GameKeepers seizoen 3 met Imea Denooze en Andres Doise

GameKeepers seizoen 3 gaat 6 september van start met Imea Denooze en Andres Doise in de hoofdrol. Maar voor het zover is, kunnen de fans genieten van de nieuwe single Niet Game Over. Zij zingen over doorzetten en niet opgeven. Ontdek hier meer over GameKeepers seizoen 3, cast, single én een heus GameKeepers event.

Ken je de Studio 100 Webshop al, daar vind je onder andere deze GameKeepers cadeautjes.

Niet Game Over

Bij de start van de zomer komen de GameKeepers met nieuwe muziek. Hun nieuwste single ‘Niet Game Over’ is nu overal te beluisteren. Bij de nieuwe single hoort ook een videoclip: het is de eerste videoclip van Imea Denooze, die sinds eind vorig jaar de rol van Sari heeft opgenomen in GameKeepers. De clip is vanaf 17.00 uur te kijken.

GameKeepers Sari: Imea Denooze

Waar Jean Janssens in GameKeepers de eerste twee seizoenen de rol van Sari speelde, daar zagen we aan het eind van seizoen 2 al dat Sari in een ander lichaam zit. Sinds dat moment speelt Imea Denooze deze rol. Je kent haar uit de laatste musical van Ketnet. Daarnaast speelde ze mee in de Vlaamse films Rewind en Bittersweet Sixteen.

GameKeepers seizoen 3

GameKeepers seizoen 3 gaat 6 september van start bij Ketnet. In GameKeepers volgen we de avonturen van Mats en Sari, die samen met een aantal andere studenten in Villa Forêt wonen, onder de hoede van de vreemde conciërge Jacob. Het groepje vrienden heeft het druk met schoolwerk en plezier maken, maar Mats en Sari hebben daarnaast ook een verpletterende verantwoordelijkheid. Zij zijn de GameKeepers van Game Quest, een computerspel dat verborgen zit in de villa en telkens opnieuw gespeeld én gewonnen moet worden. Want als ze verliezen, breekt GameMaster Cordelia los uit het spel en kan ze haar kwade krachten op de echte wereld loslaten. Mats en Sari moeten elke keer alles op alles zetten, en al hun talenten inzetten om te winnen. Ze krijgen daarbij de hulp van Lelia, die het computerspel van binnen en buiten kent. Het ultieme doel: alle missies tot een goed einde brengen en als echte helden het spel winnen.

We leerden ook acteur Mathias Mesmans kennen door GameKeepers. Hij heeft nu een rol gescoord in de nieuwe telenovelle Milo.

GameKeepers kijken

Wil je de serie GameKeepers kijken, dan kan dit bij Ketnet en VRT MAX. Hier kun je ook de eerste twee seizoenen terugkijken. In Nederland kun je GameKeepers kijken via Videoland. Seizoen 3 start op 6 september op Ketnet. Wil je vanuit Nederland de afleveringen meteen zien, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet. Zo kun je de filmpjes gewoon kijken en geeft-ie niet aan dat je in het verkeerde land bent.

GameKeepers event

Stap mee in de wereld van Mats & Sari tijdens het exclusieve Gamekeepers Event, op 4 & 5 november 2023 bij Studio 100 in Schelle. Ontmoet je helden tijdens een meet & greet, zing samen met hen hun laatste single, krijg een rondleiding door het echte decor en toon jouw lasershoot skills. En dat is nog niet alles! Je ontdekt als eerste de laatste aflevering van het nieuwe seizoen in avant-première. Alle info op https://studio100.com/gamekeepersevent.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 juli 2023 /