Alleskunner VIPS: dit zijn 68 deelnemers seizoen 3

Waar je in België op zaterdagavond kunt kijken naar Homo universalis seizoen 5, daar wordt in Nederland het derde seizoen van Alleskunner VIPS met maar liefst 68 bekende deelnemers uitgezonden. Natuurlijk mag een overzicht van De Alleskunner VIPS-deelnemers niet ontbreken.

Alleskunner VIPS seizoen 3

In De Alleskunner VIPS seizoen 3 speelt een recordaantal van 68 bekende sterren de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen drie seizoenen van De Alleskunner. Van een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen tot bierpul schuiven en het bevreesde schoolexamen. De opdrachten blijven verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk uitdagender dan gedacht. Gelukkig kent elk spel velen winnaars, want alleen de allerslechtste speler moet het programma vroegtijdig verlaten. Ook dit seizoen worden opnieuw alle mogelijke vaardigheden als behendigheid, kennis en inschattingsvermogen van de VIPS flink op de proef gesteld.

Eerder zag je deze deelnemers in Alleskunner VIPS: seizoen 1 (2021) & seizoen 2 (2022). Die seizoenen van de Alleskunner VIPS werden respectievelijk door Maxim Froger en Jessica Mendels gewonnen.

Spelletjes De Alleskunner

Wat voor spelletjes je dit seizoen in De Alleskunner VIPS kunt verwachten? Ze zijn in ieder geval stuk voor stuk origineel, hilarisch en nagelbijtend spannend spellen. Denk bijvoorbeeld aan blind limbo dansen, dakgoot bowlen en de bejaarde ballen blikjesrace. De bekende deelnemers doen er in De Alleskunner VIPS seizoen 3 alles aan zich door de bedrieglijk simpele spellen heen te slaan en zo te bewijzen zoveel meer te zijn dan alleen actrice, sportman, realityster, volkszanger of presentatrice. Wie wordt 67 opdrachten lang niet laatste?

Frank Lammers voice-over De Alleskunner

Wist je dat de stem van De Alleskunner die van acteur Frank Lammers is. Hem ken je natuurlijk van tig verschillende rollen, maar bovenal als Ferry Bouman uit Undercover. Binnenkort krijgt-ie zelfs zijn eigen Ferry-serie. Frank Lammers is de voice-over van De Alleskunner. Dat doet hij bij meer SBS6-programma’s. Zo is hij ook ‘de stem’ van Familie Gillis: Massa is Kassa. Sterker nog er zijn kijkers, die naar dit programma kijken, omdat Frank Lammers het programma over Peter Gillis, zijn Nicol en de familie van commentaar voorziet.

Deelnemers Alleskunner VIPS (seizoen 3)

Wie zoal de deelnemers aan Alleskunner VIPS seizoen 3 zijn? SBS6 meldde in het persbericht maar een beperkt aantal namen. Denk aan Tisjeboy Jay, Josje Huisman, ‘First Dates duo’ Viktor Abeln en Denice Dest, Baas B, Brace, ‘Ex On The Beach twins’ Sharon en Esmee Ipema, Luca Borsato, Niels Gomperts, ‘Big Brother icoon’ Sabine Wendel en Tony Star. Maar in totaal zijn er 68 deelnemers in het derde seizoen van De Alleskunner VIPS. Hieronder het totale overzicht.

Alleskunner VIPS deelnemers seizoen 3 (2022)

  1. Tisjeboy Jay
  2. Josje Huisman
  3. Viktor Abeln
  4. Denice Dest
  5. Baas B
  6. Sharon Ipema
  7. Esmee Ipema
  8. Luca Borsato
  9. Niels Gomperts
  10. Sabine Wendel
  11. Tony Star
  12. Michael Abspoel
  13. Carré Albers
  14. Mark Baanders
  15. Petra Berger
  16. Greetje Bosma
  17. Brace
  18. Larissa Bruin
  19. Henk Damen
  20. Billy Dans
  21. Dave Dekker
  22. Erik Dikeb
  23. Nel Donders
  24. rian Donders
  25. Stef Ekkel
  26. Maya Eksteen
  27. Joan Franka
  28. Rein van Gastel
  29. Jill goede
  30. Danique Graanoogst
  31. Dolshe Gulsen
  32. Dominique Hazeleger
  33. Piet Hellemans
  34. Jacques Herb
  35. Remy Hogenboom
  36. Maaike van Houten
  37. Meike Hurts
  38. Ingrid Jansen
  39. Dick Jol
  40. Merlijn Kamerling
  41. Suzanne Klemann
  42. Arno Kolenbrander
  43. Bert KOps
  44. Dennis Kroon
  45. Nathalie Makoma
  46. Wesley Mulder
  47. Willem Mulder
  48. Xerces Naseri
  49. Tony Neef
  50. Jop Nieuwenhuizen
  51. Patricia Nijman
  52. Noor Omrani
  53. Sophie Ousri
  54. Sietske van Peursem
  55. Roderick Pijls
  56. Daisy Piras
  57. Michael van der Plas
  58. Willem Reimers
  59. Megan Schoonbrood
  60. Jeroen Smits
  61. Stephanie Tency
  62. Mounir Toub
  63. Paula Udondek
  64. Florence Vos Weeda
  65. Linda Wagenmakers
  66. Senna Willems
  67. Robin Zijlstra
  68. Jacomien Zoer

De Alleskunner VIPS kijken

De Alleskunner VIPS seizoen 3 is sinds zaterdag 3 september wekelijks – na Ik hou van Holland – te kijken om 21.30 uur op SBS6. Zou jij De Alleskunner (VIPS) terug willen kijken? Dat kan via Kijk.nl. Vanuit Nederland opent-ie het filmpje meteen. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten).

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 september 2022 /