Love Island 2022 Valentine’s Reunion met deze deelnemers

Love Island 2022 Valentine’s Reunion met deze deelnemers nu op Videoland en Streamz te kijken. Ontdek welke kandidaten er nog samen zijn en hoe het zit met winnaars Jotti Verbruggen en Hooijer (die alweer een tijdje uit elkaar zijn). Wil jij je inschrijven om deel te nemen aan Love Island? Ook dat kan! Lees snel verder en ontdek alles over de reünie en het nieuwe seizoen.

Love Island Valentine’s Reunion

Speciaal voor Valentijnsdag blikken de islanders van afgelopen zomer, samen met presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst, terug op hun liefdesavontuur in Love Island Valentine’s Reunion. De reünie brengt alle charme, humor, drama en romantiek met zich mee, die de kijker van Love Island gewend is.

Wist je dat Viktor Verhulst weer wekelijks op tv is in De Verhulstjes? Hij is daarnaast presentator van Play Café. Holly Mae Brood zag je dan weer in de film The Takeover.

Jotti Verbruggen en Cas Hooijer

De afgelopen zomer werden er zoals vanouds weer jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op Gran Canaria. Hun doel? De ware liefde vinden tijdens de ultieme summer of love! Het Nederlands-Vlaamse koppel Jotti Verbruggen en Cas Hooijer wist in de zomer van 2022 niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijker. Zij kregen de meeste stemmen van het publiek en werden tot de winnaars van Love Island 2022 gekroond. 

Deelnemers Love Island reünie

De islanders die we naast winnaars Jotti & Cast terugzien zijn Lio & Marvin, die net voor de finale afvielen. Maar ook Amandine & Jules die een sterke klik hadden, maar afzonderlijk de verlieten. En natuurlijk zijn ook de andere finalisten Imen & Nathan, Sunita, Fé & Lennert van de partij.

Zijn Love Island 2022 koppels nog samen?

Welke koppels zijn er nog steeds samen? Voor wie heeft de liefde buiten de villa geen stand weten te houden? En welke juicy ontwikkelingen zijn er allemaal geweest ná de finale van Love Island? Terwijl sommige Islanders de allerbeste vrienden zijn geworden, hebben anderen sinds hun breakup al maanden niet meer tegen elkaar gesproken. Wie gaan de confrontatie met elkaar aan? De spanning loopt hoog op tijdens de Love Island Valentine’s Reunion vol verrassingen! ​ ​ 

Inschrijven seizoen 4 Love Island Nederland – België

Het vierde seizoen Love Island Nederland – België kun je deze zomer bekijken op Streamz en Videoland. Je kunt je momenteel inschrijven voor dit nieuwe seizoen van de datingshow waar wij al vaker over schreven.

Streamz & Videoland

Love Island en de Love Island Valentine’s Reunion worden geproduceerd door ITV Studios Netherlands en zijn zowel bij Videoland als bij Streamz te zien. Wist je dat die twee steeds vaker samenwerken?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 februari 2023 /