Maureen Vanherberghen in cast Familie: inspecteur Marlies Kennis

Maureen Vanherberghen is toegevoegd aan de Familie cast; ze speelt de rol van inspecteur Marlies Kennis. Het personage van Maureen Vanherberghen onderzoekt de verdwijning van Koen Peyskens… En laat die twee in het echte leven nu een setje zijn… Ontdek hier meer over Maureen Vanherberghen en haar Familie personage Marlies Kennis.

Maureen Vanherberghen in Familie

Heb je de dikke vette knipoog van de Familie-makers al gespot? Sinds maandag 6 februari 2023 is Maureen Vanherberghen te zien in Familie. Een nieuw personage, inspecteur Marlies Kennis, maakt haar opwachting en komt zich vastbijten in de verdwijning van Koen Peyskens. Verrassende twist is dat de rol van inspecteur Kennis vertolkt wordt door Maureen Vanherberghen, de vrouw die zich in het echte leven de partner mag noemen van Sieg De Doncker, die de rol van Koen vertolkte. En zo wordt het koppel nu ook in Familie onrechtstreeks aan elkaar gelinkt.

Maureen Vanherberghen over rol in Familie

“Soms nemen ze het woord Familie heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, lacht Maureen Vanherberghen. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren.”

Inspecteur Marlies Kennis

Inspecteur Marlies Kennis deed maandag 6 februari haar intrede, wanneer Véronique (Sandrine André) besluit om Koen aan te geven bij de politie. Ze komt hen vertellen dat hij een grote som geld van haar heeft gestolen. In werkelijkheid wil Véronique met deze klacht haar eigen hachje redden en zichzelf indekken mocht de politie het lichaam van Koen vinden. Maandag besloot ze dus schoorvoetend klacht tegen hem neer te leggen en belandt ze zo aan tafel bij inspecteur Kennis, die Véronique meteen ondervraagt. De inspecteur is vastberaden elke steen in dit dossier om te draaien. Kan ze zo de verdwijning van Koen ophelderen? Of gaan Véronique en Lars (Kürt Rogiers) vrijuit? Dat ontdekken de kijkers de komende weken in Familie.

Maureen Vanherberghen

Maureen Vanherberghen kennen we natuurlijk van de Helden, maar ze is daarnaast ook. presentatrice van Vlaanderen Vakantieland, radiopresentatrice bij Qmusic en zangeres. Ze leerde Sieg De Doncker kennen bij de Helden van Ketnet. En ze waren eerder samen op VTM te zien in De Verraders.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 februari 2023 /