VTM2 najaar 2023 met deze nieuwe tv-programma’s

VTM2 najaar 2023 zit weer boordevol met nieuwe tv-programma’s. Met bekende titels als Dat Eet Dan Gelukkig Zijn (met Bockie De Repper), Lady Truckers en De Vuilste Jobs van Vlaanderen die een nieuw seizoen krijgen. Maar ook nieuwe namen als De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen. En voor de sportliefhebbers weer volop darts en voetbal. Hier lees je alles over najaar 2023 bij VTM2.

Lees ook:

Programma’s VTM2 najaar 2023

  • Dat Eet Dan Gelukkig Zijn (vanaf 7 september 2023)
  • Lady Truckers
  • De Vuilste Jobs van Vlaanderen
  • De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
  • Darts (Darts World Series Finals van 15 September tot en met 17 September 2023)
  • Voetbal (Champions League Play-Offs op 22 en 23 augustus 2023)

Op Instagram al meer foto’s van deze nieuwe shows.

Huwelijk Regi en Kristel op VTM2

Daarnaast kunnen we later op VTM2 ook kijken naar een nieuwe realityreeks van dj Regi. Deze draait volledig om het huwelijk van Regi Penxten en zijn vriendin Kristel Hubens. Natuurlijk delen we daar ook meer over als we de uitzenddatum weten. In de docusoap zullen de voorbereidingen én het huwelijk van Regi en Kristel te zien zijn.

Zo mis je nieuwe tv-programma’s niet

Wil je deze nieuwe programma’s niet missen – net als de programma’s van VTM en de andere omroepen – volg ons dan via InstagramFacebook en de nieuwsbrief. Als je op de titel klikt, ga je naar de uitgebreide artikelen over deze nieuwe programma’s van VTM2 najaar 2023. Hieronder stellen we ze daarnaast allemaal kort aan je voor. 

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Dat de meeste mensen zelf hun potje op tafel toveren, is volgens fulltime restaurantbezoeker Bockie De Repper nog steeds fake news. Wim Opbrouck* stuurt hem daarom opnieuw op culinaire queeste door Vlaanderen. Bockie belt bij de mensen aan om zijn neus in hun kookpotten én hun levensverhaal te steken. Bij welke Vlamingen mag Bockie zijn voeten onder de eettafel schuiven? Welke vereniging ontvangt Bockie met open armen tijdens de jaarlijkse mosselsouper? Ian Thomas, Ward Lemmelijn, Dominique Persoone, Nele Somers, Bart Tommelein en Sergio Quisquater: welke bekende koppen schotelen Bockie niet alleen een alledaags potje, maar ook een boeiend verhaal voor? 

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn – vanaf 7/9 elke donderdag om 22.30 uur bij VTM 2, bij de start ook te zien op maandag bij VTM om 22.10 uur. Heb je Bockie De Repper recent ook gezien in het indrukwekkende Boris?

Lady Truckers

Vlaamse Lady Truckers rule the world! De succesvolle realityreeks steekt in een nieuw seizoen de Atlantische Oceaan over. Twee Vlaamse Lady Truckers nemen de kijker mee aan boord van hun gigantische trucks, waarmee ze de uitgestrekte landschappen van Canada en Amerika – dé twee truckerslanden bij uitstek – trotseren. En ook in Vlaanderen kruipen nieuwe gezichten en oude bekenden achter het stuur van hun tientonners om de uitdagende en door mannen gedomineerde truckerswereld door de bril van power women te tonen. 

Ken jij Meiden Die Rijden (Lady Truckers NL) ook al?

De Vuilste Jobs van Vlaanderen

It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. En voor sommigen is het zelfs een ware roeping. In ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ nemen de superhelden van de schoonmaak de kijker mee naar verwaarloosde huizen met bergen afval, uitpuilende mobiele toiletten en stinkende zolderkamers die barsten van het ongedierte. De professionele cleaners krijgen een helpende hand van Christoff, Karen Damen, Dominique Persoone, Tine Embrechts, Ingeborg en Julie & Maxime Vermeire. Zij gaan – al dan niet kokhalzend en vloekend – mee de strijd aan met hopen stinkende viezigheid. 

De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen

Op centimeters van het voorbijrazende verkeer de snelweg afzetten, oorlogsmunitie ontmijnen of op 45 meter hoogte een torenkraan demonteren: de professionals in De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen hebben geen alledaagse kantoorjob, maar kijken het gevaar iedere dag recht in de ogen. In deze nieuwe realityreeks nemen straffe mensen met een extreme, opwindende en vooral ook gevaarlijke job de kijker mee in de danger zone. Plaatsvervangend angstzweet en een bonzend hart verzekerd! 

Darts

We have darts in our hearts. VTM 2 zendt dan ook het ene toptoernooi na het andere uit, goed voor ruim 150 uur aan dartspektakel op televisie. Opwarmen doen dartliefhebbers voor het eerst met de World Series Finals, waarna twee Majors de dartharten sneller doen kloppen: de World Grand Prix en het Europese Kampioenschap. Daarna plaveien de Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals de weg naar hét hoogtepunt en belangrijkste toernooi van het jaar: Het Wereldkampioenschap, dat in december in het Londense Alexandra Palace doorgaat. Het toernooi waar onze eigen Dimitri Van den Berghe vorig jaar zomaar even in de halve finale stond. VTM 2 omkadert deze topaffiches met live commentaar en interviews ter plaatse.

Darts – van 15/9 tot 17/9 Darts World Series Finals.

VTM2 Darts Academy

En wie weet staat er binnenkort wel een lid van de VTM 2 Darts Academy aan de oche van deze prestigieuze toernooien. De selectie van voormalig topdarter Erik Clarys traint momenteel volop met één doel voor ogen: ooit meedingen in het internationale profcircuit. 

Lees ook: Gratis darten kijken? Zo kijk je darts live op tv in Nederland.

Voetbal

Intense confrontaties tussen dé Europese topteams met de strafste sterspelers: op woensdag serveert VTM 2 voetbal van de bovenste plank met de UEFA Champions League. Hoe ver zal landskampioen F.C. Royal Antwerp het schoppen in het meest prestigieuze voetbaltoernooi? En neemt Manchester City voor het tweede jaar op rij de beker mee naar huis? Wie legt de titelverdediger het vuur aan de schenen? Aster Nzeyimana en Maarten Breckx zijn samen met analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Gilles De Bilde trouw op post om voetbalfans doorheen de wedstrijden van de Champions League te loodsen. 

Champions League – Champions League Play-Offs op 22/8 en 23/8. Lees meer: Europees voetbal op tv (commentaar Aster Nzeyimana op VTM2).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 augustus 2023 /