De Vuilste Jobs Van Nederland: deelnemers nu ook op VTM te zien

De vaste lezers van VlaamsKijken kennen het programma De Vuilste Jobs natuurlijk al. We konden de afgelopen tijd al genieten van twee seizoenen van De Vuilste Jobs Van Vlaanderen op VTM2 én er is zelfs een VIPS-seizoen gemaakt voor VTM GO. In Nederland is er nu een remake. Die kon je op VTM2 en VTM Go kijken en voor de Nederlandse kijkers nu iedere vrijdagavond in de herhaling om 20.30 uur bij RTL5

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 1 september 2022; het is bijgewerkt op 4 januari 2023, omdat De Vuilste Jobs Nederland toen op VTM2 en VTM GO kan. En begin mei 2023 volgde er eveneens een update, omdat het programma in de herhaling te kijken is bij RTL5.

De Vuilste Jobs van Nederland

Rioolreiniger, vuilnisverwerker of rattenvanger: maar weinig kinderen zullen dit later willen worden. Gelukkig zijn er ook mensen voor wie dit wél een droombaan is. De Vuilste Jobs Van Nederland volgt mensen die er niet voor terugdeinzen om de smerigste locaties weer spic en span te krijgen. Voor sommigen is het zelfs een roeping. In herhaling is de De Vuilste Jobs van Nederland nu (mei 2023) weer op RTL5 te kijken. De aflevering staan in Nederland daarnaast op Videoland. En in Vlaanderen op VTM GO.

Vuilste Jobs in Nederland kijken

Ben je daarnaast nieuwsgierig naar De Vuilste Jobs van Vlaanderen en De Vuilste Jobs VIPS, dan kun je terecht op VTM Go. Hier staan zowel seizoen 1 als seizoen 2 van De Vuilste Jobs van Vlaanderen als de VIPS variant (let op: die staat als een apart programma mocht je ‘m zoeken). Vanuit België kun je eenvoudig naar VTM GO kijken; vanuit Nederland lukt dit als het goed is als je je al eens eerder hebt aangemeld ook. Geeft-ie een landblokkade aan zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België kunt zetten.

Deelnemers De Vuilste Jobs van Nederland

Zo zien we in de eerste aflevering Peter en zijn schoonzoon Roy, die met veel plezier rijk gevulde mobiele toiletten weer fris en toonbaar maken. Forensische schoonmakers Jimmy en Thomas storten zich op een plek waar wekenlang een stoffelijk overschot heeft gelegen en huizenontruimer Clyde waagt zich aan een extreem verwaarloosd en vervuild huis, dat tot aan het plafond gevuld is met huisraad en afval.

Van verwaarloosde huizen tot lijken

De Vuilste Jobs van Nederland-deelnemers hebben allen een heel gevarieerd werk. Van verwaarloosde huizen tot het schoonmaken van plekken waar een stoffelijk offerschot heeft gelegen; we zien allemaal hoe ze er aan de slag gaan. In aflevering 2 dalen Coen en Orlando bijvoorbeeld af in een rioolgemaal gevuld met een metersdikke drab. Rudi deinst niet terug voor de schoonmaak van een slachthuis. Huisontruimers Dylan en Denise stuiten op een heel onaangename verrassing.

Onfrisse uitdagingen

In aflevering 3 van De Vuilste Jobs van Nederland zien we stagiair Luciano, die voor het eerst van zijn leven een smerig rioolgemaal schoonmaakt. Gijs en Myriam halen allerlei aangereden dieren van de straat. Schoonmakers Monique en Suzan staan voor een wel heel onfrisse uitdaging.

Pikante vondst

David en Michel gaan een huis reinigen waar vijf dagen lang een overleden dame lag. Berend-Jan en Erik spuiten de koeienmest uit een mestsilo. Bij het leeghalen van een vervuilde woning stuiten Peggy en Corine op iets pikants; zo zien we in de vierde aflevering van De Vuilste Jobs Nederland

Zware mishandeling

Guido gaat een huis ontruimen en reinigen waar iemand zwaar is mishandeld. Vuilnismannen Martin en Luigino gaan achter de marathon van Rotterdam aan om alle zooi op te ruimen. Roland mag weer aan de slag in een smerig rioolgemaal.

Extreme verzamelwoede

Boy en Manon moeten een huis ontruimen van iemand met extreme verzamelwoede. Vincent zorgt ervoor dat bij een afvalverwerker alle machines soepeltjes lopen. David en Michel reinigen een huis waar iemand onwel is geworden, wat zo zijn sporen heeft nagelaten

De Vuilste Jobs kijken

De Vuilste Jobs van Nederland was te zien op RTL4. De afleveringen zijn terug te kijken op Videoland. Vanaf 4 januari 2023 wordt De Vuilste Jobs van Nederland om 21.30 uur op VTM2 uitgezonden. Je kunt ‘m ook zien via VTM Go.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 mei 2023 /