Security Checkers seizoen 2: fles wijn uit Thuis in Familie?

Securtiy Checkers Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx zijn terug met seizoen 2! Slagen ze erin om securitycamera’s en het wakend oog van de beveiligingsagenten te slim af te zijn? Of worden ze al snel herkend en lopen ze genadeloos tegen de lamp? In Security Checkers seizoen 2 hebben ze in ieder geval een leuke uitdaging voor de liefhebbers van Thuis en Familie.

Security Checkers seizoen 2

Security Checkers Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx slaan opnieuw toe! Ze proberen weer beveiligingsagenten te omzeilen en ongemerkt binnen te geraken op nieuwe locaties. Al wordt dat geen gemakkelijke opdracht, want de jonge snaken zijn intussen slachtoffer van hun eigen succes. Ze moeten dus op de proppen komen met ingenieuze en creatieve ideeën.

Nieuwsgierig naar de avonturen uit het tweede seizoen. Hier lees je er meer over:

Thuis & Familie in Security Checkers

Zien oplettende Familie-fans binnenkort een fles wijn uit Thuis opduiken in de wijnkast van Lars? Dat is de inzet van de aflevering van Security Checkers van 16 november 2022, die nu op VTM Go staat. Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx mengen zich maar wat graag in de eeuwige Thuis – of Familie-kwestie. Slagen ze erin om de twee tv-klassiekers letterlijk en figuurlijk met elkaar te verbinden?

Wijn uit Thuis in Familie?

De jongens gaan eerst langs bij de studio’s van Thuis om er een uniek decorstuk op te halen: een fles Fenix-wijn. Daarna is het camerabrillen aan, zwarte kappen op en proberen om de set van Familie binnen te glippen!  Lukt het hen om de fles wijn uit het decor van Thuis te verstoppen in de wijnkast van Lars? En kunnen ze ook nog enkele foto’s van zichzelf achterlaten in het befaamde Familie-decor? 

Wist je dat het nieuwste Familie-boek ook over Lars gaat? Ontdek meer over Weerwraak.

Arno The Kid

Arno The Kid vertelt over Security Checkers seizoe 2 het volgende. “De opdracht is moeilijker dan ooit! We worden sneller herkend dus we moeten het over een andere boeg gooien en trucjes gebruiken zoals vermommingen en camerabrillen. Het wordt next level, maar we kijken er naar uit om de securitywereld weer op z’n kop te zetten!” Je kent Arno The Kid van zijn filmpjes met zijn broer Average Rob. Wist je dat ze samen ook te zien zijn in Alex Agnew’s Fear Factor.

Gerben Tuerlinckx

Gerben Tuerlinckx vertelt: “Vorig seizoen verliep niet alles even vlot, maar onze zelfzekerheid heeft nu een serieuze boost gekregen. Het is een kat -en muisspel met de security-agenten, maar eentje dat Arno en ik zeker zullen winnen! Ik hoop stiekem dat ze al wat schrik hebben gekregen.” Deze vlogger ken je van zijn openhartige TikTok-filmpjes en van Gerben en Steffi op kot.

Security Checkers kijken

Security Checkers is iedere woensdag exclusief op VTM GO te kijken. Wil je vanuit Nederland kijken, lees dan dit uitgebreide artikel over Vlaamse tv kijken in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 november 2022 /