Love Island Xmas Reunion op Videoland te kijken

Heb jij genoten van de Videoland-editie van Love Island? Goed nieuws! Het is tijd om de Love Island Xmas Reunion te kijken op Videoland. Hoe zit het bijvoorbeeld met winnaars Job en Esmee? En hoe is het met de andere koppels gegaan, nadat we ze niet meer op tv zagen… De Love Island reünie is te kijken op Videoland vanaf vrijdag 23 december 2021.

Love Island Xmas Reunion

De finalisten van het afgelopen Love Island-seizoen komen na ruim een half jaar weer samen, dit keer in een winterse duinvilla in Noordwijk, en samen luiden ze de Kerstdagen in. Donny en Rowenna, Nina en Paulo, Deniz en Loesje, en natuurlijk de winnaars Job en Esmee treffen elkaar onder de mistletoe. Zij vertellen aan presentatrice Holly Brood hoe het met ze gaat. Zijn ze bijvoorbeeld nog samen? En hebben ze zoal de afgelopen tijd meegemaakt?

Vraag je je af waarom Rowenna niet te zien is in de Love Island Xmas Reunion; zij had helaas ten tijde van de opnames corona. Op het eerste gezicht lijkt ook Yasmin te ontbreken, maar daar weet ik nog niet meer over…

Berichtje!

Een aantal vaste Love Island-elementen mag natuurlijk niet ontbreken in deze XMas Reunion. Zo zijn er de bekende BERICHTJES en spelen de finalisten een typische Love Island Challenge. Kortom: we krijgen zo weer helemaal zin in een nieuw seizoen van deze datingshow.

Nieuw seizoen Love Island?

Wanneer we in 2022 een nieuw seizoen van Love Island kunnen verwachten, is nog niet bekend. Er gaat in ieder geval nog een aanmeldformulier online rond voor singles tussen de twintig en dertig jaar oud… Als het zover is, schrijven we daar natuurlijk over over. Wil je dit nieuws niet missen, volg op Instagram en kom bij de Facebook-groep. Of schrijf je in voor de VlaamsKijken nieuwsbrief.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 december 2021 /