De Nationale 2022 Test met deze bekende deelnemers

Het jaar zit er weer bijna op, tijd dus om terug te blikken op 2022! In De Nationale 2022 Test testen Emma Wortelboer en Patrick Lodiers de kennis van het publiek én zeven bekende Nederlanders aan de hand van 20 vragen. De Nationale 2022 Test is te kijken op donderdag 29 december om 20.25 uur op NPO3. Ontdek hier alles over De Nationale 2022 Test deelnemers.

De Nationale 2022 Test 

In De Nationale 2022 Test wordt de kennis over het jaar 2022 van zowel het publiek als zeven bekende Nederlanders getest. Wat was er groot in het nieuws? Wat speelde er op het gebied van politiek, sport, muziek en in de media? Je ziet het allemaal in dit programma.

Deelnemers De Nationale 2022 Test

De BN’ers die dit jaar meedoen hebben allen op hun eigen manier hun stempel op 2022 gedrukt. Dit zijn Richard Groenenijk, Sarita Lorena, Fawry not Sawry, Maxime Meiland, Rob Goossens, Gert-Jan Segers en Catherine Keyl. We zetten op een rijtje waar je ze van kent en waarom ze dit jaar in het nieuws waren.

Ontdek meer over de deelnemers

  • Richard Groenendijk won dit jaar voor de tweede keer de Poelifinario prijs. Je zag hem dit jaar ook in het programma Dit is mijn huis.
  • Sarita Lorena is eveneens één van de deelnemers aan De Nationale 2022 Test. Zij was de grote verrassing van het afgelopen seizoen van Beste Zangers. Daarnaast kwam ze ook met een droevig feit in het nieuws; haar vriend – dj en producer Siki Martina – werd in juli doodgeschoten.
  • Fawry not Sawry nam dit jaar afscheid van zijn titel als ‘juiceking’.
  • Maxime Meiland is dit jaar getrouwd met Leroy; natuurlijk was dit alles te zien in Chateau Meiland. Recent was ze nog op tv met de kerstspecial Kerst met de familie Meiland.
  • Rob Goossens is columnist, tv-kenner en vaak te gast bij RTL Boulevard. Hij heeft menig roddel in 2022 besproken.
  • Gert-Jan Segers zit in de Tweede Kamer voor Christen Unie (CU) – ook in de politiek gebeurde er in 2022 van alles.
  • Catherine Keyl mag dan 76 zijn ze staat nog volop in het leven. Ze is columniste.

De Nationale 2022 Test kijken

De Nationale 2022 Test is op 29 december om 20.25 uur te kijken op NPO 3 bij BNNVARA. Wil je op een later moment terugkijken, dan kan dit via NPO Plus en NPO Start. Wil je vanuit het buitenland NPO Start kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2022 /