskamer, voorzien van een douche en toilet, en allemaal met zicht op de bergen. In de zomer kun je – in het rustig gelegen hotel La Forêt de Maronne – genieten van het buitenzwembad en de jacuzzi. La Forêt de Maronne is de uitvalsbasis voor fietsers, motorrijders, wandelaars en in de winter natuurlijk ook skiërs.

Wim Verschuere

De 42-jarige Wim Verschuere – die eigenlijk afkomstig is uit Kortrijk – opende vorig jaar B&B Finca Guillermo in het zonnige Murcia in Spanje. Hij houdt van reizen en toerisme en besloot daarom zijn loopbaan in de voedingssector op te geven. Wim Verschuere is een harde werker die zijn dromen najaagt. Nu zijn B&B klaar is, is hij ook klaar voor een nieuwe liefde. Daarom is hij op zoek naar een vrouw die van zonnige avonturen houdt en haar schouders mee onder zijn Spaanse droom wil zetten. Deze deelnemer aan B&B Zoekt Lief seizoen 2 zoekt een vrouw die sociaal, goedlachs en sportief is.

Finca Guillermo Murcia

Wim Verschuere heeft de afgelopen jaren de wereld kunnen rondreizen en heeft diverse ideeën die hij op heeft gedaan, verwerkt in zijn B&B Finca Guillermo in Murcia. Het gebouw bestaat uit vijf kamers met elk een eigen badkamer. Het ademt vooral het landelijke karakter van Spanje. Je kunt er het gevoel hebben dat je in Finca Guillermo in de middle of nowhere verblijft, maar – zoals Wim Verschuere in zijn video zegt – op 45 minuten zit je zowel in Murcia als Alicante.

An Lemmens over B&B Zoekt lief seizoen 2

Presentatrice An Lemmens vertelt over B&B Zoekt lief seizoen 2 het volgende: “Ik beloof deze zomer een heerlijke rollercoaster van emoties, vlinders en onverwachte wendingen in B&B Zoekt Lief. Alweer bewijst dit seizoen dat liefde echt geen grenzen kent en dat de meest magische connecties kunnen ontstaan op de meest onverwachte plaatsen. Ik ben doorheen mijn reis op de meest sprookjesachtige en tropische plaatsen ter wereld geweest en maakte kennis met stuk voor stuk toffe B&B-uitbaters. Bovendien was het heerlijk om getuige te zijn van hun bijzondere ontmoetingen en om een rol te mogen spelen in het creëren van gelukkige liefdesverhalen. Bereid je voor op een zomer vol romantiek, passie en verrassingen in B&B Zoekt Lief!”

B&B Vol Liefde België seizoen 2 kijken

Heb jij het eerste seizoen van B&B Zoekt Lief gemist en wil je de afleveringen terug kijken. Of ben je juist heel benieuwd naar B&B Vol Liefde, dan zit je bij VTM Go goed. Nederlandse kijkers kunnen via Videoland trouwens de seizoenen van B&B Vol Liefde Nederland kijken.

Lees ook: B&B Vol Liefde 2023 in Nederland en België kijken

Al meer over de afleveringen lezen van B&B Vol Liefde België seizoen 2? Hieronder alvast update over de eerste drie weken. Ze staan per deelnemer op een rijtje.

Nele – Pousada Tānara

Week 2: maken we kennis in Brazilië met de sportieve en energieke Nele. “Ik kom uit een lange relatie en ben na mijn scheiding in Brazilië gaan wonen. Het klimaat, de zee en muziek trekken me aan”, aldus Nele. Gedurende de week krijgt Nele niet één, maar meteen twee vrijgezellen over de vloer: Nikolaas en Peter. En omdat de B&B volgeboekt is, moeten de heren niet alleen de aandacht van Nele delen, maar ook een kamer. Iets wat de ene al wat beter opneemt dan de andere… 

Zwoele activiteit

Week 3: In Brazilië jaagt Nele de hartslag van haar mannen de hoogte in. Ze houdt van samba dansen en wil haar mannen de moves graag aanleren. En bij zo’n zwoele activiteit hoort natuurlijk een gepaste outfit… “Op 57-jarige leeftijd zulke prachtige billen hebben… Ze leek wel Jane van Tarzan”, aldus een overdonderde Nikolaas. De emotionele Peter is iets minder enthousiast over de activiteit. “Peter was in het begin verlegen en beschaamd, maar hij heeft zijn grenzen doorbroken en meegedaan”, vertelt Nele. Naast plezier staan er ook klusjes op het programma. Vrijgezellen Nikolaas en Peter krijgen de taak om de douche te repareren en leren terloops een andere kant van Nele kennen… 

Discussie Nele en Nikolaas

Week 4: Vrijgezellen Nikolaas en Peter worden in Brazilië onderworpen aan een cursus handdoekplooien, met een wel heel bijzondere beloning in het vooruitzicht: een kus van Nele. Maar de workshop neemt al snel een onverwachte wending wanneer de eigenzinnige Nikolaas besluit om de handdoek letterlijk in de ring te gooien. Tot grote frustratie van Nele: “Hij weigert zelfs maar een poging te wagen. Ik ben teleurgesteld omdat hij zo snel opgeeft.” En daarmee is de discussie tussen Nele en Nikolaas nog lang niet afgesloten… Is er een eerste exit in zicht in B&B Zoekt Lief? 

Nieuwe vrijgezel Diego

Week 5: In Brazilië bleven Nele en vrijgezel Peter vorige week alleen achter. Ze maken van elk moment gebruik om elkaar beter te leren kennen. Maar wanneer Peter een intieme massage plant voor Nele, wordt die abrupt verstoord door de komst van nieuwe vrijgezel Diego… Hoe dat verder gaat, ziet je in week 6.

Week 7: We zien dat Nele en Stefaan genieten van een innig moment in de jungle…

Week 8: In Brazilië is het feest. Nele neemt haar mannen mee voor een avondje uit. “We gaan een beetje dansen.  Ik hoop dat ze zich kunnen laten gaan, zichzelf kunnen zijn en we zullen op de dansvloer zien wat er gebeurt”, klinkt het. Maar de avond neemt een verrassende wending… 

Week 9: Ook in Brazilië nadert de ontknoping en dus besluit Peter om een tandje bij te steken. Hij neemt Nele mee op een intieme date, wat de jaloezie aanwakkert bij Diego.

Mabel – MaBelle Rêve

Week 1: In Frankrijk, het land van kaas en wijn, ontmoet An Lemmens de charmante B&B-eigenares Mabel. Mabel zorgt met liefde voor haar B&B maar er ontbreekt nog één ding: een partner. Na zeven jaar is ze er klaar voor om iemand nieuw te ontmoeten. En hoewel ze normaal gezien zelf vier singles mag selecteren uit alle aanmeldingen, laat Mabel die taak over aan cupido An. “Ik heb jarenlang mijn eigen zaak gehad in België en ben hier naartoe gekomen om het allemaal wat meer los te laten. Ik heb al genoeg beslissingen moeten nemen, dus ik wil gewoon zien wat er op mijn pad komt. Daarom vraag ik aan jou, An, om vier mannen voor mij te kiezen. Verras me maar!” Een taak die An met veel plezier aanneemt. Ze nodigt meteen de warme en zorgende vrijgezel Hans uit. Het lijkt een schot in de roos, want Mabel is meteen onder de indruk… 

Week 2: Mabel en Hans schakelen in Frankrijk een versnelling hoger en gaan op date. Ze schuwen daarbij geen enkel onderwerp.

Jaloezie

Week 3: Op het Franse erf van Mabel wandelt nieuwe vrijgezel Marc binnen en dat zorgt meteen voor de nodige opschudding bij vrijgezel Hans. Hij kon het de afgelopen week erg goed vinden met Mabel en kan zijn jaloezie nauwelijks onderdrukken. Wanneer Mabel vervolgens aankondigt dat Hans en Marc ook nog eens een kamer moeten delen, neemt Hans een drastisch besluit: “Ik zie het niet zitten om met een andere vrijgezel in dezelfde kamer te slapen. Ik ga naar een hotel!” Betekent dit het einde van de vlinders die langzaam opbloeiden tussen Hans en Mabel?   

Vrijgezellen Hans en Marc geen match

Week 4: Ook in de vierde week in Frankrijk stijgen de spanningen en bereikt de concurrentie tussen vrijgezellen Hans en Marc een nieuw hoogtepunt. De constante woordenstroom van Marc werkt Hans duidelijk op de zenuwen: “Ik kan het niet meer aanhoren, hij blijft maar ratelen!” Gelukkig zijn er ook ontroerende momenten, wanneer een van de mannen een prachtig gebaar maakt dat B&B-uitbaatster Mabel diep raakt: “Als iemand speciaal iets voor me doet, dan apprecieer ik dat enorm.” Beïnvloedt deze liefdevolle daad haar keuze? 

Week 5: Bij B&B-uitbaatster Mabel moet er vrijgezel Marc dringend iets van het hart over zijn concurrent. De bekentenis doet tranen vloeien. Worden de eerste harten gebroken?

Hans in ziekenhuis

Week 6: Vorige week nam Mabel een moeilijke beslissing door vrijgezel Marc naar huis te sturen, maar al snel kreeg ze spijt van haar keuze. Veel tijd om hierover te treuren krijgt ze niet, want elektricien Wim komt de spanning flink opdrijven. Mabel is meteen onder de indruk van Wims persoonlijkheid en uitstraling, maar onverwacht nieuws over Hans brengt haar volledig van slag… “Er is deze ochtend iets met Hans gebeurd. Hij voelde zich niet goed in zijn hotelkamer. Hij had steken in zijn borstkas en er is een ambulance langsgekomen. Ze hebben hem nu naar het ziekenhuis gebracht”, klinkt het. Wat betekent dit voor hun toekomst samen?

Mabel & Marc

Week 7: Terwijl Mabel in Frankrijk bekomt van de ziekenhuisopname van Hans en de komst van vrijgezel Daniel, krijgt ze een onverwacht telefoontje. Marc, die Mabel als eerste naar huis stuurde, blijkt nog in Bordeaux te zijn. Ze besluiten om opnieuw af te spreken en tijdens die date moet Mabel iets opbiechten… “Ik ben echt blij dat ik vandaag gekomen ben. Ik zat nogal in een emotionele achtbaan met alles wat er gebeurd is”, aldus Mabel. Ze gaat verder: “Ik moet wel toegeven dat ik misschien iets te snel ben geweest toen ik jou naar huis stuurde. Ik heb me laten meeslepen door de situatie.”. Blijft het bij vriendschap of bloeit er toch meer?

Week 8: Mabel krijgt het op haar heupen van vrijgezel Wim.

Week 9: In Frankrijk bleven Mabel en Wim na een woelige periode samen achter. Alles lijkt beslist, maar na een verblijf in het ziekenhuis heeft Hans besloten om zijn kans opnieuw te wagen. Plots staat hij voor de deur bij Mabel, wat een diepe indruk maakt op Wim. Wanneer Hans en Mabel erop los knuffelen en hem nauwelijks nog zien staan, worstelt Wim met zijn emoties…

Frank – La Forêt de Maronne

Week 1: In de Franse Alpen op zo’n 1500 meter hoogte verwelkomt Frank de vrolijke Ilse. “Ik ga gewoon mezelf zijn en als er geen klik is, ga ik hem niet verder lastigvallen.” Gelukkig zijn er meteen positieve vibes tussen hen. Al houdt Frank zijn ogen en oren nog open voor de andere vrijgezellen… “Ik denk dat ik verliefd zou kunnen worden op Ilse, maar ik wil ook weten welke andere mogelijkheden er zijn. Laat ze maar komen!”

Week 2: Ondertussen krijgt Ilse in Frank’s B&B gezelschap van een tweede vrijgezel, gezondheidstherapeute Christina. Hoewel het leek alsof Frank zijn droomvrouw al gevonden had, gooit Christina meteen roet in het eten. “Wauw, zij ziet er fantastisch uit!”, vertelt Frank na de eerste blik. Ook voor de twee vrouwen is het even slikken wanneer ze elkaar ontmoeten: “Er is een andere vrouw in het spel en er komen er nog twee, dus Frank is de master hé… Ik voel de concurrentie wel, maar ben er niet bang voor”, klinkt het bij Christina. 

Ilse of Christina

Week 3: Frank wil in Frankrijk dan weer testen of zijn vrijgezellen Ilse en Christina geschikt zijn om mee te draaien in zijn B&B.

Week 4: B&B-uitbater Frank houdt zijn kaarten dan weer dicht bij zijn borst, wat leidt tot een groeiend verlangen bij vrijgezel Christina naar meer tijd samen. Maar met de komst van nieuwe vrijgezel Els wordt de situatie alleen maar complexer.

Week 5: In de Franse Alpen gaat Frank op date met nieuweling Elsje, die hem verrast met een nauwkeurige analyse van zijn karakter…

Concurrentiestrijd

Week 7: In de B&B van Frank zorgt de komst van vers bloed voor een totale ommekeer in de sfeer… “Ik ben enorm geschrokken van de concurrentiestrijd tussen de vrouwen. Ilse geeft me het gevoel dat ik hier niets kan komen doen en dat alles al in kannen en kruiken is”, klinkt het bij nieuwe vrijgezel Catharina. 

Week 8: In de Franse Alpen loopt het erg stroef tussen de vrijgezellen. Ilse ligt niet goed in de groep en dat zorgt voor de nodige spanningen. Ze heeft het gevoel dat de andere vrouwen een complot tegen haar smeden. “Gisteravond namen we afscheid en gingen we slapen, maar ik was beneden iets vergeten. Toen ik dit ging halen, stonden de andere vrouwen nog steeds te praten. Ik snap het niet!” Zetten de andere vrouwen Ilse buitenspel?

Week 9: In de B&B van Frank trappelden zijn vrijgezellen de laatste tijd van ongeduld. Frank hield de lippen wekenlang stijf op elkaar en hield zijn gevoelens voor zich. Maar het geduld van één lucky ladywordt beloond met een romantische kampeerdate … 

Sandra – Conny’s By Sandra

Week 1: De spanning is te snijden in Turkije. Daar bereidt de jarige Sandra haar B&B voor op haar eerste vrijgezelle gast. Chef-kok Valentin is meteen verkocht en doet zijn best om Sandra te charmeren. Maar er zijn nog andere kapers op de kust want ook vrijgezel Danny heeft zijn oog laten vallen op Sandra. En dat zorgt meteen voor enkele ongemakkelijke situaties… 

Week 2: Ondertussen geniet Danny in Turkije van quality time met Sandra, tot grote ergernis van Valentin. “Het is lastig om een appel met een peer te vergelijken. Valentin wil vooral over zichzelf praten, terwijl Danny juist alles van mij wil weten”, vertelt Sandra.

Week 3: Ondertussen heeft Sandra in Turkije een verrassing voor haar mannen in petto: ook zij gaan mountainbiken. De mannen worden stevig op de rooster gelegd. 

Week 4: Vrijgezel Valentin plant een zelfgemaakt diner om Sandra te imponeren. Maar tijdens het etentje laat Sandra een bommetje vallen dat de wereld van Valentin op zijn kop zet.

Sandra & Guy: kriebels!

Week 5: In de B&B van Sandra doet nieuwkomer Guy waar de andere vrijgezellen tot nog toe niet in leken te slagen: hij zorgt voor kriebels bij Sandra. Danny ziet zijn kansen zienderogen slinken. 

Week 6: In Turkije worden de emoties tussen Sandra en Danny tot het uiterste gedreven. Een lief gebaar van Danny tijdens het klussen wordt niet begrepen door Sandra, wat tot een confrontatie leidt en de rebel in Danny naar boven haalt. “Wanneer is het goed voor jou, Sandra? Flirt maar wat voort met Guy”, klinkt het bitsig.

Sandra & Danny

Week 8: Deze week zien we dat de onderhuidse spanningen tussen Sandra en Danny langzaam tot een kookpunt zijn gekomen. Sandra stoort zich aan het gedrag van Danny en besluit hem uit te nodigen voor een openhartig gesprek. Wat begint als een onschuldige discussie, escaleert al snel tot een moment van rauwe eerlijkheid… Betekent dit einde verhaal voor vrijgezel Danny? 

Week 9: Wie wordt de nieuwe man aan de zijde van Sandra? Met een romantische date onderneemt Guy de ultieme poging om zijn verblijf in Turkije én in het hart van Sandra te verzekeren. Maar ook Tim heeft een unieke avond voor Sandra in petto. Welke man doet haar hart sneller slaan? 

Wim – Finca Guillermo

Week 1: In het zonnige Spanje krijgt de spontane Valerie een warm welkom van de West-Vlaamse Wim. Vanaf het eerste moment voelt Valerie vlinders in haar buik en strooit ze met complimentjes. De energie tussen de twee bouwt zich geleidelijk aan op… 

Wim & Valerie

Week 2: In Wim zijn B&B beginnen er vlinders in Valerie’s buik te fladderen. Tijdens een ontspannende date legt ze Wim het vuur aan de schenen. “Maak ik kans en voel je al wat kriebels?”, wil ze weten…

Week 3: In Spanje wordt de rust tussen B&B-eigenaar Wim en vrijgezel Valerie verstoord door de komst van Kelly. Wim verliest Valerie al snel uit het oog… “Hij was meer gefocust op haar dan op mij. Ik zou ook wel graag wat aandacht willen”, klinkt het bij Valerie na een sportieve maar competitieve fietstocht.

Week 4: In Spanje krijgt vrijgezel Kelly tijdens een telefoontje met het thuisfront opvallend advies van haar dochter. En dat advies wil ze meteen in de praktijk brengen…

Is vrijgezel Valerie te wild voor Wim?

Week 5: B&B-uitbater Wim begint zich stilaan meer en meer te ergeren aan het felle en uitbundige karakter van vrijgezel Valerie. “Ik sta niet vaak met mijn mond vol tanden, maar nu wel en ik weet niet of dat goed is. Onze Colombiaanse furie is misschien net iets te wild voor mij”, klinkt het bij Wim. Terwijl de dames gezellig samen paella maken onder het toeziend oog van Wim, escaleert de situatie. Valerie vindt dat Wim zich te veel bemoeit en snoert hem de mond… 

Wim & Kelly

Week 6: In Spanje neemt Wim zijn drie vrijgezellen mee op een mysterieuze verrassingsdate. Later die dag heeft hij een openhartig gesprek met Kelly over hun gevoelens.

Jaloezie

Week 7: In Spanje bereikt de jaloezie onder de dames van Wim een hoogtepunt. Wanneer hij de drie vrijgezellen meeneemt op date naar een karaokebar, gaat vooral Valerie met alle aandacht lopen. Tot grote ergernis van Carole en Kate. “Valerie staat tegenwoordig altijd op de voorgrond. Het begint ons langzaamaan te irriteren”, vertelt Carole.

Week 8: Het lijkt erop dat Kate en Wim niet op dezelfde golflengte zitten.

Week 9: In de B&B van Wim tasten vrijgezellen Valerie, Kate en Carole volledig in het duister. Ze raken maar moeilijk binnen in het hart van de B&B-uitbater, die weinig prijsgeeft en last heeft van keuzestress. Valeries herhaaldelijke pogingen om tijdens haar date met Wim zijn gevoelens te peilen, wekken meteen hevige frustraties op… 

Alicia – Quinta Luz do Sol

Week 1: Alicia, die in Portugal een B&B runt, heeft Niels uitgenodigd. Niels is diep onder de indruk van het sfeervolle domein en vooral… van Alicia zelf. “Ze zag er nog beter uit in het echt dan op haar foto’s”, vertelt hij enthousiast. 

Week 2: In Portugal genieten ook Niels en Alicia volop van elkaars gezelschap, maar er is een nieuwe vrijgezel onderweg. En het lijkt niet meteen te klikken… 

Week 3: Alicia neemt haar twee mannen mee op een romantische stranddate in Portugal. 

Week 4: In Portugal brengen de ouders van Alicia een bezoek. “Ik vind het belangrijk wat mijn toekomstige partner van mijn ouders vindt”, vertelt Alicia. De mannen worden stevig aan de tand gevoeld, maar zal dit ook nieuwe inzichten opleveren voor Alicia?

Alicia en Niels?

Week 5: Ondertussen groeien Niels en uitbaatster Alicia steeds dichter naar elkaar toe in Portugal. Alicia nodigt Niels uit voor een tweede date, waardoor Jonas alleen en met een knagend gevoel achterblijft. “Ik zou ook graag eens alleen met haar op stap gaan. Ik begin aan mezelf te twijfelen. Ben ik wel goed bezig?”, klinkt het bij Jonas.

Week 6: De romantiek tussen Alicia en Niels wordt verstoord door de komst van een andere kandidaat. “We zaten net gezellig samen met een wijntje, maar er kwam een nieuwe kandidaat aan en ik mocht mijn wijntje alleen opdrinken,” lacht Niels.

Week 8: In Portugal neemt vrijgezel Matthias een onverwachte beslissing.

Week 9: B&B-uitbaatster Alicia kan haar gevoelens niet langer verbergen en verklaart de liefde aan één van haar vrijgezellen. Dit breekt het hart van een andere kandidaat, die al droomde van een leven aan haar zijde. 

Koppels B&B zoekt lief 2023

  • Wim, Mabel en Nele blijven single.
  • Frank gaat voor Elsje
  • Alicia kiest voor Niels
  • Sandra maakt de keuze voor Tim.

Hieronder lees je of de koppels uit B&B zoekt lief 2023 nog steeds samen zijn:

Sandra & Tim nog stamen

Enkele maanden na het liefdesavontuur in B&B zoekt lief 2023 zijn Sandra en Tim nog steeds dolgelukkig samen. De eerste drie vrijgezellen deden de vlinders niet fladderen, maar haar vierde gast Tim deed dat wel. Tijdens een laatste bijzondere date werden de vonken kort voor het beslissingsmoment vlammen. Sandra en Tim vormen nog steeds een gelukkig paar. Tim reist zo vaak als mogelijk naar Turkije en overweegt zelfs om naar Side te verhuizen. Concrete plannen zijn er nog niet. 

Alicia & Niels na zeven maanden uit elkaar

Bij Alicia en Niels brak hét moment afgelopen maandag eindelijk aan: de eerste kus. “Ik heb lang genoeg gewacht maar nu moet je weten dat ik voor je wil gaan, dat meen ik. Dit kan het begin zijn van iets moois”, klonk het bij Niels. Alicia en Niels beleefden zeven mooie maanden samen. Na een paar goede gesprekken over de toekomst, besloten ze elk hun eigen weg te gaan.

Frank & Elsje na drie maanden uit elkaar

Ook Frank voelde vlinders voor Elsje en legde zijn gevoelens bloot. Na de opnames beleefden de twee een fijne tijd. Toch besloten ze na drie maanden een punt te zetten achter hun relatie, voornamelijk vanwege de grote afstand.  

Wim heeft inmiddels relatie

Geen vlinders in de B&B’s van Wim, Mabel en Nele. Wim had de afgelopen week last van keuzestress en besloot om geen enkele dame te kiezen. “Ik wou graag een lach op het gezicht toveren van iemand, maar dat gaat niet”, klonk het. Ondertussen vond Wim zijn geluk in een nieuwe relatie.

Wat gebeurde er tussen Wim en Valerie?

Op de Instagram van VTM stond dat Wim nog contact heeft met zijn dames, maar dat spreken Kate en Carole tegen in reacties op het bericht. Carole schrijft: “Wim en Valerie hebben van dag 1 een spelletje gespeeld met ons… Blijkbaar was er vanaf de eerste avond al meer gebeurd… dus in Spanje was het één leugen…” Kate reageert daar op met “Had ik dat geweten van de eerste dag, had ik zelfs mijn koffer niet uitgepakt.” De berichtjes hebben ze later weggehaald, maar ze hebben uren online gestaan. Valerie heeft in Het Laatste Nieuws ook laten weten dat ze inderdaad de eerste avond intiem is geweest met Wim.

Valerie en Diego

Maar Valerie heeft aan het programma wel liefde overgehouden. Zij vormt namelijk sindskort een koppel met Diego, die we dan weer zagen als kandidaat bij Nele. Toen Diego samen met Stefaan naar de eerste aflevering keek, vroeg die zich af of ‘die Colombiaanse’ niets voor Diego was. Die zag dat wel zitten en heeft uiteindelijk – met succes – contact met haar opgenomen. En zo is een verrassend setje een feit.

Mabel bleef vrienden met deelnemers

Ook de klik die Mabel en Nele met hun mannen voelden, ging niet verder dan het vriendschappelijke. Mabel heeft wel nog geregeld sms-contact met Hans, Marc en Wim maar meer dan goede vrienden zullen ze niet worden.

Nele wil B&B verkopen

Na het programma reisde Nele enkele weken door Europa om haar batterijen op te laden. Ze speelt met het idee om haar B&B te verkopen en aan nieuwe avonturen te beginnen.  

Inschrijven B&B Zoekt Lief derde seizoen

Natuurlijk delen we het als B&B Zoekt Lief seizoen 3 wordt gemaakt en je je kunt inschrijven. Volg ons via onderstaande social media links.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 september 2023 /