Ninalotte Roose als personage Aurélie in Familie cast

Ninalotte Roose is vanaf woensdag 15 maart te zien als Aurélie in de cast van Familie. De jonge actrice die je kent uit 2DEZIT en de film Bittersweet Sixteen heeft hiermee voor het eerst een langlopende rol te pakken. Ontdek meer over Ninalotte Roose en haar personage Aurélie in Familie.

Ninalotte Roose als Aurélie in Familie

Ninalotte Roose kruipt in de huid van Aurélie, een jonge studente die het leven van Louise (Charlotte Sieben) binnendringt. Aurélie is een dame met problemen. Ze wordt na de breuk met haar vriendje door hem gestalkt en blijkt ook tekenen van fysieke agressie te vertonen. Ze is voor hem op de vlucht en zoekt hulp bij Louise, die zich over haar ontfermt. Wat Louise nog niet weet, is dat haar leven hierdoor drastisch zal veranderen.

Ninalotte Roose

De West-Vlaamse Ninalotte Roose is internationaal model sinds haar zeventiende in onder andere Parijs en Milaan. Ze werkte onder andere voor Dolce & Gabbana, Lancome en Kappa. Eerder debuteerde ze als actrice in de film Bittersweet Sixteen van Jan Verheyen, Lien Willaert en hun dochter Anna. Eigenlijk had regisseur Jan Verheyen haar al naar huis gestuurd, maar Lien en Anna gaven haar nog een kans. Daarna scoorde ze een hoofdrol in de reeks 2DEZIT van Streamz, waarvan inmiddels ook het tweede seizoen is aangekondigd. Ninalotte Roose speelt in 2DEZIT de stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief Lotte.

Internationaal model en actrice

Over acteren zei de jonge actrice uit Ruddervoorde eerder in een interview met HLN: “Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik een acteercarrière zou kunnen hebben. Gek, want eigenlijk liggen die twee dicht bij elkaar. Modellenwerk is ook acteren, maar dan in fotovorm.” Nog een leuk weetje: Ninalotte Roose is de vriendin van #LikeMe acteur en zanger Maksim Stojanac*.

Nieuwe gezichten in Familie

Deze week doen meer nieuwe gezichten hun intrede in Familie. Zo wisten we natuurlijk al een tijdje dat Loes Van den Heuvel de reeks in zou komen. Sinds deze maandag 13 maart is Loes Van den Heuvel als Karin Bloemaerts en op diezelfde dag heeft ook Toon Hens (de broer van Jo Hens) zijn intrede gedaan in Familie. Lees: Toon Hens – de broer van Jo – nu ook in cast Familie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 maart 2023 /