Junior Planckaert op zoek naar de liefde | Inschrijven kan nu

Junior Planckaert – de jongste tel van de familie Planckaert – en nu te zien in het nieuwe seizoen van Château Planckaert. Daarnaast krijgt hij in 2022 zijn eigen datingshow Junior op zoek naar de liefde. Vrijgezelle vrouwen die geïnteresseerd zijn in Junior Planckaert kunnen zich nu inschrijven. De opnames vinden naar verwachting begin 2022 al plaats.

Zijn neefjes en nichtjes zijn momenteel op Ketnet te zien in De Planckies.

Junior Planckaert weer vrijgezel

Na een relatie van acht jaar werd Junior Planckaert op zijn vijfentwintigste opnieuw vrijgezel. Sindsdien bleef hij op een paar korte relaties na single. In zijn familie voelt hij zich een buitenbeentje, want zijn ouders, zus en broer zijn allemaal al lang gelukkig in een relatie. Junior heeft heel wat vragen over de liefde. ‘Bestaat liefde op het eerste gezicht? Of wanneer wordt verliefdheid dan liefde?’ Hij beseft dat hij niet de grote romanticus is en weet dat hij ook niet de meest extraverte van de familie is, waardoor hij niet zo snel zijn gevoelens toont. En daar wil Junior graag aan werken: werken aan de liefde én aan zichzelf. Daarbij wordt hij geholpen door psychologe Sarah Van Pelt, die ook de vrouwen tijdens het traject zal bijstaan.

Heb je het nieuwe boek over de familie Planckaert al gelezen? De familie Planckaert – Zoals we echt zijn lijkt me een must voor dames die benieuwd zijn of ze bij Junior Planckaert en zijn bekende familie passen.

Junior Planckaert

Junior Planckaert: “Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde. Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is.”

Junior op zoek naar de liefde

In Junior op zoek naar de liefde gaat de jongste telg van de familie Planckaert, op zoek naar de liefde en naar zichzelf. Junior groeide op in een van Vlaanderens bekendste gezinnen. Hij staat op een punt in zijn leven dat voor vele leeftijdsgenoten herkenbaar is. Hij is een sportieve kerel van negenentwintig jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde.

Juniors herkenbare zoektocht naar de liefde is een verhaal over volwassen worden. En over hoe je anderen pas echt graag kan zien als je ook jezelf graag ziet. Ondanks alle dating apps en (online) manieren om met elkaar in contact te komen, zijn veel jongvolwassenen in Vlaanderen single. De recente pandemie, waarbij heel wat spontane sociale contacten wegvielen, droeg hier enkel toe bij. Het lijkt vandaag de dag wel moeilijker dan ooit om iemand te leren kennen en een duurzame relatie aan te gaan.

Inschrijven

Junior op zoek naar de liefde is een programma van Vincent TV voor Eén. En zal te zien zijn in de loop van 2022 op Eén. Wie net als Junior op zoek is naar de liefde en denkt dat deze jongeman misschien wel bij haar past, kan zich vanaf nu inschrijven op een.be/junior

Foto: Junior Planckaert, uit het eerste seizoen van Château Planckaert (S1 A6)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 oktober 2021 /