First Dates seizoen 11 met nieuw restaurant

First Dates seizoen elf trapt vanavond – maandag 9 januari – om 19.30 uur bij BNNVARA op NPO3 af in het vernieuwde restaurant. Het nieuwe First Dates restaurant heeft een compleet nieuwe look and feel gekregen. Ontdek hier alles over First Dates seizoen elf en het nieuw restaurant.

First Dates seizoen 11

Vorig seizoen bereikte First Dates een bijzondere mijlpaal: de 500ste aflevering. En ook nu staat het liefdesteam weer te trappelen om alle singles uit Nederland te ontvangen én dat dus in een compleet nieuwe setting, maar daarover later meer. Victor Abeln shaket in zijn bar de drankjes nóg lekkerder dan voorheen en Denice Dest ontvangt de singles met haar grote glimlach. 

Wist je dat de vorige maître Sergio Vyent het boek De liefde volgens Sergio heeft geschreven?

Geslaagde date?

Dit jaar kunnen de singles ook aan het einde van de date kiezen om nog een drankje te drinken of samen de stad in te gaan. Gaat het nieuwe restaurant zorgen voor meer succesvolle dates dan ooit tevoren?

First Dates restaurant

Na zoveel dates in het vertrouwde decor is het tijd voor een nieuwe look and feel. En dus is de binnenhuisarchitect volledig losgegaan op het restaurant: frisse kleuren, ander interieur, meer groen en een nieuwe indeling. Kortom in dit nieuwe seizoen van First Dates zien we compleet omgetoverd restaurant.

Heb jij de kerstspecial van First Dates gezien?

First Dates kijken

First Dates seizoen 11 is vanaf vandaag – maandag 9 januari – elke werkdag om 19.30 uur te kijken bij BNNVARA op NPO3. Daarnaast zijn er een aantal afleveringen terug te kijken via NPO Start. Zo’n beetje alle afleveringen kun je daarnaast terugkijken via NPO Plus. Vanuit Nederland gaat dat eenvoudig. Wil je dit programma vanuit België kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Let op: dit kan – naar ik weet – alleen zo bij NPO Start. Voor NPO Plus moet je een abonnement afsluiten en ik durf niet te zeggen of dat vanuit België mogelijk is.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 januari 2023 /