De Bevers: reality show John de Bever en Kees Stevens

Volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens openen de deuren van hun Brabantse optrekje in de reality show De Bevers. Ze nemen de kijker mee in het wel en wee van hun leven samen. Eén ding is zeker: die lach krijg je niet van hun gezicht. De Bevers is vanaf donderdag 26 mei wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

John de Bever

John de Bever is ooit uit geroepen tot de beste zaalvoetbalspeler van de wereld. Hij was profvoetballer en werd na zijn carrière zanger. Inderdaad van dat bekende nummer: Je krijgt die lach niet van mijn gezicht… Het grote publiek heeft hem omarmd na zijn deelname aan Expeditie Robinson 2021. Hij viel toen meteen op, omdat hij niet zo goed hoort en dus vaak moest vragen wat ze nu eigenlijk zeiden. Dat leverde hilarische fragmenten op. Zijn partner Kees Stevens is ook zijn manager.

De Bevers

De Bevers wordt een show van John de Bever en zijn echtgenoot Kees Stevens samen. We zien in de eerste aflevering bijvoorbeel dat John de Bever nog steeds ontzettend fanatiek is als het om zaalvoetballen aan komt. Maar we zien ook gewoon hoe John en Kees de huishoudelijke taken hebben verdeeld. De reality show De Bevers belooft wat. John de Bever zei in De Telegraaf namelijk dat Kees Stevens ‘misschien wel tien keer leuker is’ dan hij. “Hij is eerlijk, zakelijk en grappig. Tenmiste, nu in de serie wel, haha.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 mei 2022 /