B&B Zoekt Lief: deelnemers B&B Vol Liefde België nog samen?

Update: B&B Zoekt Lief seizoen 2 is weer van start. Wil je meer over de deelnemers weten, klik dan hier. Dit bericht gaat namelijk over seizoen 1.

B&B Zoekt Lief deelnemers zijn op zoek naar de liefde in nieuwe datingshow van VTM. An Lemmens volgt zes Vlaamse B&B-uitbaters, die stuk voor stuk een aantal singles ontvangen om te ontdekken of dit misschien de ware is. Ontdek in dit artikel alles over de B&B Zoekt Lief deelnemers (of te wel de deelnemers aan B&B Vol Liefde België). Je ontdekt of er stellen zijn voortgekomen uit dit programma en of de B&B zoekt lief koppels nog steeds samen zijn. En natuurlijk lees je meer over het liefdesparcours dat de kandidaten hebben afgelegd.

Dit bericht verscheen 20 juni 2022 voor het eerst op VlaamsKijken. Na een uitvoerige update op 11 augustus 2022; heb ik het bijgewerkt op dinsdag 23 mei 2023. B&B Zoekt Lief seizoen 1 is in Nederland namelijk op Videoland te kijken als B&B Vol Liefde België .

B&B Vol Liefde België

B&B Zoekt Lief (zoals B&B Vol Liefde België in Vlaanderen wordt genoemd) is de remake van het Nederlandse programma B&B Vol Liefde. Al zijn er wel wat verschillen. In dit artikel focussen we ons echt op B&B Zoekt Lief, die door fans ook wel B&B Vol Liefde België wordt genoemd. Zes Vlaamse B&B-uitbaters in Frankrijk hopen die te vinden in Vlaamse singles, An Lemmens helpt ze een handje. De koffers van de eerste singles zijn gepakt en ze zijn vastberaden om de harten van hun favoriete B&B-uitbater te veroveren. Maar slagen ze daar ook in en mogen ze blijven, of zijn er kapers op de kust en moeten ze hun valiezen snel weer inpakken?

B&B Vol Liefde België kijken

Wil je B&B Vol Liefde België kijken dan kan dit in Nederland via Videoland. Heb je geen Videoland, maar wil je in Nederland wel kijken naar het Vlaamse B&B Zoekt Lief (zoals de show in Vlaanderen heet) dan zijn er zeker ook mogelijkheden. Alle afleveringen staan namelijk ook op VTM GO. Vanuit België kun je ze dus eenvoudig terugkijken, maar ook in Nederland is dit – via een omweg – zeker mogelijk. Ik doe dit in combinatie met met een VPN Verbinding (dit geldt zowel voor de app als site). Zelf gebruik ik al jaren VPN Nederland, die je via een eenvoudige app (zelfs op je telefoon kunt bedienen) en zo op België kunt zetten.

B&B Zoekt Lief 2023 (seizoen 2)

Daarnaast is er goed nieuws voor de liefhebbers van B&B Vol Liefde en B&B Zoekt Lief. Zowel in Nederland als in Vlaanderen zijn er nieuwe seizoenen aangekondigd. Blijf ons volgen via Instagram,  Facebook en nieuwsbrief en je mist niets.

Wil je alvast kennismaken met de kandidaten uit die seizoenen lees dan:

Maar nu terug naar de koppels en deelnemers aan B&B Vol Liefde België:

Koppels B&B Zoekt Lief 

B&B Zoekt Lief zit er helaas op! Begin van de week zagen we al dat Marc voor Lisette koos, dat Dirk vol overtuiging voor Regine ging én dat Kaylee na lang twijfelen Sander boven Gillian verkoos. In de laatste aflevering was het vervolgens tijd voor Isabel, Arno en Nicolas. Isabel moest kiezen tussen de flamboyante Maurice en de nuchtere, Nederlander Ivor. Arno kon nog kiezen tussen Phaedra en – de inmiddels toch wel verliefde – Daphne. Nicolas hield Anske en Kelly over… Maar deze twee heren konden niet kiezen tussen de dames. Nicolas wilde meer tijd om Anske beter te leren kennen (maar zij gaf aan vooral een vriendschappelijke klik te voelen). En Arno voelde geen klik op relatievlak; hij is nog steeds vrijgezel. Nicolas heeft er geen vriendin aan over gehouden, maar wel een boost van zijn zelfvertrouwen. 

Zijn koppels B&B Zoekt Lief nog samen? 

De opnames van B&B Zoekt Lief liggen inmiddels al maanden achter ons. Dan is natuurlijk de vraag: zijn de koppels uit B&B Zoekt Lief nog samen? Of is de relatie van de B&B eigenaren uit het VTM2-programma op niets uitgelopen? We zetten het voor je op een rijtje. 

Isabel & Ivor 

In de B&B van Isabel schoot cupido laat, maar raak. Isabels eerste drie vrijgezellen deden de vlinders niet fladderen, maar haar laatste gast Ivor deed dat wel. De vonken werden kort voor het beslissingsmoment vuur, tijdens een romantische rit te paard. Isabel toonde dan ook geen greintje twijfel toen ze haar keuze tussen de flamboyante Maurice en de nuchtere Ivor moest maken: Ivor mocht nog wat langer blijven. En blijven deed hij. Isabel en Ivor zijn nog steeds een gelukkig koppel. Hij reist zo vaak hij kan af naar Frankrijk om ‘zijn Isabel’ te bezoeken. 

Marc & Lisette 

Ook B&B-uitbater Marc kon zijn liefde voor Lisette niet meer verstoppen en vond in haar zijn droomvrouw. Om de liefde te vieren boekte het kersverse en smoorverliefde koppel meteen een romantisch weekendje weg. Dat werd de start van een prachtig liefdesavontuur, want Marc en Lisette zijn nog altijd gelukkig samen. Lisette hoopt in de toekomst definitief naar Frankrijk te emigreren. 

Dirk & Regine 

B&B-uitbater Dirk maakte éindelijk de move waar Regine zo lang op hoopte: hij vroeg haar mee op een romantische date mét overnachting en maakte duidelijk dat hij zijn hart aan haar verloren heeft. De liefde tussen het gelukkige koppel laaide hoog op, maar het sprookje mocht niet blijven duren. Dirk en Regine gingen na enkele maanden elk hun eigen weg. Ze zien elkaar wel nog geregeld als goede vrienden. 

Kaylee & Sander 

B&B-uitbaatster Kaylee stond voor een luxeprobleem: ze voelde zowel een klik met de sympathieke Sander als met bad boy Gillian, en kon maar moeilijk een keuze maken. Op het allerlaatste nippertje koos ze toch voluit voor Sander. Maar was dat misschien toch een foute keuze? Uiteindelijk bleef de grote liefde tussen de twee uit. 

B&B zoekt lief kandidaten 

Lees hieronder alles over het liefdesparcours van de deelnemers aan B&B Vol Liefde België. 

Laatste week B&B zoekt lief:

Of er koppels ontstaan tijdens B&B zoekt lief zien we in de week van de waarheid; van maandag 8 augustus tot en met donderdag 11 augustus. Wie vindt de grote liefde en wie blijft alleen achter in zijn of haar B&B.  Vonken worden vuur, vlinders fladderen in het rond én er worden smoorverliefde koppels gevormd. Maar er worden ook harten gebroken, tranen gelaten en heel wat koffers gepakt. Maar waar hij natuurlijk het meest benieuwd naar zijn: zijn de stellen uit B&B zoekt lief nog samen. Als we daar meer over weten, delen we het natuurlijk ook via onze socials (zie links onderaan het artikel als je ons wil blijven volgen).

Deelnemers B&B Zoekt Lief

De deelnemers aan B&B Zoekt Lief zijn in augustus 2021 al voorgesteld. De ambitieuze Arno (30), enthousiasteling Isabel Van Ootegem (57) van Domaine Château Des Gipières, bedreven Nicolas (26), levensgenieter Marc (59) en keuvelaar Dirk (61) leven als God in Frankrijk. Destijds werd ook dierenvriend Stephanie voorgesteld, maar over haar lezen we verder niets meer… We zien wel dat er later een nieuwe dame is voorgesteld als één van de B&B Zoekt Lief deelnemers, namelijk de charmante Kaylee (25). Hieronder lees je alles over het verloop van B&B zoekt Lief voor de deelnemers. Vormen ze nu een koppel met één van de vrijgezellen of blijven ze toch alleen achter…

Arno Permentier

Arno Permentier (30) heeft tonnen ambitie en baat B&B’s uit in Zuid-Frankrijk (Domaine La Broutie) en Marokko (Hostel La Smala). Gaf in de oproep aan dat hij niet op een bepaald type vrouw valt, maar vooral iemand zoekt die bij hem past en met wie hij gelukkig kan zijn. Hij woont al sinds jonge leeftijd in Zuid-Frankrijk, waar zijn ouders naar toe verhuisden om een B&B (Domaine La Broutie) te openen. Na een opleiding aan een prestigieuze ruiterschool en een carrière in de ruiterswereld baat sportieveling Arno Parmentier nu samen met zijn familie de B&B uit. Arno opende vorig jaar ook een gloednieuw gastenverblijf in het prachtige Marokko, namelijk Hostel La Smala. Aan ambitie duidelijk geen gebrek.

Domaine La Broutie

In de eerste week van B&B Zoekt Lief zien we dat Arno meteen twee vrijgezelle vrouwen over de vloer krijgt. Namelijk de Brusselse Aylin en de Limburgse Desirée. Gaat dat wel goed? Nou… Maar gelukkig breekt na een paar dagen éindelijk het ijs (zo zien we in week 3 van B&B Zoekt Lief). Arno date en flirt erop los. Maar het blijkt niet simpel om de aandacht tussen zijn twee vrijgezellen te verdelen. Hij heeft dan ook al snel iets goed te maken… 

Hostel La Smala

In de week van maandag 18 juli tot en met 21 juli zien we dat Desirée en B&B-uitbater Arno steeds dichter naar elkaar toe groeien. Ze hebben een reisje naar Marokko voor de boeg – naar Hostel La Smala – en het belooft romantisch te worden. Tot ze op de luchthaven voor een onaangename verrassing komen te staan die roet in het eten gooit. Komt hun liefdesavontuur tot een abrupt einde…

Arno met vrijgezellen in Marokko

Arno kan niet wachten om zijn vrijgezellen in zijn B&B in Marokko te verwelkomen. In week zes van B&B zoekt lief zien we dat het eindelijk zover is. Arno Permentier kijkt vooral reikhalzend uit naar het weerzien met Desirée, van wie hij eerst noodgedwongen afscheid moest nemen. Maar Desirée heeft een pijnlijke boodschap voor Arno… Vrijgezel Daphne raakt dan weer betoverd door de helblauwe ogen van de B&B-uitbater. Arno’s looks brengen haar hoofd helemaal op hol. Ze vindt het dan ook vreselijk om hem te delen. Tuimelt ze snel weer van haar wolk? 

Daphne en Arno?

In Marokko verliest vrijgezel Daphne dan weer haar hart aan B&B-uitbater Arno. Ze zet – zo zien we in week 7 – een groot charmeoffensief in en grijpt elke kans om Arno voor zich te winnen. Maar slagen haar verwoede pogingen om het hart van Arno te veroveren? Vrijgezel Phaedra zal in ieder geval flink uit haar pijp moeten komen als ze nog een kans wil maken bij de B&B-uitbater. 

Toch Phaedra en Arno?

Terwijl Daphne haar zinnen al volledig op B&B-uitbater Arno én op een leven in Marokko heeft gezet, weet Phaedra hem met een laatste charmeoffensief te overdonderen. 

Isabel Van Ootegem

Isabel Van Ootegem (57) is de vrouw achter het immense domein Château Des Gipières aan de voet van de Mont Ventoux. Ze maakt graag mensen gelukkig. Ze zoekt een zielsverwant om nog meer mooie dingen mee te verwezenlijken. Haar Domaine Château Des Gipières ligt in een klein dorpje en bestaat uit 27 studio’s, 17 appartementen en enkele villa’s. Isabel Van Ootegem straalt enthousiasme uit en is een echte dierenvriend. Ze houdt van wandelingen met haar hond en kan er van genieten om mensen gelukkig te maken.

Domaine Château Des Gipières

In de eerste week ontvangt deze deelneemster aan B&B zoekt lief eveneens twee Vlaamse singles. Allereerst is er de flamboyante en excentrieke spraakwaterval Maurice Vermeersch. Hij haalt alles uit de kast om indruk te maken om Isabel Van Ootegem. Al is het even schrikken als An Lemmens schrijver Philip Le Bon naar Domaine Château Des Gipières stuurt. “Absoluut geen concurrentie” toetert Maurice, maar zijn haantjesgedrag en jaloerse blikken doen anders vermoeden. De strijd om het hart van Isabel barst los. In de tweede week zagen we al dat Maurice Vermeersch een move naar Isabel deed; en in week drie begint deze uiterst gênant. Filip Le Bon verklaart Isabel de liefde met een romantisch – of beter gezegd melig – stukje poëzie. Hij gaat er van uit dat de buit binnen is en dat hij het hart van Isabel voor zich heeft gewonnen. Maar daar denkt Isabel duidelijk anders over… 

Maurice Vermeersch en Philip Le Bon

Even over de heren die het hart willen veroveren van Isabel Van Ootegem: Maurice Vermeersch en Philip Le Bon. Wist je dat Maurice Vermeersch uit Bredene eerder al te zien was in Homo Universalis en daarnaast veel figureert? Kortom: dat roept bij mij de vraag op ‘is hij wel op zoek naar liefde’ of doet hij voor de fame mee aan B&B Vol Liefde in België. ** De schrijver is Philip Le Bon, die onder andere het boek van De Bunker schreef. In de tweede week zien we dat Isabel er de zweep op legt en Philip Le Bon en Maurice Vermeersch stevig aan het werk zet. “Ge zijt hier niet op vakantie hé, er moet ook gewerkt worden.” Dat doet bij vrijgezel Filip de irritaties opborrelen. Komt het tot een eerste aanvaring in B&B Zoekt Lief?

Jaloezie bij deelnemer Isabel

In de B&B van Isabel steekt jaloezie in de vierde week de kop op. Filip is flink op zijn tenen getrapt. Hij kan er niet mee lachen dat Isabel en Maurice samen op date gingen, terwijl hij alleen in het kasteel moest achterblijven. ‘S nachts uit hij zijn ongenoegen in vreemde sms’jes naar Isabel, die de volgende ochtend een pijnlijk gesprek met Filip aangaat.

Slecht nieuws voor Isabel

Konden we vorige week zien dat Philip Le Bon het hart van Isabel Van Ootegem niet kon winnen. In de week die er volgt, komen de vrijgezellen met een hoop slecht nieuws aandraven. “Dat vind ik echt niet leuk, potverdikke. Dit vind ik héél spijtig”, foetert Isabel terwijl ze de ene teleurstelling na de andere verwerkt. Gelukkig heeft An Lemmens nog een verrassing voor Isabel in petto… 

Nederlandse Ivor

In de B&B van Isabel doet nieuwkomer Ivor waar de andere vrijgezellen tot nog toe niet in leken te slagen: hij zorgt voor kriebels bij Isabel. Maurice en Tom zien – in week 7 – hun kansen bij de B&B-uitbaatster zienderogen slinken. Ze bundelen de krachten en Maurice geeft zijn maatje Tom datingadvies. Maar komt dat op tijd of is het schip al gezonken?

Wie kiest Isabel?

Wie wordt de nieuwe kasteelheer van Isabel? Met een romantische date onderneemt Ivor de ultieme poging om zijn verblijf in het kasteel én in het hart van Isabel te verzekeren. Maar ook Maurice heeft in zijn hoofd alvast zijn hebben en houden richting Frankrijk gepakt.

Nicolas van Rompaey

Ook Nicolas van Rompaey (26) is één van de deelnemers aan B&B Zoekt Lief (of te wel B&B Vol Liefde België). Deze aanpakker woont op een immens landgoed in de Franse Champagnestreek. Het landgoed heeft een kasteel en vijf vakantiehuizen, goed voor 65 gasten. Hij wordt klaargestoomd om binnenkort de leiding van B&B Chateau Le Risdoux over te nemen. Nicolas voelt zich in zijn sas in Frankrijk en het land heeft alles wat zijn hart begeert, behalve een partner. En liefst iemand open, eerlijk en trouw is. En naar eigen zeggen het liefst ook nog ‘een knappe’. Zelf is hij in het begin wel wat verlegen.

Chateau Le Risdoux

An Lemmens helpt in de tweede week B&B-uitbater Nicolas van Rompaey aan een lief. De ietwat verlegen en timide Nicolas krijgt de vlotte Shana op bezoek. De Limburgse charmes van Shana brengen Nicolas al snel van slag. En ook de papa van Nicolas lijkt onder de indruk van Shana….

Shana en Nicolas

In de afgelopen weken sloegen bij B&B-uitbater Nicolas de vonken voor vrijgezel Shana over. Maar tijdens een gezellige uitstap moet haar dringend iets van het hart. De bekentenis doet zowel bij Nicolas als bij Shana de tranen vloeien. Worden de eerste harten gebroken in de zesde week van B&B zoekt lief.

Gebroken hart Nicolas

In de Franse Champagnestreek haalt vrijgezel Kelly alles uit de kast om het gebroken hart van Nicolas te lijmen. Zo zien we in de zevende week van B&B Zoekt Lief. Daarvoor beleeft Kelly tijdens een spannende date zelfs de schrik van haar leven. Maar zodra vrijgezel Anske in de B&B arriveert, moet ze vechten voor Nicolas zijn aandacht. 

Kan Nicolas Shana vergeten?

In de B&B van Nicolas tasten vrijgezellen Kelly en Anske volledig in het duister. Ze raken maar moeilijk binnen in het hart van de B&B-uitbater, dat eerder door Shana gebroken werd. Kruipt Nicolas na een date met Anke toch terug uit zijn schulp of blijft hij alleen achter in zijn B&B?

Dirk Vermoesen

Keuvelaar Dirk Vermoesen (61) komt eigenlijk uit Aalst. Hij beleeft zijn droom in het Franse dorpje Vicq, waar hij B&B Au Charme Du Presbytere uitbaat.“ Voor deze deelnemer aan B&B zoekt lief is het belangrijk dat je je toekomstige partner zonder woorden begrijpt. Hij is voormalig verpleger en baat nu dus B&B Au Charme Du Presbytere uit. Hij is passioneel met eten bezig en deinst er niet voor terug een uitgebreid ontbijt of een viergangenmenu op tafel te toveren. Dirk Vermoesen is gelukkig, maar mist een partner in zijn leven. Een klankbord om ‘de dingen des leven’ mee te delen.

B&B Au Charme Du Presbytere

Dirk Vermoesen is één van de deelnemers aan B&B zoekt lief die we meteen beter leren kennen. In het kleine, charmante dorpje Vicq voelt Regine* zich meteen thuis in de B&B van Dirk. Ze ontpopt zich tot de perfecte gastvrouw, ook al is pietje precies Dirk niet zo snel tevreden. In de tweede week komt vrijgezel Katia erbij; ze wordt omschreven als ‘imponerend, imposant en nadrukkelijk aanwezig’. Het klikt tussen beide dames. Tijdens gezellige babbels is geen enkel onderwerp is taboe, wat weleens voor rode oortjes bij Dirk zorgt…

Vlinders voor Regine?

In de derde week van de B&B Vol Liefde België zie we dat Dirk met zijn twee vrijgezellen champagne gaat proeven. Na enkele glaasjes komt zijn tong los en bekent hij kleur: ‘het vlindert in de buik’. Maar voor wie zijn die vlinders? Voor Katia of Regine*? We hebben in de derde week kunnen zien dat Katia geen liefdesklik voelt. In week 4 dropt ze dan ook een bommetje. Ze heeft een belangrijke mededeling, die de emoties bij Dirk en Regine hoog doet oplaaien.

*Wat we in ieder geval kunnen vinden over Regine De Caluwé is dat ze werkt bij Theater Tinnenpot en de Koninklijke academie voor schone kunsten heeft gevolgd. Maar wat in het kader van de bekentenis van Dirk nog belangrijker is: op Facebook zijn Regine De Caluwé en Dirk Vermoesen in ieder geval nog vrienden…

Wie kiest Dirk?

In de B&B van Dirk trappelden zijn vrijgezellen de laatste tijd van ongeduld. Dirk hield de lippen wekenlang stijf op elkaar en hield zijn gevoelens voor zich. Maar het geduld van één lucky lady wordt beloond… 

Marc Brans

Levensgenieter Marc Brans (59) baat B&B La Résidence de Gérard (met drie luxe kamers) in Zuid-Frankrijk uit. Deze droom heeft hij waargemaakt, nadat hij een carrière had gehad als verpleegkundige en zelfstandig juwelier. Marc Brans is graag gezien in het kleine dorpje waar hij woont. Al mist hij een vrouw in zijn leven om al zijn ervaringen mee te delen. Liefst iemand met durf en energie die samen met hem van het leven wil genieten. Of zoals hij zelf omschreef: “Ik zoek iemand met een positieve ingesteldheid, een vriendelijk uiterlijk en iemand die sociaal is.”

B&B La Résidence de Gérard

An Lemmens is ook de laatste man onder de deelnemers aan B&B zoekt lief niet vergeten. Ze stuurt de goedlachse en vrolijke Petra richting Marc. Het klikt tussen de twee, al zal Marc Brans zijn West-Vlaams nog wat moeten bijschaven… In de tweede week staat de Limburgse Annika voor de deur. Petra blijft onthutst achter na het onverwachte bezoek. Laat de West-Vlaamse, die al ‘een rupsje voelt voor Marc’ zich buitenspel zetten? Het verschil tussen de dames wordt ook in de derde week van B&B Vol Liefde België zichtbaar. Marc geeft een feestje in zijn B&B. Terwijl Annika zich opdringt als de perfecte gastvrouw en de gasten met al haar charmes inpakt, kruipt Petra onwennig in een hoekje. Waar er eerst ‘rupsen’ waren, zorgt dat nu voor donderwolken tussen Petra en Marc. Is een eerste exit in zicht?

Strijd om Marc

In Montréal laait de romantiek tussen B&B-uitbater Marc en vrijgezel Annika op. Maar de sfeer slaat helemaal om wanneer tijdens een gezellige tête-à-tête plots een nieuwe vrijgezel komt aanwaaien. Marc is duidelijk onder de indruk van Lisette, maar Annika geeft zich niet gewonnen. De strijd om het hart van Marc barst los. Dit zien we in de week van 18 tot en met 21 juli.

Jaloezie bij vrouwen Marc

B&B-uitbater Marc moet zijn aandacht – in B&B zoekt lief week 6 – verdelen tussen vrijgezellen Annika en Lisette. Daar heeft Annika het moeilijk mee. Terwijl Lisette handig de aandacht van Marc weet te trekken, laat Annika zich steeds meer buitenspel zetten. Het betert er niet op wanneer ook een derde vrijgezel, Christine, haar intrek neemt in de B&B.

Wie kiest Marc?

B&B-uitbater Marc kan zijn gevoelens niet meer onder stoelen of banken steken en verklaart de liefde aan één van zijn vrijgezellen. Dat breekt het hart van een andere kandidate, die al droomde van een leven aan zijn zijde.

Kaylee Hopchet

De zorgzame Kaylee Hopchet (25) baat de idyllische B&B Domain de Gigan in Zuid-Frankrijk. Kaylee was eerst zorgkundige en had altijd een droom: een B&B uitbaten in het buitenland. Dan zou ze haar kwaliteiten en passies kunnen bundelen: mensen in de watten leggen en gelukkig maken. In 2020 trok ze samen met haar vader naar het zuiden van Frankrijk. Ze baten er in Coulx een B&B Domain de Gigan met twee gîtes uit. In hun vakantieverblijf is plaats voor 14 gasten. Kaylee Hopchet is al zeven jaar niet op date geweest. Daarom is ze nog steeds single. Haar ideale man? Die heeft humor, een eigen mening en staat open voor avontuur.

B&B Domain de Gigan

Waar de andere deelnemers aan B&B zoekt lief / B&B Vol Liefde België in augustus 2021 werden voorgesteld aan het Vlaamse publiek; daar volgde de oproep van Kaylee Hopchet pas een maand later (eind september 2021). Maar dat wil niet zeggen dat er geen kandidaten zijn gevonden. Sander trekt als eerste naar het Zuiden van Frankrijk om daar het hart van B&B-eigenaars Kaylee Hopchet te veroveren. Dat plagen liefde vragen is, hebben ze beiden goed begrepen. Al had Sander zich zijn eerste date met Kaylee anders voorgesteld. Een tête-à-tête wordt het namelijk niet… 

Sander is jaloers op Falco…

In de vierde week van B&B zoekt lief krijgt Sander het – in de B&B van Kaylee – erg moeilijk met de concurrentie van vrijgezel Falco. Die doet namelijk zijn uiterste best om het hart van Kaylee te veroveren. Sander steekt zijn jaloezie niet onder stoelen en banken, wat de temperatuur in het anders zo warme Zuiden van Frankrijk onder nul doet zakken. Dat schiet in het verkeerde keelgat bij Kaylee, die Sander voor een moeilijke keuze zet… In de hierop volgende week zien we dat de plooien tussen Sander en B&B-uitbaatster Kaylee maar niet gladgestreken raken. Er barst een hevige en pijnlijke discussie los tussen de twee. Ook met Falco lijkt het niet te klikken. Dreigt Kaylee alleen in haar B&B achter te blijven?

Twijfels bij Kaylee

B&B-uitbaatster Kaylee zit dan weer met grote twijfels. Het klikt met de twee overgebleven vrijgezellen en het valt haar moeilijk een keuze te maken. Wie doet haar hart het snelst kloppen? De sympathieke Sander of bad boy Gillian?

Stephanie niet in B&B zoekt lief?

Eén ding vraag ik me wel af: waar is Stephanie. De dierenvriend werd in augustus 2021 nog voorgesteld als één van de deelnemers aan B&B zoekt lief… Als iemand het weet, laat gerust van je horen via de socials van VlaamsKijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 mei 2023 /