B&B zoekt Lief Nederland met deze deelnemers op VTM2 kijken

B&B zoekt Lief NL is vanaf vandaag – maandag 22 augustus – om 17.00 uur op VTM2 te kijken. Dit programma kennen we ook wel als het eerste seizoen van B&B Vol Liefde in Nederland (uitgezonden in de zomer van 2021). Nu B&B zoekt Lief in België zo’n succes was, kunnen de afleveringen uit Nederland natuurlijk niet achterblijven. Maak kennis met B&B Zoekt Lief NL deelnemers Bert Pijpers, Caroline Lighthart, Debbie Breg, Jacob de Vries, Roxanne Filion en Vincent Huiting.

B&B zoekt Lief NL

VTM2 noemt B&B Vol Liefde seizoen 1 ‘B&B zoekt Lief NL’. De afgelopen weken konden we natuurlijk al kijken naar de Vlaamse remake van dit programma, waarin diverse B&B eigenaren de liefde vonden. Voor de kijkers die dus in het spreekwoordelijke zwarte gat zijn gevallen, is er nu B&B zoekt Lief NL.

Wist je dat in Nederland het momenteel de tijd is voor de ontknoping van B&B Vol Liefde seizoen 2.

B&B Vol liefde seizoen 1 = B&B zoekt lief NL

Zes vrijgezelle B&B eigenaren beginnen in B&B zoekt lief aan het liefdesavontuur van hun leven. De zomer van 2021 stond voor Bert Pijpers, Caroline Ligthart, Debbie Breg, Jacob de Vries, Roxanne Filion en Vincent Huiting in het teken van ‘de ware liefde vinden’. De B&B eigenaren uit B&B Vol Liefde wonen verspreid over heel Europa en krijgen allemaal vier potentiële partners op bezoek. Op deze bijzondere plekken volg je als kijker de zoektocht van de eigenaren en hun liefdeskandidaten wat mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties met zich meebrengt. Lukt het om iemand te vinden die over de grens durft te kijken? En lukt het de eigenaren om iemand te vinden met wie zij hun droom durven te delen? Wie weet bloeit er ware liefde op.

Een programma voor de liefhebbers van Boer zkt vrouw.

Art Rooijakkers

B&B Vol Liefde seizoen 1 werd in Nederland gepresenteerd door Art Rooijakkers. Voor mijn gevoel is hij als presentator in B&B zoekt lief NL net iets aanweziger dan An Lemmens in de Vlaamse variant. Voor aanvang van het eerste seizoen B&B Vol Liefde zei Art Rooijakkers het volgende over de show. “Soms droom ik er ook wel eens van; een B&B beginnen in een zonnig Europees land. Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze 6 eigenaren. En dat kunnen goed gebruiken, nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen. Dat levert mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op die -wie weet- tot liefde leiden. Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer.”

Deelnemers B&B zoekt lief NL

In B&B zoekt lief NL gaan Bert Pijpers, Caroline Ligthart, Debbie Breg, Jacob de Vries, Roxanne Filion en Vincent Huiting op zoek naar de liefde van hun leven. Bert is woonachtig in Frankrijk en heeft zijn bed en breakfast in Saint-Seine. In Bad Kleinchirchheim (Oostenrijk) treffen we Caroline. Debbie heeft haar b&b in Salerno in Italië. In datzelfde land treffen we ook Vincent, die in Valduggia zit. Jaco woont in Albufeira, Portugal waar hij een enorme villa heeft. Zijn B&B lijkt meer op een hotel. En tot slot is er Roxanne uit Roosendaal (Nederland). Wil je verblijven in één van de bed and breakfast-accommodaties van de deelnemers in B&B Vol Liefde, dan ontdek je hieronder hoe je ze kunt vinden.

Jacob de Vries (60 jaar) – Albufeira, Portugal

Jacob de Vries is de meest opvallende deelnemer uit B&B Vol Liefde seizoen 1. Dat zal de Vlaamse kijker ook wel zien vanaf de start van B&B zoekt Lief NL. Wist je dat zijn avontuur in het eerste seizoen B&B Vol Liefde zelfs een vervolg heeft gekregen. Op Videoland is hij momenteel te zien in De Ware Jacob.

Let op: de onderstaande informatie over deelnemers is de programma informatie uit 2021. Natuurlijk kan het er met het liefdesleven van de kandidaten anno 2022 helemaal anders voor staan. Maar ook daar valt volop over te Googlen, want de deelnemers aan B&B zoekt Lief NL waren / zijn in Nederland ook populair.

Maar terug naar B&B zoekt lief-deelnemer Jacob de Vries, die al meer dan 35 jaar in het zonnige Portugal woont. Hij bezit met Casa do Monte een mega villa met een grote cactustuin en een tennisbaan aan de kust in de Algarve. In de zomer verhuurt hij dit aan groepen. Hij is een sportieve man die met de filosofie ‘work hard, play hard’ door het leven gaat. Jacob de Vries is veel bezig met de natuur en dieren. Hij valt op vrouwen die eerlijk zijn en open staan om nieuwe dingen te leren. Jacob kan niet wachten om met trots zijn plek aan de Nederlandse dames te laten zien en hoopt een liefdespartner voor de rest van zijn leven te vinden.

Bert Pijpers (59 jaar) – Saint-Seine, Frankrijk

Op het mooie Franse platteland is Bert Pijpers de gastheer van Chambres d’Hotes La Cressonne. Hij heeft een eigen mening en zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat. Iemand die initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend is. Hij had in Nederland een goedlopend financieel bedrijf, maar heeft dit in 2010 verkocht en is naar Frankrijk gegaan om een B&B te beginnen. Bert Pijpers heeft alles zelf verbouwd met hulp van vrienden. Hij is niet zo bezig met de toekomst en leeft in het nu. De enige dames die nu rondlopen op zijn erf, zijn de kippen. Een leuke Nederlandse vrouw wil hij hier wel aan toevoegen!

Caroline Ligthart (49 jaar) – Bad Kleinchirchheim, Oostenrijk

Caroline Ligthart woont sinds 2019 in Bad Kleinkirchheim in Oostenrijk waar ze de stijlvolle Lodge Rose’s Heart met vijf appartementen verhuurt. De voormalig stewardess kreeg door een zwaar ski-ongeluk in 2018 pas echt het besef dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. Ze zoekt een sportieve Bourgondiër die ook nog eens charmant is. Op dit moment leeft ze haar droom, maar die zou ze wel het liefst willen delen met een partner.

Debbie Breg (31 jaar) – Salerno, Italië

In het centrum van de Italiaanse havenstad Salerno (bij de Amalfikust) heeft Debbie Breg in december 2019 B&B Casa Santangelo geopend. Debbie is een chique, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel. Op jonge leeftijd had Debbie al de focus op dans (latin American). Het is een belangrijk onderdeel van haar leven geweest en het heeft haar gemaakt tot wie ze nu is. Ze zoekt iemand die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan. Iemand die haar kan verrassen! Alles wat ze wil bereiken in het leven is gelukt, maar ze mist nog één ding, en dat is een leuke man.

Roxanne Filion (32 jaar) – Roosendaal, Nederland

In het prachtige Brabant startte Roxanne Filion in de monumentale woonboerderij van haar ouders de B&B Fillion’s Place. Ze is spontaan, positief en gek op koken en reizen. Ze houdt van glamour, maar in de tuin loopt ze het allerliefst gewoon op haar klompen. Na een carrière in de fashion industrie, heeft ze het roer omgegooid en is ze uit de grote stad Amsterdam teruggegaan naar haar Brabantse roots. Roxanne is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten. Ze is op zoek naar iemand die haar weer kan laten zien en voelen wat liefde is. Je kunt Roxanne sowieso van tv kennen; ze was namelijk ook te zien in het programma Steenrijk, Straatarm.

Vincent Huiting (33 jaar) – Valduggia, Italië

De sportieve Vincent Huiting heeft naast zijn passie voor wielrennen, ook van jongs af aan al liefde voor Italië gehad. Daarom is hij zijn droom achternagegaan en vertrokken naar het land van pizza’s en pasta’s om samen met een compagnon een groot pand te kopen. Het doel is om binnenkort open te gaan met Casa Valduggia, maar er moet nog een hoop gebeuren. Hij kan de hulp van de dames goed gebruiken! Vincent Huiting valt op spontane vrouwen met een lieve glimlach en die zelf ook het initiatief durft te nemen. Hij hoopt een leuke dame te ontmoeten die het ook echt ziet zitten om samen met hem de B&B tot een groot succes te maken.

B&B zoekt Lief NL kijken

In België is B&B Zoekt Lief dagelijks om 17.00 uur op VTM2 te kijken. Ik ga er vanuit dat de show vervolgens ook op VTM Go terug te kijken is. Vanuit Nederland kun je dit seizoen gewoon terugkijken op Videoland. Ben je als Nederlandse kijker nu nieuwsgierig naar B&B zoekt Lief België dan kun je deze show via VTM Go kijken. Dit kan via VTM GO site (en app als je die al langer geleden hebt geïnstalleerd) in combinatie met een VPN Verbinding. Ik gebruik zelf die van VPN Nederland, die je via een eenvoudige app (zelfs op je telefoon kunt bedienen) en zo op België kunt zetten. Zonder VPN Verbinding is het helaas niet mogelijk om buiten België te kijken naar B&B Zoekt Lief. Er valt namelijk veel meer te kijken op VTM GO dan naar de deelnemers aan B&B Zoekt Lief (NL).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 augustus 2022 /