Wietse Tanghe als Nathan De Geest in telenovelle Lisa

Wietse Tanghe is vanaf donderdag 23 september te zien in telenovelle Lisa. De acteur behoort tot de vaste cast van de VTM-serie. Wietse Tanghe speelt de rol van de mysterieuze Nathan De Geest. Welk geheim brengt deze man met zich mee…

Wietse Tanghe speelt Nathan De Geest in Lisa

Wietse Tanghe zien we vanaf morgen – donderdag 23 september – in telenovelle Lisa als het nieuwe personage Nathan De Geest. Hij behoort tot de vaste Lisa-cast. Het geheimzinnige personage van Wietse zal niet alleen vragen oproepen bij de kijkers, ook de personages in Lisa laat Nathan niet onberoerd.

Ben jij een echte Lisa fan? Kom dan bij onze Lisa Facebook-groep of lees de Lisa-boeken.

Nathan De Geest

Zo laat Nathan De Geest al meteen een blijvende indruk achter bij de familie Albrechts en komt het in de Keetal tot een confrontatie met Gert (Bert Verbeke) voor de ogen van Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems). Wie is Nathan écht? En welk geheim draagt hij met zich mee? Dat ontdekken de kijkers in de volgende afleveringen van Lisa, elke weekdag om 18u20 bij VTM.

Wietse Tanghe over rol in Lisa

Wietse Tanghe: “Ik heb mij ongelooflijk geamuseerd op de set van Lisa met de rol van Nathan. Zijn achternaam ‘De Geest’ verklapt al dat het een mysterieus persoon is. Dat hij voor veel spanning zal zorgen staat buiten kijf. Zo komt het in de eerste scène van Nathan al meteen tot een serieuze confrontatie met Gert, die de gemoederen hoog doet oplaaien. Wie Nathan écht is en welk geheim hij met zich meedraagt, komen de kijkers snel te weten. Eén ding is zeker: Nathan zal de wereld van enkele personages in de telenovelle serieus op z’n kop zetten.”

Hier ken je Wietse Tanghe van

Wietse Tanghe is een Vlaams acteur uit Gent. Hij is bekend geworden dankzij zijn hoofdrol in De Kavijaks van Stijn Coninx. Maar we zagen hem ook in In Vlaamse Velden, Quiz Me Quick en in de prachtige Vlaamse serie Vriendinnen (must see!). Verder is hij vooral actief in het theater en is hij momenteel te zien in de Ketnet-reeks 3HZ. Wietse deed ook tal van gastrollen in onder andere Zone Stad, Flikken, Spoed en LouisLouise.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 september 2021 /