Winterstop voor Lisa in 2023; wat wordt seizoensfinale?

Oplettende fans van telenovelle Lisa hebben het al ontdekt; er komt weer een winterstop aan. Vanaf maandag 9 januari 2023 wordt om 18.20 uur namelijk het nieuwe seizoen van De Buurtpolitie VIPS uitgezonden op VTM. Nu is het dus wachten op de seizoensfinale…

Winterstop voor Lisa

Telenovelle Lisa ging vorig jaar ook met winterstop. De reeks maakte toen eveneens plaatst voor De Buurtpolitie VIPS. In de seizoensfinale van 7 januari 2022 zagen we toen ‘de kus‘ tussen Jonas en Lisa. Het moment waar veel fans met heimwee aan terugdenken. Zeker nu Jonas vermist of vermoord is; dat laatste weten we natuurlijk nog steeds niet zeker. Er is namelijk nog geen lichaam gevonden…

Seizoensfinale: blijdschap of cliffhangers

Nu is natuurlijk de vraag of we deze seizoensfinale in gaan met blijdschap – zoals dat het geval was bij de kus – of dat er zelfs grote cliffhangers komen. Misschien ontdekken we wel wie er achter de vermissing (of moord) op Jonas zit. En er zijn natuurlijk nog veel meer personages, waar in de aankomende aflevering juist een cliffhanger of ontknoping rondom gemaakt kan worden.

Als we meer weten over deze seizoensfinale voor de winterstop van Lisa, delen we het natuurlijk in de Facebook-groep Telenovelle Lisa en via onze Instagram. We vermoeden nu dat ze maandag 13 februari 2023 weer terug op tv is.

Stopt Lisa al in januari 2023?

Eerder heeft VTM natuurlijk al laten weten dat telenovelle Lisa stopt. Sterker de reeks, die Lisa opvolgt, is al bekendgemaakt. In 2023 starten namelijk de opnames van een nieuwe telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol. Die reeks komt pas in 2024 op tv. En volgens mij zijn er nog steeds opnames van Lisa, zoals ik in Instagram-stories van verschillende cast leden voorbij heb zien komen. Dus ik ga er niet vanuit dat Lisa al in januari 2023 stopt, maar dat dit gewoon een kleine onderbreking is, voordat telenovelle Lisa weer verder gaat. Vorig jaar begon de reeks eind februari weer. Maar ook hier geldt: we houden jullie natuurlijk op de hoogte als we meer weten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2022 /