B&B Vol Liefde 2023 in Nederland en België kijken

De zomer van 2023 staat weer in het teken van B&B Vol Liefde, zowel in Nederland als België. Deze zomer kunnen we iedere avond genieten van de datingavonturen van b&b-eigenaren in het buitenland. Lees hier meer over de verschillende seizoenen en bijbehorende programma’s, die je kunt volgen.

B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?

Fans van B&B Vol Liefde kunnen zich, nog vóór het derde seizoen start, verheugen op deze special, waarin deelnemers uit de twee afgelopen seizoenen centraal staan. Art Rooijakkers maakt een trip door Europa en bezoekt oud-deelnemers. Hoe gaat het met Debbie en haar pasgeboren baby, hoe is het met love birds Astrid en Harm-Jan, heeft Hans zijn B&B al verkocht en is de B&B van Richard eindelijk af? B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? is op vrijdag 7 juli om 20.30 uur te kijken bij RTL 4.

Vlaamse deelnemers nog samen?

Heb je de Vlaamse B&B Vol Liefde gevolgd via Videoland (of VTM) dan ben je misschien nieuwsgierig naar hoe het daar met de liefde is vergaan tussen de deelnemers. Lees hier dan het uitgebreide artikel over B&B zoekt lief (zoals de show in België heet). B&B Zoekt Lief: deelnemers B&B Vol Liefde België nog samen? We hebben wel een korte update. Isabelle is nog steeds samen met Ivor. Marc en Lisette waren lange tijd gelukkig met elkaar, maar recent is bekend geworden dat ook Marc en Lisette niet meer samen zijn.

B&B Zoekt Lief 2023

Wist je dat B&B zoekt Lief seizoen 2 momenteel te kijken is bij VTM en VTM GO. Lees: B&B Zoekt Lief 2023 deelnemers; volg tv-avontuur kandidaten nu en ontdek meteen hoe je het programma ook in Nederland kunt volgen. Ik maak hiervoor gebruik van de app van VPN Nederland in combinatie met VTM GO.

B&B Vol Liefde 2023

B&B Vol Liefde 2023 komt er ook aan! Vanaf maandag 10 juli kun je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL4 kijken naar B&B Vol Liefde seizoen 3. Acht vrijgezelle B&B eigenaren wagen het erop en gaan deze zomer op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet? Op de meest idyllische plekken door heel Europa volgen we de zoektocht van de B&B eigenaren naar de ware liefde. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue. Maak je op voor een zomer rijk gevuld met liefde en romantiek op de meest sprookjesachtige locaties.

Deelnemers B&B Vol Liefde seizoen 3

De B&B eigenaren die in Nederland worden gevolgd zijn Bram (Zweden), Debbie (Spanje), Joy (Spanje), Leendert (België), Marian (Portugal), Martijn (Thailand),  Petri (Frankrijk) en Walter (Frankrijk).  Hier lees je al mee over de deelnemers aan B&B Vol Liefde 2023.

B&B Vol Liefde kijken doe je op RTL4 of via Videoland, waar je nu al kunt kijken naar B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 juli 2023 /