Gloria Monserez speelt hoofdrol in Ketnet Musical: De finale

Gloria Monserez speelt de hoofdrol in Ketnet Musical: De finale. Ketnet en Studio 100 sluiten na zeven jaar het hoofdstuk Ketnet Musical af. Voor de laatste keer gaan ze op zoek naar jong, nieuw talent. Inschrijven kan tot zondag 18 juli via de website of app van Ketnet. Dit najaar is de zoektocht op Ketnet te zien. In het voorjaar van 2022 zal Ketnet Musical: De finale dan – als alles goed gaat – in het theater te zien zijn.

Ketnet Musical: De finale

In Ketnet Musical: De finale wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Is het in het land vol muziek dan altijd feest? Niets is minder waar. Hoflakei Jeroom ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en zo ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (gespeeld door Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen?

Het belooft een spannende, grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten te worden. En natuurlijk Ketnet-wrapper Gloria Monserez in één van de volwassen hoofdrollen. De andere volwassen hoofdrol is voor Sean Dhondt. Zij zijn te zien naast de winnaars van de finaleshow:Imea Denooze en Sebe Buermans.

Gloria Monserez

Gloria Monserez vertelt: “Ik heb al heel mijn leven in een musical willen meespelen, dus dit is echt een kinderdroom die in vervulling gaat. Of de danspasjes gaan lukken is nog even spannend afwachten, maar ik heb er enorm veel zin in! Ik had niet gedacht dat mijn rol zo’n lange naam ging krijgen, maar ik hoop dat de kleren even bombastisch zijn als de naam Gravin Berthilda van Silencio.”

Inschrijven Ketnet musical

Met Ketnet Musical gaat Ketnet samen met Studio 100 al enkele jaren op zoek naar jong musicaltalent. Die oproep levert telkens opnieuw een straffe cast op, die maandenlang hard werkt om de musical in de zalen te brengen. Ketnet biedt ook deze laatste editie kansen aan kinderen met zang- en acteertalent. Inschrijven kan tot zondag 18 juli via de Ketnet website en app.

Van Aaron Blommaert tot Francisco Schuster uit #LikeMe

Netmanager van Ketnet Annemie Gulickx vertelt: “Voor de zevende en laatste keer gaan we met Ketnet Musical op zoek naar nieuw jong talent. We willen jongeren de kans geven om in een veilige, goed omringde omgeving te kunnen groeien tot de talenten van morgen. Want als we terugblikken op de voorbije zes edities, zien we dat het vaak het begin was van veel meer. Van MNM-dj Aaron Blommaert over Zita Wauters tot Francisco Schuster uit #LikeMe, en nog vele anderen. Ze begonnen allemaal bij Ketnet Musical.”

Gloria zong voor de nieuwe en laatste editie van Ketnet Musical het themalied ‘Jij kan het’ in. Beluister het hier:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 juli 2021 /