Switch met Fien Germijns in de zomer van 2023

Fien Germijns is in de zomervakantie weer elke weekdag om 20.10 uur op tv met Switch. Vanaf vandaag – maandag 3 juli 2023 – nemen elke week vijf kandidaten het tegen elkaar op in deze quiz zonder punten. Gemist op VRT1, dan kijk je ‘m gewoon terug via VRT MAX.

Switch (zomer 2023)

De hele zomer van 2023 lang kunnen de quizliefhebbers meespelen met Switch van Fien Germijns. In dit programma nemen elke week vijf kandidaten het tegen elkaar op in de quiz zonder punten. Door juiste antwoorden te geven switchen ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Wie aan het einde van de aflevering op nummer één staat, maakt in de finale kans op 1000 euro. Of meer zelfs, als de finale van de dag voordien niet gewonnen werd. ​ Tijdens de paasvakantie gaven tieners nog het beste van zichzelf, in de zomervakantie zijn volwassenen aan zet. ​ ​ ​

Switch kijken

Switch kijken kan vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 20.100 uur op VRT 1 en VRT MAX. Bij VRT MAX kun je Switch ook terugkijken. Hier vind je de tien afleveringen waarin tieners het tegen elkaar opnamen. En je vindt er de afleveringen met BV’s van 2022, die voor het goede doel gingen spelen.

Fien Germijns

Fien Germijns is sinds de zomer van 2022 te zien als de nieuwe presentatrice van Switch. Ze nam het stokje over van Adriaan van den Hoof. Ze is daarnaast presentatrice bij Studio Brussel – waar je kunt opstaan tussen 06.00 en 09.00 uur met Fien. We kennen haar verder als sidekick uit De dag van vandaag.

In de zomer van 2023 starter er meer nieuwe spelshows. Zo is in Nederland Lettrix van start gegaan en later deze zomer volgt ook nog Waar Gaat Het Over met Tijl Beckand.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juli 2023 /