First Dates seizoen 11 met aflevering 500!

Nieuw seizoen First Dates van start met op 17 oktober de 500ste aflevering! Maître Denice en barman Victor openen voor de 500ste keer de deuren van het First Dates restaurant; dat betekent dat er maar liefst 2.500 singles de vloer over kwamen voor een blind date met zijn/haar/diens match. First Dates is iedere werkdag om 19.30 uur bij BNNVARA op NPO3 te kijken.

First Dates seizoen 11

Waar hangt er altijd spanning in de lucht? Stellen mensen zich open naar elkaar? En lopen ze wellicht hand in hand naar buiten? Juist, in het First Dates Restaurant. Hier doen singles van alle leeftijden en uit elke hoek van het land een poging om de ware te vinden. inmiddels is het tijd voor First Dates seizoen 11.

Wist je dat de vorige maître Sergio Vyent het boek De liefde volgens Sergio heeft geschreven?

500x First Dates: 2500 singles!

In dit nieuwe seizoen bereikt het programma een bijzondere mijlpaal: voor de vijfhonderdste keer opent het team – nu met Denice Dest en Victor (die ook meedoen aan Alleskunner VIPS seizoen 3) – het restaurant zijn deuren. Dat betekent dat er maar liefst 2.500 singles de vloer over kwamen voor een blind date met zijn/haar/diens match. En of dat eerste afspraakje nu leidde tot een tweede of niet, ze hebben het stuk voor stuk aangedurfd om de liefde te vinden. Zo ook dit seizoen. Hoeveel vonken slaan er over?

Life after First Dates

Met zoveel afleveringen achter de rug rijst de vraag hoe het leven van al die daters er nu uitziet. Ongeacht of de date op een ‘ja’ of een ‘nee’ uitliep op die ene vraag. Wat heeft First Dates hen gebracht? In de online rubriek Life after First Dates vertellen oud-deelnemers hun ervaringen. Want je kwetsbaar opstellen op televisie kan blijkbaar niet alleen de deur naar liefde openen, maar ook die naar een stage, baan, een indirecte relatie, een goede vriend of naar een coming out. Life after First Dates is dit najaar online te kijken.

First Dates (seizoen 11) kijken

First Dates is dagelijks te kijken om 19.30 uur op NPO3. Daarnaast zijn er een aantal afleveringen terug te kijken via NPO Start. Zo’n beetje alle afleveringen kun je daarnaast terugkijken via NPO Plus. Vanuit Nederland gaat dat eenvoudig. Wil je dit programma vanuit België kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Let op: dit kan – naar ik weet – alleen zo bij NPO Start. Voor NPO Plus moet je een abonnement afsluiten en ik durf niet te zeggen of dat vanuit België mogelijk is.

Foto: Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 september 2022 /