Talkshows Op1, Humberto en Renze weer van start

Je kunt vanaf vanavond – zondag 3 september – om 21.30 uur weer wekelijks kijken naar Renze Op zondag. De talkshows Op1 en Humberto zijn alweer twee weken op tv te zien. Humberto Tan neemt de plek in van Eva Jinek, die dit najaar zwangerschapsverlof heeft. In alle Nederlandse talkshows kun je een flinke dosis actualiteiten verwachten. en wist je dat ook De Tafel van Vier weer terugkomt? Je leest er hier alles over.

Renze Op Zondag

In Renze Op zondag gaat Renze Klamer in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt, met  ook ruimte voor muziek en entertainment. Recent zag je Renze Klamer nog in een verrassende rol. Hij was namelijk ‘De’ Onbekende.

Humberto

Humberto Tan trapt dit najaar op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag af. De presentator behandelt de actualiteit, er is ruimte voor live muziek en een scala aan boeiende onderwerpen. Wie Eva Jinek had verwacht; zij is met zwangerschapsverlof en zal ook niet meer terugkeren bij RTL. Ze maakt namelijk de overstap naar AVROTROS en gaat daar een nieuw programma maken.

Humberto Tan maakte recent de indrukwekkende documentaire Vijf Jaar Na De Stint met verhaal van de ouders. En De Jacht Op De Jaguar. Humberto Tan maakte eveneens het boek Mijn Suriname*.

Op1

Ook de zomerstop voor Op1 zit er weer op. Omroep MAX, EO en WNL maken dit programma samen. Wisselende presentatieduo’s bespreken iedere weekdag de actualiteit. Jort Kelder en Welmoed Sietsma bijten voor WNL de spits af na de zomerstop.

De Tafel van Vier

Niet alleen Op1 en Humberto komen terug; ook in België kun je later weer naar de talkshow van Gert Verhulst kijken… Daar moet je alleen nog eventjes op wachten. En ook VRT1 heeft een nieuwe dagelijkse show… Volg me via onderstaande links op social media en je blijft op de hoogte. Nederlandse kijkers kunnen daarnaast ook kiezen voor de talkshow Vandaag Inside.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 september 2023 /