Telenovelle Lisa seizoen 4 terug op tv én in Frankrijk!

De Lisa-fans zitten natuurlijk al eventjes op een update te wachten, maar we weten eindelijk wanneer telenovelle Lisa seizoen 4 weer op tv te kijken is. Helaas is dat niet – net zoals bij Familie en Thuis – op 29 augustus, maar telenovelle Lisa seizoen 4 start op 5 september om 18.20 uur op VTM.

Telenovelle Lisa seizoen 4

Waar de fans van Lisa lang van droomden, is eindelijk gebeurd: Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) gaven elkaar het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest. Maar leven ze nog lang en gelukkig? In een spannend nieuw seizoen van de telenovelle zet een dramatische gebeurtenis het leven van de personages in ieder geval flink op zijn kop… En dan zijn er nog die andere hamvragen: is Reinhout (Ben Van Ostade) de vader van Jonas? En overleeft Katja (Anouck Luyten) haar val of jaagt Gert wéér iemand de dood in? Wat denken jullie?

Wanneer begint Lisa seizoen 4

Wanneer begin Lisa seizoen 4 is één van de vragen, die ik het meest achter de schermen heb gekregen van leden van de Lisa-groep op Facebook. Eindelijk kan ik nu officieel bevestigen Lisa seizoen 4 start op 5 september om 18.20 uur. Vanaf dat moment gaan we natuurlijk ook weer helemaal los in de Lisa Facebook-groep, waar je kunt praten over de afleveringen van het vierde seizoen van Lisa.

Lisa in Frankrijk!

Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje. Wist je dat telenovelle Lisa sinds 15 augustus op TF1 in Frankrijk te kijken is? Daar heet de serie Lisa: un nouveau destin. De reeks is volledig in het Frans gedubd. Je ziet dus wel de acteurs en actrices die je kent uit de Lisa cast, maar je hoort opeens hun tekst in het Frans ingesproken. Het succes van de Vlaamse serie is dus ook in het buitenland opgevallen; al wisten we dat natuurlijk al toen ze werden genomineerd voor de Gouden Roos. Helaas hebben ze deze prijs niet gewonnen.

Op de foto: Tinne Oltmans als Lisa en Briek Lesage als Vic Vincke. Dat ziet er ontzettend spannend uit…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2022 /