First Dates Kerst special met deze deelnemers

Goed nieuws voor de liefhebbers van First Dates! Je kunt deze week – van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december – om 19.30 uur bij BNNVARA op NPO3 kijken naar de First Dates Kerst special. Het restaurant is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een winterwonderland.

First Dates Kerst special

Tijdens de kerstspecials halen Victor Abeln, Denice Dest en de rest van het liefdesteam alles uit de kast om singles uit heel Nederland onvergetelijke feestdagen te bezorgen. Lukt het hen om iemand aan een nieuwe liefde te helpen? In de kerstafleveringen komen niet alleen nieuwe singles langs, maar er keren ook oude bekenden terug.

Deelnemers First Dates Kerst

Welke deelnemers er zoal voorbij komen in First Dates Kerst? Denk aan Coby (81) en Yvo (78). Zij vonden elkaar tijdens hun date. Tijdens het kerstdiner blikken ze terug op hun lovestory. Ook opent Denice Dest de deur voor een trio. Dickey (49) en Leon (59) gingen eerder op date en dat klikte goed, maar de afstand tussen beide bleek toch te groot. Dickey koppelde Leon aan zijn ex en goede vriend Maarten en dat werd een groot succes. Ze vertellen er alles over aan de bar bij Victor Abeln.

First Dates kijken

First Dates is iedere maandag tot en met vrijdag om 19.30 uur te kijken op NPO 3. De meest recente afleveringen kun je snel terug kijken via NPO Start (met een VPN kan dit ook in België). Alle andere afleveringen kijk je via NPO Plus. Wil je vanuit België kijken, dan lees je hier wat er mogelijk is bij NPO Start en NPO Plus.

Kerstspecials

De aankomende tijd kunnen we nog veel meer kerstspecials verwachten. Volg ons via social media en ontdek alle specials van de aankomende tijd. Bij BNNVARA kun je bijvoorbeeld kijken naar de Au Pairs Kerstspecial (op 21 en 28 december), maar denk ook aan het nieuwe Je Mag Ook Helemaal Niets Meer en bijvoorbeeld de Media Inside Oudejaarsshow.

Foto: First Dates Kerstspecial

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2022 /