Switch met tieners en Fien Germijns

Fien Germijns is vanaf vandaag – maandag 3 april – terug met een speciale editie van Switch. In de paasvakantie speelt ze namelijk met tieners uit het derde middelbaar. Switch is te kijken vanaf maandag 3 april om 19.45 uur op Eén. Natuurlijk zijn de afleveringen terug te kijken via VRT MAX.

Switch met tieners

In de Paasvakantie presenteert Fien Germijns een speciale editie van Switch; ze ontvang namelijk tieners uit het derde middelbaar. In de eerste week maken we kennis met Paulien, Elodie, Liese, Jasper en Mathijs. De tweede week is het de beurt aan Miró, Festine, Frieke, Hanne en Elle-Marie. Deze tieners spelen elke dag voor een mooie prijs uit Fiens prijzenkraam.

Fien Germijns

We zagen Fien Germijns begin dit jaar nog dagelijks op tv samen met Bart Cannaerts. Het duo maakt – samen met tal van bekende Vlamingen – namelijk de quiz De dag van vandaag. Ze was ook één van de dj’s in het huis tijdens De Warmste Week 2022.

Switch kijken

Wil je deze paaseditie van Switch met tieners kijken, dan zit je dagelijks om 19.45 uur goed bij Eén. Je kunt de afleveringen ook terugkijken op VRT MAX. Hier vind je tevens ook nog de vijftien afleveringen die ze in 2022/2023 met BV’s maakte voor het goede doel. Daarnaast kun je ook de afleveringen van Switch seizoen 8 nog terugkijken via VRT MAX. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België kunt zetten.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 april 2023 /