Nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer

Art Rooijakkers is vanaf vanavond – woensdag 3 maart – om 21.30 uur terug bij RTL4 met een nieuw seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. We kunnen gasten verwachten als Geraldine Kemper, Danny Vera, Bilal Wahib, Stefano Keizers en vele anderen…

Derde seizoen Rooijakkers Over De Vloer

In het derde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer bezoekt Art Rooijakkers Bekende Nederlanders thuis en op het werk. Ze geven hem een bijzonder kijkje in hun wereld en dat resulteert in mooie, persoonlijke en openhartige gesprekken.”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Geraldine Kemper

Art Rooijakkers vertelt meer over de nieuwe afleveringen. “In dit derde seizoen mag ik weer binnenkijken bij een aantal bekende Nederlanders. Van een persoonlijk en openhartig gesprek met Geraldine Kemper. Die stralend opbiecht dat ze weer verliefd is en mij haar nieuwe vriend laat zien. Tot een hilarisch en intrigerend gesprek waarin ik Stefano Keizers probeer te doorgronden.”

Geraldine Kemper is op dit moment te zien als presentatrice van Big Brother. Daarnaast presenteerde ze recent ook een heel indrukwekkend programma: Geraldine en de vrouwen.

Bilal Wahib

“Ook genoot ik zelf oprecht van het ontwapende enthousiasme van Bilal Wahib, die mij zijn nieuwe appartement laat zien, me meeneemt naar de buurt waar hij geboren werd en geraakt is als ik hem verras met een mini reünie met zijn basisschool vrienden”, gaat Art Rooijakkers verder. Bilal Wahib is op dit moment te zien op tv in de serie Red Light. Hij presenteert het programma Teenage Boss.

Danny Vera

“Ik tref de meest trotse vader van Zeeland, Danny Vera. Ik ben erbij als hij na zijn megahit Rollercoaster Nederland weer vol in het hart raakt. Nu met een nummer samen met Andre van Duin. Heel bijzonder, zeker in deze tijd, om te maken en natuurlijk ook om te kijken. We zullen ook nog een paar andere, bijzondere gasten bezoeken die we in een later stadium bekend maken”, besluit Art Rooijakkers. Rooijakkers Over De Voer is een productie van Tin Can.

Foto: Tin Can BV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 maart 2021 /