De 1% Quiz met Tijl Beckand op RTL4 kijken

Heb je het eerste seizoen van De 1% Quiz nog niet gezien? Of kun je geen genoeg krijgen van Tijl Beckand? Dan kun je vanaf vanavond – zondag 9 juli 2023 – om 21.25 uur kijken naar de herhaling van De 1% Quiz seizoen 1 met presentator Tijl Beckand. Van deze show zijn twee seizoenen, die beide terug te kijken zijn via Videoland.

Dit bericht verscheen op VlaamsKijken op 27 augustus 2022 toen seizoen 2 te kijken was, maar nu seizoen 1 in de herhaling gaat heeft dit bericht een update gekregen op 9 juli 2023.

De 1% Quiz

De 1% Quiz is de eerste quiz die nu eens niet gaat over boekenkennis, maar om logisch en creatief nadenken! Deze quiz test niet wat je van school hebt onthouden, maar hoe je hersenen écht werken. Tijl Beckand* is de presentator van De 1% Quiz.

Spelregels De 1% Quiz

Honderd kandidaten moeten tegelijk raadsels en puzzels oplossen, die steeds moeilijker worden: de eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. Bij een fout antwoord, zonder gebruik te maken van een ‘pas’, valt de speler af. Wie standhoudt en zelfs de finalevraag goed weet te beantwoorden, wint De 1% Quiz en gaat naar huis met een bedrag dat kan oplopen tot 50.000 euro.

Tijl Beckand

Tijl Beckand is de presentator van beide seizoenen van De 1% Quiz. Je kunt hem ook kennen van De Lama’s. Of beter gezegd: The Artists Formerly Known As Lama’s (TAFKAL). Hij is inmiddels veelvuldig op tv te zien als presentator van heel diverse programma’s. Zo zag je hem ook in Tijl en de Negende van Beethoven. En in het voorjaar en de zomer van 2023 lijkt hij helemaal niet van de buis te slaan; je zag ‘m in De Moeite Waard, Het Perfecte Plaatje op Reis, in Beste Kijkers en dan komt er nog een nieuwe quiz met hem aan ook… Kun je geen genoeg van Tijl Beckand krijgen, blijf ons dan volgen via onderstaande socials, want we laten het weten als de nieuwe quiz van start gaat.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juli 2023 /