Alleskunner VIPS: dit zijn 68 deelnemers seizoen 3

Waar je in België op zaterdagavond kunt kijken naar Homo universalis seizoen 5, daar wordt in Nederland het derde seizoen van Alleskunner VIPS met maar liefst 68 bekende deelnemers uitgezonden. Natuurlijk mag een overzicht van De Alleskunner VIPS-deelnemers niet ontbreken.

Alleskunner VIPS seizoen 3

In De Alleskunner VIPS seizoen 3 speelt een recordaantal van 68 bekende sterren de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen drie seizoenen van De Alleskunner. Van een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen tot bierpul schuiven en het bevreesde schoolexamen. De opdrachten blijven verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk uitdagender dan gedacht. Gelukkig kent elk spel velen winnaars, want alleen de allerslechtste speler moet het programma vroegtijdig verlaten. Ook dit seizoen worden opnieuw alle mogelijke vaardigheden als behendigheid, kennis en inschattingsvermogen van de VIPS flink op de proef gesteld.

Eerder zag je deze deelnemers in Alleskunner VIPS: seizoen 1 (2021) & seizoen 2 (2022). Die seizoenen van de Alleskunner VIPS werden respectievelijk door Maxim Froger en Jessica Mendels gewonnen.

Spelletjes De Alleskunner

Wat voor spelletjes je dit seizoen in De Alleskunner VIPS kunt verwachten? Ze zijn in ieder geval stuk voor stuk origineel, hilarisch en nagelbijtend spannend spellen. Denk bijvoorbeeld aan blind limbo dansen, dakgoot bowlen en de bejaarde ballen blikjesrace. De bekende deelnemers doen er in De Alleskunner VIPS seizoen 3 alles aan zich door de bedrieglijk simpele spellen heen te slaan en zo te bewijzen zoveel meer te zijn dan alleen actrice, sportman, realityster, volkszanger of presentatrice. Wie wordt 67 opdrachten lang niet laatste?

Frank Lammers voice-over De Alleskunner

Wist je dat de stem van De Alleskunner die van acteur Frank Lammers is. Hem ken je natuurlijk van tig verschillende rollen, maar bovenal als Ferry Bouman uit Undercover. Binnenkort krijgt-ie zelfs zijn eigen Ferry-serie. Frank Lammers is de voice-over van De Alleskunner. Dat doet hij bij meer SBS6-programma’s. Zo is hij ook ‘de stem’ van Familie Gillis: Massa is Kassa. Sterker nog er zijn kijkers, die naar dit programma kijken, omdat Frank Lammers het programma over Peter Gillis, zijn Nicol en de familie van commentaar voorziet.

Deelnemers Alleskunner VIPS (seizoen 3)

Wie zoal de deelnemers aan Alleskunner VIPS seizoen 3 zijn? SBS6 meldde in het persbericht maar een beperkt aantal namen. Denk aan Tisjeboy Jay, Josje Huisman, ‘First Dates duo’ Viktor Abeln en Denice Dest, Baas B, Brace, ‘Ex On The Beach twins’ Sharon en Esmee Ipema, Luca Borsato, Niels Gomperts, ‘Big Brother icoon’ Sabine Wendel en Tony Star. Maar in totaal zijn er 68 deelnemers in het derde seizoen van De Alleskunner VIPS. Hieronder het totale overzicht.

Alleskunner VIPS deelnemers seizoen 3 (2022)

 1. Tisjeboy Jay
 2. Josje Huisman
 3. Viktor Abeln
 4. Denice Dest
 5. Baas B
 6. Sharon Ipema
 7. Esmee Ipema
 8. Luca Borsato
 9. Niels Gomperts
 10. Sabine Wendel
 11. Tony Star
 12. Michael Abspoel
 13. Carré Albers
 14. Mark Baanders
 15. Petra Berger
 16. Greetje Bosma
 17. Brace
 18. Larissa Bruin
 19. Henk Damen
 20. Billy Dans
 21. Dave Dekker
 22. Erik Dikeb
 23. Nel Donders
 24. rian Donders
 25. Stef Ekkel
 26. Maya Eksteen
 27. Joan Franka
 28. Rein van Gastel
 29. Jill goede
 30. Danique Graanoogst
 31. Dolshe Gulsen
 32. Dominique Hazeleger
 33. Piet Hellemans
 34. Jacques Herb
 35. Remy Hogenboom
 36. Maaike van Houten
 37. Meike Hurts
 38. Ingrid Jansen
 39. Dick Jol
 40. Merlijn Kamerling
 41. Suzanne Klemann
 42. Arno Kolenbrander
 43. Bert KOps
 44. Dennis Kroon
 45. Nathalie Makoma
 46. Wesley Mulder
 47. Willem Mulder
 48. Xerces Naseri
 49. Tony Neef
 50. Jop Nieuwenhuizen
 51. Patricia Nijman
 52. Noor Omrani
 53. Sophie Ousri
 54. Sietske van Peursem
 55. Roderick Pijls
 56. Daisy Piras
 57. Michael van der Plas
 58. Willem Reimers
 59. Megan Schoonbrood
 60. Jeroen Smits
 61. Stephanie Tency
 62. Mounir Toub
 63. Paula Udondek
 64. Florence Vos Weeda
 65. Linda Wagenmakers
 66. Senna Willems
 67. Robin Zijlstra
 68. Jacomien Zoer

De Alleskunner VIPS kijken

De Alleskunner VIPS seizoen 3 is sinds zaterdag 3 september wekelijks – na Ik hou van Holland – te kijken om 21.30 uur op SBS6. Zou jij De Alleskunner (VIPS) terug willen kijken? Dat kan via Kijk.nl. Vanuit Nederland opent-ie het filmpje meteen. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten).

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 september 2022 /