Toon Hens – de broer van Jo – nu ook in cast Familie

De Familie cast telt vanaf vandaag – maandag 13 maart – twee broers. Jo Hens speelt natuurlijk al langer de rol van Niko, maar nu doet ook zijn broer Toon Hens zijn intrede in de serie. Toon Hens speelt bokser Diego in Familie.

Toon Hens als bokser Diego

Familie verwelkomt nu dus écht familie. Niko, het personage van Jo Hens, maakt immers kennis met de professionele bokser Diego. Die rol wordt vertolkt door Toon Hens, Jo’s broer in het echte leven en zelf ook een gepassioneerd bokser.

Thomas Cammaert

In Familie blijkt Diego (Toon Hens) samen te werken met Bas (Thomas Cammaert*), de brouwer met een passie voor boksen die Niko onlangs leerde kennen. Bas doet Niko een voorstel en wil hem uitdagen voor een boksmatch. Niko staat echter met zijn rug tegen de muur als blijkt dat Bas niet zelf bokst, maar een semi professional in de ring wil jagen… Diego. Thomas Cammaert is voor de lezers van VlaamsKijken natuurlijk ook geen onbekende meer. In Nederland is de Vlaamse acteur een graag gezien tv-gezicht. Hij doet nu bijvoorbeeld mee aan De Verraders.

Toon Hens

Maar terug naar Toon Hens. De broer van acteur Jo Hens is ook in het echte leven een fervent boksen én dus de broer van acteur Jo Hens. Het is niet de eerste keer dat hij op tv te zien is. Hij deed namelijk ook mee aan Tiny House Battle (aflevering van 17 januari 2023). In het dagelijkse leven heeft Toon Hens met Gert Verreet heeft hij al meer dan tien jaar GT Interior Solutions; de partij voor renovatieprojecten.

Nieuwe gezichten in Familie

Deze week zien we nog meer nieuwe gezichten in Familie. Zo zien we vandaag – maandag 13 maart – voor het eerst Loes van den Heuvel als verpleegster Karin. En op woensdag 15 maart vervoegt Ninalotte Roose als Aurélie de cast van Familie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 maart 2023 /