John de Bever en Kees Stevens op tv in De Bevers seizoen 3

John de Bever en Kees Stevens zijn sinds donderdag 6 apri weer wekelijks terug op tv met De Bevers seizoen 3. Je kunt de aflevering iedere donderdag om 20.30 uur kijken bij RTL5. Op Videoland kun je de afleveringen natuurlijk ook (terug)kijken.

De Bevers seizoen 3

Volkszanger John de Bever* en zijn partner en manager Kees Stevens open de deuren van hun Brabantse optrekje voor De Bevers seizoen 3. De twee nemen de kijkers mee in het wel en wee van hun leven samen. Wat we kunnen verwachten in het derde seizoen? John de Bever en Kees Stevens trappen in ieder geval af met ‘heel groot nieuws’.

De Bevers in Ahoy

Zo nieuw is dat ‘heel groot nieuws’ niet meer… We weten inmiddels dat John de Bever en Kees Stevens op 30 september 2023 De Bevers in Ahoy organiseren. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het idee van De Bevers in Ahoy is dat het een grootst muzikaal meezingfeest wordt met verschillende gastartiesten. De show vindt plaats in Rotterdam Ahoy in de kleinere concerthal RTM Stage.

Afleveringen

Nieuwsgierig naar de inhoud van De Bevers seizoen 3? Hieronder zetten we het op een rijtje:

  1. Kees vecht zich een weg door de sportschool, op zoek naar het perfecte lijf. John brengt een routinebezoek aan de dokter en Kees heeft een grote verrassing voor zijn geliefde wederhelft.
  2. Het stel maakt zich, op geheel eigenwijze, klaar voor een werkvakantie naar de Spaanse Costa. Verder krijgen onze Brabantse sterren professionele hulp bij de opvoeding van hun trouwe viervoeters en komt John voor een onaangename verrassing te staan.
  3. De werkvakantie in Spanje lijkt letterlijk en figuurlijk in het water te vallen. Gelegenheidsregisseur Kees moet alle zeilen bijzetten om alles in goede banen te leiden.
  4. Kees gaat langs bij oma Worsie en heeft een ontroerende primeur voor haar in petto. John brengt een bezoek aan de trots van Brabant. En samen pakken John en Kees weer hun koffers voor een paar snabbels in de sneeuw.
  5. Het stel is in Westendorf voor wintersportschnabbels. Verder krijgt het eigen Bever-muziekfestijn steeds meer vorm en maakt John zijn debuut bij Holland Zingt Hazes
  6. In het druilerige Den Bosch waant Kees zich salsa-swingend in broeierig Havana. John brengt een hoognodig bezoekje aan een gehoorspecialist. En hij blijkt niet alleen last te hebben van zijn gehoor, ook zijn geheugen lijkt hem in de steek te laten.

De Bevers kijken

Wil je De Bevers seizoen 3 kijken? Dat kan sinds donderdag 6 april iedere week om 20.30 uur bij RTL5. De afleveringen staan daarnaast ook op Videoland. Sterker nog: daar kun je iedere woensdag een aflevering vooruit kijken. Vanuit België is het helaas nog niet mogelijk om naar de realityshow van De Bevers te kijken.

Reality show tips

Gelukkig kan ik qua realityshows wel een aantal tips geven. We kennen natuurlijk de series van bijvoorbeeld De Meilandjes en de Familie Gillis. En recent zijn daar ook Ruud & Olcay bijgekomen. Of wat denk je van De Planckaerts (die nu te zien zijn in Château Planckaert seizoen 4)  en De Verhulstjes (die na nummer 4 ook met seizoen 5 komen). En daarnaast is daar in België ook De Vermeires bijgekomen. En Expeditie Gooris hoort wat mij betreft ook wel in dit rijtje. Kortom: volop kijkinspiratie op het gebied van reality met bekende Nederlanders of Vlamingen.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 mei 2023 /