Niels Destadsbader: concert Sterker kijken op Eén en VRT NU

Niels Destadsbader die een concert geeft in het Sportpaleis, dat klinkt als muziek in de oren. Met hits als De wereld draait voor jou, Skwon meiske en Verover mij zal er op oudejaarsavond luidkeels worden meegezongen bij Één. Zijn show Sterker wordt vanavond (vrijdag 31 december 2021) om 22.45 uur uitgezonden op Eén. Daarnaast kun je op VRT NU kijken naar de XL versie.

Niels Destadsbader concert

Niels Destadsbader brengt ook enkele muzikale vrienden mee. Zo komt Regi mee het oude jaar uitzwaaien, krijg je een verrassend duet te zien met Tourist Le MC en is er nog die bekende DJ van Radio Hallo. Niemand minder dan Marc Vertongen komt langs en tovert het Antwerpse Sportpaleis om in een uitgelaten Tomorrowland.

Sterker op VRT NU

De nieuwste show van Niels Destadsbader: Sterker is op oudejaarsavond te zien bij Eén. Ben je naar het concert geweest en denk je ‘huh, ik mis toch wel dingen’? Dat kan! Het is namelijk een bewerking van het concert. Wil je de volledige versie van Sterker in het Sportpaleis terugkijken, dan kun je terecht op VRT NU. Daar vind je nu het complete concert.

Goed nieuws voor de liefhebbers van Niels Destadsbader. Hij mag dan de overstap van VTM naar de VRT hebben gemaakt; hij presenteert gewoon het tweede seizoen van The Masked Singer. Het nieuwe seizoen gaat bijna van start.

Foto: JOPIX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2021 /