Studio 100 Aan Zee: expo en K3 Immersive Bootcamp in Oostende

Studio 100 Aan Zee in Kursaal Oostende is geopend; hier ontdek je de nieuwe Studio 100 Belevingsexpo en het succesvolle K3 Immersive Bootcamp. Bezoek Studio 100 Aan Zee vanaf vandaag (vrijdag 8 juli) tot en met 4 september 2022.

Studio 100 Aan Zee

Studio 100 Aan Zee is een unieke combinatie van de nieuwe Studio 100 Belevingsexpo en het succesvolle K3 Immersive Bootcamp. Adjunct Directeur Kursaal Oostende Gwen Nys dat ze mikken op 50.000 bezoekers die deze unieke expo komen bezoeken. Wil je deze leuke activiteit voor in de zomervakantie bezoeken, zorg dan dat je op tijd je tickets op zak hebt. Je kunt ze via de website van Kursaal Oostende (zie onderaan het artikel) reserveren.

Studio 100 Belevingsexpo

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100 in de Studio 100 Belevingsexpo. Bezoekers genieten van de leuke en verrassende belevingsexpo waar fun en doen centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten… de expo biedt puur plezier voor de hele familie. Bovendien is er ook de unieke Studio 100 Aan Zee-strip, speciaal getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in het Kursaal.

K3 Immersive Bootcamp

Naast de Studio 100 Belevingsexpo is ook de K3 Immersive Bootcamp één van de trekpleisters tijdens Studio 100 Aan zee. Zing en dans door de wervelende ruimtes met 360° projecties, volg de aanwijzingen van je idolen en treed in de voetsporen van een echt K3’tje. Maak je klaar voor fotoshoots, choreo’s, outfits en een heuse K3-quiz. Vergeet vooral je camera niet en oefen alvast jouw beste selfie snoetje! Na elke uitdaging word je een beetje meer K3. Breng je alle opdrachten tot een goed einde, dan krijg je exclusief toegang tot de K3-videoclipkamer: zing en dans zelf mee in de nieuwste videoclip!

Het K3 Immersive Bootcamp liep afgelopen maanden succesvol in Antwerpen waar het tienduizenden bezoekers trok richting de Meir. Wegens het succes in Antwerpen verhuist de productie deze zomer dus naar de kust.

Studio 100 in Oostende

Niet alleen in Kursaal Oostende kun je genieten van Studio 100 activiteiten, zoals de belevingsexpo en de K3 Immersive Bootcamp. Nee, door de hele stad ontpoppen zich extra attracties. Toerisme Oostende organiseert komende zomer enerzijds een Studio 100 Aan Zee-zoektocht doorheen de binnenstad (inclusief 10 lokale handelaars die betrokken worden in de zoektocht). En er is drie keer een Meet-’n-Greet met Studio 100-figuren in het pop-up-theater van deelgemeente Mariakerke. Shoppingcentrum Feest- & Cultuurpaleis heeft een heus Ballenbad staan als onderdeel van de Studio 100 Aan Zee-zoektocht.

Studio 100 in Kursaal Oostende

Wil je Studio 100 in de Kursaal Oostende bezoeken en genieten van de belevingsexpo en de K3 Immersive bootcamp? Dat kan van vrijdag 8 juli tot en met zondag 4 september. Kaartjes voor Studio 100 Aan Zee kun je bestellen via de website van Kursaal Oostende. En wat natuurlijk ook een leuk uitje blijft voor de vakantie – en dan blijven we in Studio 100-stijl – is een bezoek aan Plopsaland De Panne mét de Ketnet-zone (en #LikeMe rollercoaster).

Foto: Studio 100

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juli 2022 /