Blind Getrouwd: De Jubilee: zo gaat het nu met de deelnemers

Blind Getrouwd telt inmiddels zes seizoenen; 25 huwelijken later is het tijd voor Blind Getrouwd: De Jubilee. In dit programma dat op 25 oktober en 1 november wordt uitgezonden om 20.35 uur bij VTM ontdekken we hoe het nu met de deelnemers gaat. Wist je dat zeven koppels nog steeds getrouwd zijn én dat er zelfs al de nodige Blind Getrouwd-baby’s zijn? Ontdek er hier alles over!

Koppels Blind Getrouwd nog samen

25 Blind Getrouwd-huwelijken later zijn 7 koppels nog altijd gelukkig getrouwd. Stijn & Nuria noemen elkaar al 6 jaar man en vrouw, Evelien & Nicolas en Veerle & Nick vieren hun 5de huwelijksverjaardag, Toon & Frie zijn 4 jaar gehuwd, Victor & Line 3 jaar, Winnie & Jonah 2 jaar en Candice en Marijn zijn in oktober 1 jaar blind getrouwd. Dat vraagt om een feest! Speciaal voor de gelegenheid nodigde VTM alle koppels uit om hun jubileum samen met de deelnemers uit de afgelopen seizoenen te vieren.

Blind Getrouwd: De Jubilee

In een speciale dubbelaflevering Blind Getrouwd: De Jubilee komen we te weten hoe het vandaag nog met de deelnemers uit Blind Getrouwd is. Wat gebeurde er ondertussen nadat de camera’s stopten met draaien? Hoe blikken ze terug op hun avontuur? Hoe ziet hun leven als man en vrouw eruit? Wie is happy single, wie is verliefd, verloofd, getrouwd of in blijde verwachting? En hoe blikken de deelnemers terug op het avontuur van hun leven? 

Ingeborg

Tijdens het feest is Ingeborg ceremoniemeester van dienst. “Ik ben grote fan van Blind Getrouwd en ik gok zelfs de grootste fan in Vlaanderen. Ik vind het dus een enorme eer dat ik het jubilee in goede banen mag leiden”, vertelt ze. Ingeborg is op dit moment op tv te zien in K2 zoekt K3.

Aanwezige deelnemers Blind Getrouwd

Op de aanwezigheidslijst staan een groot deel van de deelnemers uit de afgelopen zes seizoenen. Zo tekenen onder meer lovebirds Candice & Marijn, Stijn & Nuria en Winnie & Jonah present. Verder zijn singles als Christophe, Jolien en Lothar van de partij en brengen onder meer Jonas, Dennis, Laura en Tatiana hun nieuwe partners mee. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan. Zij hebben alle deelnemers van dichtbij opgevolgd tijdens dit hele avontuur. 

Dit schreef ik eerder over de deelnemers aan Blind Getrouwd.

Zaal vol liefde

“Het is heel fijn om te zien dat al die mensen goed terecht gekomen zijn”, aldus Wim Slabbinck. “Het is niet altijd evident geweest, maar je ziet dat ze allemaal op hun eigen manier aan de toekomst gebouwd hebben.” “Er zijn maar 50 à 60 mensen in België die weten wat ik heb meegemaakt en die zijn hier allemaal”, vertelt ex-deelnemer Mike. “Dan is het leuk om die ervaring nog een keer te delen en te horen hoe het met iedereen is.” “Het is een zaal vol liefde”, weet Nuria, “Als ik rond mij kijk zie ik mensen die een nieuwe liefde gevonden hebben en ook een bol buikje hier en daar. Dat is heel mooi om te zien.”

Zwanger

Een bolle buik is niet alleen te zien bij Evelien en Nicolas, die op het moment van de opnames nog hoogzwanger waren. Ook Lenny en Mathias kijken samen met hun nieuwe partners uit naar pril babygeluk. Net zoals Veerle en Nick, die hun zwangerschap deze week aankondigden. “Ik ben heel dankbaar dat we dit mogen meemaken, want het is niet zo evident”, vertellen ze in de aflevering. “Met wat we in het verleden hebben meegemaakt is het nog gevoelig en ben ik niet gerust dat het allemaal wel goed zal gaan. We proberen het positief te bekijken, stap voor stap. Tot nu toe loopt elke stap goed en mogen we blij zijn.”

Inschrijven voor nieuw seizoen Blind Getrouwd

De Blind Getrouwd-deelnemers delen in de jubileumaflevering ook nog enkele tips & tricks voor de toekomstige deelnemers van het nieuwe seizoen. Heb jij de ware nog niet gevonden? Ben jij 25 of ouder en durf jij je romantische lot in de handen van een team van experts te leggen? Schrijf je dan nu in via VTM.be voor het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 oktober 2021 /