Derde seizoen I Can See Your Voice in plaats van The Voice kijken

I Can See Your Voice neemt de plaats in van The Voice op RTL4. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is na twee afleveringen van zender gehaald. Deze beslissing werd genomen naar aanleiding van het onthullende onderzoek van BOOS. Het gaat niet alleen om The Voice of Holland, maar ook The Voice Kids en The Voice Senior. Er wordt nu dus volop met de planning geschoven bij RTL4. Hierdoor kunnen we vanaf vanavond – vrijdag 21 januari – om 20.00 uur kijken naar het derde seizoen van I Can See Your Voice. Carlo Boszhard presenteert dit programma.

Derde seizoen I Can See Your Voice

Het derde seizoen I Can See Your Voice zou eigenlijk in februari op tv te zien zijn, maar nu is het dus naar voren geschoven. De eerste aflevering van I Can See Your Voice seizoen drie is zelfs al op Videoland te kijken. Dit kun je verwachten. Gastartiest Jan Smit speelt samen met zijn fan Shirley het spel. Wie van de kandidaten kan zingen en wie niet? In verschillende rondes bepalen Jan en Shirley wie zij niet vertrouwen en spelen kandidaten weg. Zingt Jan het duet met een prachtige stem of blijkt het een valse kraai?

I Can See Your Voice

In I Can See Your Voice moet een kandidaat uit een groep van zes mystery singers, proberen de slechte zangers te elimineren zonder ze te horen zingen. Elke ronde worden de mystery singers één voor één weggestuurd door de kandidaat. Elke afgevallen kandidaat treedt op, waaruit zal blijken of het een juiste of slechte keuze is en of de kandidaat daadwerkelijk kan zingen. 

Panel

De kandidaat wordt geholpen door een gastartiest en een panel. Dit panel bestaat uit Marieke Elsinga, Danny de Munk, Edsilia Rombley en Fred van Leer. Voor Marieke Elsinga en Fred van Leer is het de derde keer dat ze meedoen. Voor Edsilia Rombley en Danny de Munk is het het tweede seizoen. Het panel van het eerste seizoen I Can See Your Voice zag er heel anders uit…

Alle afleveringen van The Voice – of het nu om oude of juist die van het nieuwe seizoen gaat – zijn van Videoland verwijderd. Je kunt nu dus wel kijken naar I Can See Your Voice en de voorgaande twee seizoenen van deze show.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 januari 2022 /