Kerstspecial Château Planckaert – Breugelfestijn bij de Planckaerts

Al weken kunnen we weer genieten van de familie Planckaert en hun kasteel. Op Eerste Kerstdag (zaterdag 25 december) kun je kijken naar een ware Château Planckaert special. Deze kerstspecial kijk je om 20.22 uur op Eén. Aansluitend kun je genieten van Vrede op Aarde.

Kerstspecial Château Planckaert

Ondanks dat het kasteel nog verre van af is, droomt de familie Planckaert al weg bij een volledig gerenoveerd kasteel. Ieder van hen heeft zo zijn eigen idee hoe de verschillende ruimtes ingedeeld moeten worden. Om het kasteelgevoel al te ervaren, besluiten ze een Breugelfestijn te organiseren in een van de kamers. Die organisatie verloopt op z’n Planckaerts: gezellig, druk en met de nodige obstakels. Als klap op de vuurpijl zorgen Francesco en Christopher nog voor een ongeziene verrassing…

De familie Planckaert – Zoals we echt zijn

Wist je dat er recent een nieuw boek is verschenen over Eddy en zijn gezin: De familie Planckaert – Zoals we echt zijn. We kennen ze natuurlijk als de ‘warmste familie van Vlaanderen’. Deze familie is het toonbeeld van verbondenheid en eensgezindheid. Eddy de wielergod, Christa de moederkloek, Francesco de fratsenman, Magali de rustige kracht, Stephanie de woordvoerster, Christopher de harde werker en Junior de stille genieter. Maar wie zijn ze nu echt als de camera’s niet draaien? In het nieuwe boek De familie Planckaert – Zoals we echt zijn vertellen de familieleden hun verhaal. Ze bevestigen of weerleggen de vooroordelen die er heersen en laten eenmalig diep in hun ziel kijken. Eerlijk en met de nodige humor. Kortom: zoals ze echt zijn.

Familie Planckaert op tv in 2022

Afgelopen jaar leerden we natuurlijk de kleinkinderen al beter kennen in De Planckies. En we zagen dochter Stephanie én kleindochter Iluna in het programma (en de podcast) Onverwacht. Ook in 2022 kunnen we genieten van de Familie Planckaert op tv. Junior Planckaert gaat namelijk op zoek naar de liefde van zijn leven, met behulp van psychologe Sarah Van Pelt. Junior op zoek naar de liefde is later in het voorjaar van 2022 op Eén te kijken. En in navolging van dit seizoen en de kerstspecial van Château Planckaert, volgt er in het voorjaar van 2022 eveneens een nieuw seizoen van Château Planckaert.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 december 2021 /