Iedereen beroemd najaar 2023: nieuw in de afleveringen…

Iedereen beroemd start vanavond – maandag 4 september 2023 – met tal van nieuwigheden aan het najaarsseizoen 2023. Ontdek in de nieuwe afleveringen van Iedereen Beroemd weer frissen rubrieken, maar natuurlijk ook geliefde formats. Een greep uit de rubrieken van Iedereen Beroemd najaar 2023.

Iedereen Beroemd najaar 2023

edereen beroemd is vanaf maandag 4 september weer op post, elke weekdag op VRT 1 en VRT MAX. Het nieuwe seizoen heeft heel wat nieuwe rubrieken in petto, ook geliefde formats zoals Vuurkorf, Manusje-van-alles en Sandermans zaken keren terug. Ontdek hieronder een greep uit de rubrieken.

Rubrieken Iedereen Beroemd 2023

  • Dubbelgangers: maandag
  • De betoger: maandag
  • Vuurkorf: maandag
  • Straatbeeld: dinsdag
  • Mano sport: donderdag
  • Dichters van wacht: vrijdag
  • Duik in de koffer: elke werkdag

Hieronder lees je meer over deze nieuwe rubrieken in Iedereen Beroemd najaar 2023.

Iedereen Beroemd kijken

Iedereen beroemd is elke weekdag om 19.40 uur te kijken op VRT 1 en VRT MAX.

Dubbelgangers

Iedereen heeft een dubbelganger, zegt men wel eens. Maar wat als je zelf de dubbelganger bent van een bekend gezicht? Iedereen beroemd vraagt het zich af en rolt iedere maandag de rode loper uit voor iemand die lijkt op een bekende Vlaming of een internationale beroemdheid. De eerste afleveringen komen Vincent uit Waregem, Astrid Lia uit Mechelen en Sien uit Brugge langs. Ook wel gekend als de dubbelgangers van komiek Louis de Funès, van Hanne Verbruggen van K3 en van actrice Elisabeth Moss uit The handmaid’s tale.

Genieten zij van hun status als dubbelganger, of net niet? Hoe reageert hun omgeving? En in welke vreemde situaties komen ze terecht? Zij doen hun verhaal in de fotostudio van Iedereen beroemd. Daar kruipen ze volledig in de huid van hun alter ego. Vind je dit leuk, dan is deze documentaire misschien ook iets voor jou: Bart en de zoektocht naar de dubbelgangerger.

De betoger

Davy Van Damme is professioneel betoger. Iedereen die boos is maar zelf geen tijd heeft om iets aan te klagen of liever anoniem blijft, kan bij Iedereen beroemd aankloppen om hem in te schakelen. Zo krijgt Davy onder andere de opdracht om te betogen tegen chauffeurs die hun auto niet netjes tussen de lijnen parkeren, te betogen tegen mensen die links stilstaan op een roltrap, en te betogen tegen kinderen die lopen langs de rand van een openbaar zwembad. Je ziet de rubriek De betoger op maandag in Iedereen Beroemd.

Vuurkorf

De zomer loopt langzaam ten einde, de dagen beginnen te korten. Wouter Deboot* doorkruist in de terugkerende rubriek Vuurkorf Vlaanderen op de fiets, op zoek naar mensen die zin hebben in een warme babbel rond het vuur. Ook deze rubriek zie je op maandag. Je kent Wouter Deboot van zijn programma Met de wind mee.

Straatbeeld

Rune uit Lommel studeert fotografie in Antwerpen. In Straatbeeld trekt ze erop uit om stadsfoto’s en portretten te maken van leeftijdsgenoten met wie ze graag in gesprek gaat. Je ziet deze rubriek op dinsdag in Iedereen beroemd.

Mano sport

Radio Mano sport maakt elke week vanop een actuele locatie radio én geeft commentaar op wat ze zien. DJ’s Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met Mano sport in Iedereen beroemd tot live sportverslaggeving over te gaan en ondertussen nog leuke, klassieke en campy plaatjes te draaien. Mano sport zie je op donderdag in Iedereen Beroemd.

Dichters van wacht

Wie op zoek is naar de juiste woorden, voor welke gelegenheid dan ook; wie nood heeft aan een poëtisch gesprek, wat de aanleiding ook is … kan elke vrijdagavond bellen naar het 0800 nummer van de Dichters van wacht. Iedereen beroemd brengt elke week een gesprek dat een van de dichters heeft met een anonieme beller. Het gesprek bepaalt welk gedicht en welke woorden volgens de dichters toepasselijk zijn. Onder andere dichters Maud Vanhauwaert, Paul Bogaert, Maarten Inghels en Moya De Feyter zijn in de rubriek te zien.

Duik in de koffer

Juli en augustus mogen dan wel bekend staan als dé vakantiemaanden bij uitstek, maar ook in september gaan veel Vlamingen op vakantie. Reden genoeg voor Amelie Albrecht om in haar uniform te kruipen, post te vatten op de luchthaven en vooral: in de koffers van de reizigers te duiken. Amelie Albrrecht controleert hun bagage en verwijdert vijf items. Voor elk item waarvan de reiziger opmerkt dat het verdwenen is, krijgt hij reiszakgeld. Dit item zie je elke dag terug in Iedereen Beroemd.

Manusje-van-alles & Sandermans Zaken

Daarnaast komt de rubriek Manusje-van-alles terug, waarin Manu Van Acker zich nuttig maakt voor zijn medemens. Wist je dat Manu Van Acker de nieuwe presentator is van Het Perfecte Plaatje België. Sander Gillis neust in ‘Sandermans zaken’ opnieuw in de smartphone van bekende Vlamingen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2023 /