Nieuw seizoen Vandaag Inside weer van start bij SBS6

Konden we de afgelopen weken genieten van De Oranjezomer en Marcel & Gijs, vanaf vanavond (maandag 14 augustus) is het om 21.30 uur weer tijd voor de heren van Vandaag Inside. Benieuwd hoe Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer scoren met hun kijken op het nieuws en de actualiteit, want Hélène Hendriks deed het echt heel goed met De Oranjezomer.

Vandaag Inside vs De Oranjezomer

Vandaag Inside en De Oranjezomer kun je goed met elkaar vergelijken. De programma’s draaien beide om actualiteit en sport. Daarbij worden de presentatoren keer op keer vergezeld door bekende, spraakmakende gasten. Bij Vandaag Inside gaat het natuurlijk ook meer om de dynamiek tussen Wilfred Genee*, Johan Derksen en René van der Gijp. En Hélène Hendriks heeft dan juist weer meer aandacht voor haar gasten. Beide shows zijn erg succesvol, want we weten inmiddels al dat we in de zomer van 2024 gewoon weer naar De Oranjezomer kunnen kijken. De kijkcijfers liegen er dan ook niet om. Of zoals Johan Derksen* zelf zegt: “Hélène, die spat van het scherm.”

Bel Hélène (als ze bij VI weer ruzie krijgen)

Tussen Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp* loopt het niet altijd even makkelijk. Eerder schreven we er dit al over. Daar refereerde Juliet (aka zangeres Julia Schellekens) ook al aan in de laatste aflevering. Zij zong op de tonen van Belle Hélène van Doe maar: Bel Hélène. Een oproep aan John de Mol om de presentatrice snel te bellen. “Als ze bij VI weer ruzie krijgen. En Frans Klein het niet kan lijmen. Heb ik een tip voor John en Talpa. Bel Helene en de zon zal weer gaan schijnen.”

Vandaag Inside

De heren van Vandaag Inside hebben in ieder geval genoeg gespreksstof in het najaar van 2023. Zo zijn de voetbalcompetities weer begonnen. En er staat natuurlijk een nieuw tv-seizoen op stapel. Net als dat er Tweede Kamer-verkiezingen komen. Iets waar Johan Derksen maar al te blij mee is, want die pleitte natuurlijk al lang voor een einde aan het tijdperk Rutte. Zelfs waar de premier bij zat.

Foto: SBS6

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 augustus 2023 /