Vlaamse B&B Vol Liefde op VTM; dit zijn de deelnemers

De Nederlandse tv-hit B&B Vol Liefde komt naar VTM: Vlaamse B&B-uitbaters in het buitenland zoeken de liefde. Maak in dit bericht kennis met de deelnemers aan B&B Vol Liefde in België. Vrijgezellen die zich in een buitenlands liefdesavontuur willen storten, kunnen nu schrijven voor Arno (30), Stephanie (40), Isabel (57), Nicolas (26), Marc (59) en Dirk (61) – die allen actief zijn in Frankrijk.

B&B Vol Liefde

In het buitenland leven tal van Vlaamse B&B-uitbaters de ultieme droom van velen. Op idyllische plaatsen werken ze hard om dag in dag uit gasten de tijd van hun leven te bezorgen en vertoeven ze zelf elke dag in vakantiesferen. Alleen ontbreekt er voor sommigen één belangrijk puzzelstuk om hun buitenlandse avontuur compleet te maken: de liefde. En daar gaat VTM hen bij helpen. Na het grote succes in Nederland komt VTM met een Vlaamse versie van de tv-hit ‘B&B Vol Liefde’ (werktitel). Op adembenemende locaties in Frankrijk volgt het realityprogramma de zoektocht van B&B-uitbaters naar de liefde, wat mooie, romantische, maar ook grappige en soms moeilijkere situaties met zich meebrengt.

Update 20 juni 2022: dit zijn de deelnemers aan B&B Vol liefde, zoals het programma uit eindelijk heet. Het gaat vanavond van start met presentatrice An Lemmens.

Deelnemers Vlaamse B&B Vol Liefde

Wie zijn die wereldse vrijgezellen die het leven leiden waar velen van dromen? De ambitieuze Arno (30), dierenvriend Stephanie (40), enthousiasteling Isabel (57), bedreven Nicolas (26), levensgenieter Marc (59) en keuvelaar Dirk (61) leven als God in Frankrijk. Ze baten er B&B’s uit, alleen missen ze een partner om hun eeuwige vakantiegevoel mee te delen en hun bed and breakfast mee te runnen. Welke Vlaamse vrijgezellen durven zich in een buitenlands liefdesavontuur te storten? En wie slaagt er uiteindelijk in om het hart van de B&B-uitbaters te veroveren? Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven via vtm.be.

Kortom ideaal voor vrijgezellen die willen emigreren naar Frankrijk.

Arno

Arno (30) heeft tonnen ambitie en baat B&B’s uit in Zuid-Frankrijk en Marokko. “Ik heb niet echt een type vrouw. Ik zoek gewoon iemand die bij mij past en met wie ik gelukkig kan zijn.” Hij verhuisde op jonge leeftijd met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk om er een B&B te openen. Na een opleiding aan een prestigieuze ruiterschool en een carrière in de ruiterswereld baat de sportieveling nu samen met zijn familie de B&B uit. Zopas opende Arno ook een gloednieuw gastenverblijf in het prachtige Marokko. Aan ambitie duidelijk geen gebrek.

Stephanie

Stephanie (40) is een grote dierenvriend en runt haar eigen paradijs in Frankrijk. “Ik ben gelukkig in Voulême, maar het is de kers op de taart mocht ik dit alles met iemand kunnen delen. Een echt type heb ik niet, maar het belangrijkste is dat hij van dieren houdt en humor heeft.” Deze dame heeft haar eigen paradijs in Frankrijk. Ze runt in het dorpje Voulême te midden van de natuur een B&B met drie kamers. Stephanie is een actieve en avontuurlijke vrouw, en heeft naar eigen zeggen geen ‘zittend gat’. Ze heeft ook een enorm hart voor dieren. Haar trouwe hond Gust wijkt geen meter van haar zijde.

Isabel

Isabel (57) maakt graag mensen gelukkig en woont op een immens domein in Frankrijk. “Ik ben op een punt gekomen dat er plaats is voor iemand anders in mijn leven. Een zielsverwant om hier samen heel mooie dingen te verwezenlijken.” Isabel verhuurt verblijven op een kasteel- en vakantiedomein aan de voet van de Mont Ventoux. Het landgoed ligt in een klein dorpje en bestaat uit 27 studio’s, 17 appartementen en enkele villa’s. Isabel straalt enthousiasme uit en is een echte dierenvriend. Ze houdt van wandelingen met haar hond en kan er van genieten om mensen gelukkig te maken.

Ontdek hier de verschillen tussen de Nederlandse en Vlaamse B&B Vol Liefde.

Nicolas

Nicolas (26) weet van aanpakken en woont op een immens landgoed in de Franse Champagnestreek. “Een vrouw moet open en eerlijk zijn. En het moet ook wel een knappe zijn. Wie weet kom ik via deze weg mijn droomvrouw tegen.” Nicolas woont op een gigantisch domein in Frankrijk. Het landgoed heeft een kasteel en vijf vakantiehuizen, goed voor 65 gasten. Hij wordt klaargestoomd om binnenkort de leiding van de B&B over te nemen. Nicolas voelt zich in zijn sas in Frankrijk en het land heeft alles wat zijn hart begeert, behalve een partner. En liefst iemand die trouw en eerlijk is. Nicolas is handig en weet van wanten, maar is in het begin wel wat verlegen.

Marc

Levensgenieter Marc (59) baat een B&B met luxe-kamers uit in Zuid-Frankrijk. “Ik voel me klaar om een nieuwe relatie te beginnen. Ik zoek iemand met een positieve ingesteldheid, een vriendelijk uiterlijk en iemand die sociaal is.” Na een carrière als verpleegkundige en zelfstandig juwelier besloot Marc zijn droom waar te maken en naar Zuid-Frankrijk te verhuizen. Daar baat hij nu een B&B uit met drie luxueuze kamers die de gasten alle comfort bieden om van een zorgeloze vakantie te kunnen genieten. Marc is graag gezien in het kleine dorpje waar hij woont. Al mist hij een vrouw in zijn leven om al zijn ervaringen mee te delen. Liefst iemand met durf en energie die samen met hem van het leven wil genieten.

Dirk

Keuvelaar Dirk (61) beleeft zijn droom in het Franse dorpje Vicq. “Ik denk dat het belangrijk is dat je elkaar zonder woorden begrijpt.” Dirk is een voormalig verpleger die zijn droom beleeft in het kleine Franse dorpje Vicq, waar hij een B&B uitbaat. Hij is passioneel met eten bezig en deinst er niet voor terug een uitgebreid ontbijt of een viergangenmenu op tafel te toveren. Dirk is gelukkig, maar mist een partner in zijn leven. Een klankbord om ‘de dingen des leven’ mee te delen.

Foto: VTM – Van links naar recht (boven): Arno – Isabel – Nicolas. Van links naar rechts onder: Marc -Stephanie – Dirk.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 augustus 2021 /