Winter Vol Liefde: deelnemers (winter editie van B&B Vol Liefde)

RTL 4 heeft vandaag bekendgemaakt dat er ook een winter editie komt van het programma B&B Vol Liefde. In Winter Vol Liefde – najaar 2023 op tv – worden vrijgezellen gevolgd die werkzaam zijn in een winters buitenlands oord. Ontdek hier meer over de Winter Vol Liefde deelnemers.

Winter Vol Liefde

In Winter Vol Liefde gaan de deelnemers – Nederlandse vrijgezellen – op zoek naar de liefde in de sneeuw. Ze zijn op zoek naar iemand die hun harten onder een wollen deken in de witte bergen komt verwarmen. Winter Vol Liefde is najaar 2023 te kijken bij RTL4. Eerst kunnen we deze zomer naar het derde seizoen van B&B Vol Liefde kijken én naar het tweede seizoen B&B Zoekt Lief. Als je op de titel klikt, ontdek je meer over de nieuwe deelnemers.

Winter Vol Liefde deelnemers

Als we het goed begrijpen, dan zijn er het eerste seizoen vier Winter Vol Liefde deelnemers. De eerste – de 26-jarige Benjamin – is vandaag gepresenteerd. In het persbericht staat ‘de overige drie deelnemers worden later bekendgemaakt’. Waar we dan aan moeten denken? Nou, in de aankondiging van de reeks noemen ze als voorbeeld ‘een single skileraar, een alleenstaande restauranthouder of een ongebonde husky slee-rijder’.

Maak hieronder kennis met de eerste deelnemer van Winter Vol Liefde. We werken dit bericht bij als we meer weten over de andere deelnemers aan Winter Vol Liefde. Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te missen.

Benjamin Willemsen

De 26-jarige Benjamin Willemsen woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Iedere ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste. Benjamin werkt in de horeca, maar later dit jaar gaat zijn droom in vervulling want hij gaat een boutique hotel overnemen. Hij kan niet wachten om dit hotel in het Zwitserse Wallis te runnen.

Benjamin zoekt man 

Benjamin Willemsen is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en een levensgenieter pur sang. Hij is sportief, maar ploft na het skiën ook graag op het terras want hij is altijd in voor een leuke après ski. Hij is heel blij met zijn leven in de bergen, maar er is één ding dat ontbreekt: een leuke man om dit leven mee te delen. Waar hij naar op zoek is? Een zelfbewuste, avontuurlijke, reislustige, spontane man mét humor. Extra pluspunten als deze man ook gek is op wintersport, maar als dat nog niet het geval is, staat Benjamin klaar om skiles te geven. Hij staat helemaal open voor dit liefdesavontuur en kijkt uit naar de ontmoetingen op grote hoogte.

Foto: Blue Circle

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2023 /