Familie seizoen 31: seizoensfinale nu op VTM Go kijken

Ben jij klaar voor de seizoensfinale van Familie seizoen 31? Je kunt in ieder geval een dubbele dosis spanning, actie, heftige emoties en rake klappen verwachten. En als je nu niet op morgen kunt wachten – op vrijdag 24 juni komt-ie om 20.00 uur op tv – dan kun je nu op VTM Go kijken naar de seizoensfinale van Familie seizoen 31! Hier ontdek je alvast meer.

Seizoensfinale Familie (seizoen 31)

Telt Familie na de zomer twee koppels minder? Daar begint het steeds meer op te lijken, want zowel de relatie van Véronique en Lars, als die van Mieke en Niko vertoont alsmaar meer barsten. De spanningen van de voorbije weken bereiken in de seizoensfinale van Familie seizoen 31 een climax. Het wordt een seizoensfinale met intense emoties en heftige confrontaties. Het zal serieus ‘kletteren’ en er worden enkele rake klappen uitgedeeld… 

Boksen

Hebben die rake klappen iets te maken met het boksgala van Sam (Tinne Ceuppens)? Die match staat nu vrijdag op de agenda en doet de emoties hoog oplopen. Vooral nu Mieke (Caroline Maes) het bedrog van Sam en haar man Niko (Jo Hens) heeft ontdekt en ook zelf een slippertje heeft gehad met Lars (Kürt Rogiers). De plooien lijken niet meer glad te strijken. In de seizoensfinale zoekt Sam Niko opnieuw op. Ze heeft een probleem, dat alleen hij kan oplossen. Door zélf tegen haar te boksen…  

Wie overleeft seizoensfinale: Lars of Koen?

Een andere hoek waar rake klappen dreigen te vallen is die van Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). Lars wil een gezicht kleven op de man met wie zijn vrouw Véronique (Sandrine André) hem heeft bedrogen en regelt in haar naam een afspraak. Daar komt hij lijnrecht tegenover zijn eigen halfbroer te staan. De moordenaar van zijn vader Leon De Bodt (Herbert Flack). Koen heeft het duidelijk op Lars gemunt. Wat is zijn plan? En voert hij dat eindelijk uit? Het komt alleszins tot een intense confrontatie, vol spanning, actie en emoties en met een onvoorziene afloop.

Mysterieus pakje…

Maar er lijkt ook goed nieuws te zijn in de seizoensfinale. Hanne (Margot Hallemans) is in de zevende hemel en organiseert een welkomstparty voor de terugkeer van Quinten (Maxime De Winne) uit Singapore. Ook Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) hebben mooie vooruitzichten. Zij sluiten de examenperiode af met een ontspannende reis. In de seizoensfinale krijgt Raven echter een mysterieus pakje in handen…

Heeft dat toevallig te maken met de nieuwe webreeks die eraan staat te komen… Blijf ons volgen op onze socials en je ontdekt het snel… (hieronder ontdek je de linkjes als je ons nog niet volgt.)

Seizoensfinale kijken op VTM GO

De seizoensfinale van Familie seizoen 31 is vanavond – direct na de voorlaatste aflevering van dit seizoen – te kijken op VTM GO. Dit doet VTM steeds vaker; zo was ook de seizoensfinale van telenovelle Lisa al eerder te kijken via de app. Vanuit België kun je de app en de VTM Go-site eenvoudig gebruiken. Vanuit Nederland is dat wat lastiger. Geeft-ie aan dat je niet mag kijken, maak dan gebruik van een VPN Verbinding die je op België zet. Dan werkt het wel.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 juni 2022 /